- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
роскоооооооо, голем моралист си, да го eбa.
Temet Nosce
벨야카
Толерирам се казваПървоначално написано от Dying
А по темата проблемът не е мъже-жени и винаги е имало и ще има простаци. Писна ми да слушам какво е днешното поколение и прочие. Да не сте живяли случайно и преди 100 години, че знаете как е било тогава. Има хора и хора. Едните псуват и се храчат, а другите са създадени за по-високи цели. Това е положението, такова нещо като равенство не съществува.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
просто защото нямат грам възпитание
възпитанието ..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вероятно само за да се правят на интересни..
Аз си позволявахме да си викаме овца (защо .. честно казано и ние не знаем) .. обаче само това, до по-вулгарни работи не се е стигало ... а и все пак това само на бъзик си го казвахме
Определено в днешно време да си различен означава да си възпитан, поне до някаква степен. Абе щом си различен, ти не следваш стереотипи, а си имаш свое мнение. Повечето обаче не приемат различните, защото неизвестното в тези нешаблонни хора ги плаши.Първоначално написано от RoSKo0o0
Ако искаш да си щастлив - бъди.
а защо всяко момче гледа ц****е и лицетто на едно момичче??![]()
linkin parkkkkkkkkkkkkkkkkk
Щото всичко в обществото ни е вулгарно.
all day... all night... what the fuck?!
Аз пък мога понякога да напсувам или да се държа грубо и ценично,но само в лошо настроение и само пред приятели а иначе е толкова грозно да направиш нещо такова пред момче или родители и гости![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
ок, бе, РазвратноУхапване.Първоначално написано от ScarletBite
Temet Nosce
벨야카
те 6-7ми клас правят и нещо друго... на мен също за такива момичета мнението ми е доста грозно...Това просташко,поведение нито ги прави интересни нито пък е привличащо за момчетата, е някои плейбои си падат по такива...Първоначално написано от Chemical
До къде ни стигна обществото...
![]()
МмммОт онези думички използвам само идиот и глупак.
0станах с впечатлението,че когато момче употребява тези думи е приемливо,но когато момиче си позволи-УЖАСНО.Не съм съгласна.И за момче и за момиче е грозно!
А за идиот и глупак-това обиди ли са?!![]()
Аз не познавам толкова много хора.Първоначално написано от RoSKo0o0
Самата аз на "ебаси", "бахти" и "... си е майката". Веднъж се изцепих с целия си акъл пред майка ми "еееее, баси тъпото еди-кво-си" и тя ми се ухили и ми вика "С кво?!"![]()
Употребявам тия изрази, като се ядосам, което е сравнително често, защото съм адски пламенна натура. Към хората обаче на ку*во, ку*ко и прочее не се обръщам![]()
+1Първоначално написано от PinkPan7her
Редовно слушам момичета(и не само) които си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" и толкова много други, че не ми се изрежда.
Нито аз, нито някоя от приятелките ми говори така. В повечето случай така говорят някакви си които жадно търсят внимание. Просто не се осъзнават как изглеждат отстрани. Веднъж едни от моя клас се обиждаха на "мотика"![]()
Мога да се обзаложа, че половината от
момичетата които пишат в тази тема, а
и попринцип, когато изказват негативно
мнение относно кифлите - са такива../мое мнение/
Много мразя момичета да си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" . Не знам, на мене като ми говорят така и се обиждамПървоначално написано от xoxodessitoo
Пред приятели и приятелки не си позволявам да говоря вулгарно, нито пред роднини и гости. Само, ако се ядосам, чак тогава. Ама ако се ядосам почвам да казвам няколко вулгарни думи само пред приятели и приятелки.
В последния въпрос се крие истината. Не защо, а как? Как стигнахме до това положение и какво става с обществото? Ето това е въпросът. А колкото до другите, които развиват теории и се правят на големите моралисти със "страхотните си изказвания", повечето от тях не само употребяват такива думи, а са точно от онези провалени дечица. Като знаете, че сте срам за обществото, си приберете обратно фалшивия морал и си трайте![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Owned..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Как са стигнали ли? Според мен голяма част от тея разлигавените са дечица на тези бащи, които навремето са пропуснали казармата... и понеже е нямало кой да ги научи на това как да бъдат хора и да използват своя разум, те са го предали на своите дечица. За жалост обаче май броят на простачките е доста по-голям от броя на отсъствалите от казармата поради "болеж в 268 косъм на главата"... което не може да се покрие с моята теза.Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
хЪх...
то и аз така говоря, свикнах и не мога да се отуча![]()
Всички около мен момичета са някакви надути и се мислят за НАЙ. Някои пат се питам дали аз съм нещо сбъркана.
Разбира се за да се правят на интересни !! Вече повечето момичета са вулгарни , безобразни и с много неподходящ речник бих казала.Аз обаче не съм и не бих станала такава.Все пак тези момичета са бъдещето на България . Все пак на една истинска млада дама не отиват подобни изрази и жаргони.Да не говорим за начина по който общуват повечето момичета дори и със най-близките си приятели.
Ми аз избягвам да псувам и да обиждам,обаче понякога просто някои не разбират от друго и си го заслужават.Да знам че е гадно,не се гордея с тва ама както казах използвам ги при краен случай.
Мисля,че трябва да се радваш,че не е всякаТогава ще е катастрофално,сега просто се разпространява като "готин" жаргон,но не всички са го прихванали
![]()