.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Можеш да станеш рехабилитатор, кинезитерапевт, лаборант /клиничен или рентгенов/, инспектор обществено здраве, медицинска сестра /не се майтапя, приемат и момчета!/, помощник-фармацевт. Може и да съм поизпуснала някоя друга специалност.

П. С. За акушерки приемат само жени.
    Тя най-точно ти е отговорила. С изключение на специалността "помощник фармацевт", защото там се учи адскиииииии много химия - неорганична, после аналитична, после органична, че после и фармацевтична (която я имаш и на държавен изпит). Но най-добре се ориентирай към тези професии, ако искаш да се занимаваш с биология. Даже медицински лаборант е доста интересно

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    А медицинския лаборант кво правеше
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    В къщи...
    Може ли да ми предложите някое училище с прием след 8ми клас със специалност Биология в град Шумен?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ето ти инфо относто мед.лаборант: http://www.az.government.bg/internal...iclaborant.htm
    а за училището не знам, сори

Град
    В къщи...
    Sigrina благодаря ти много! ... Прочетох го.
    КАКВО ЩЕ ИЗУЧАВАМ? Клинична лаборатория, Микробиология и вирусология, Хистология с хистотехника, обща патология, Паразитология, Лабораторна техника и апаратура, Анатомия и физиология, Биохимия и патобиохимия, Органична, неорганична и аналитична химия, Медицинска генетика, Латински език с медицински термини, Общи грижи за болния със сестринска техника, Вътрешни болести с фармакология, Детски болести и неонатология, Инфекциозни болести и епидемиология, Хигиена и безопасност на лабораторията, Социална медицина, Медицинска психология и др.
    Добре де, знаех, че ще е трудно но чак пък толкова
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си