.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    роскоооооооо, голем моралист си, да го eбa.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от Dying
    Аз лично не мисля, че и семейството е виновно!! Искам да кажа, че не ТИТУЛИРАМ такова вулгарно поведение.. Но не е и семейството виновно!! Имам приятелки, които говорят точно по този начин, а пред семейството си са като ангелчета.. Затова зависи от средата в която се движат.. Защото нали знаете с какъвто се събереш - такъв ставаш..
    Толерирам се казва А по темата проблемът не е мъже-жени и винаги е имало и ще има простаци. Писна ми да слушам какво е днешното поколение и прочие. Да не сте живяли случайно и преди 100 години, че знаете как е било тогава. Има хора и хора. Едните псуват и се храчат, а другите са създадени за по-високи цели. Това е положението, такова нещо като равенство не съществува.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

просто защото нямат грам възпитание

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    възпитанието ..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Вероятно само за да се правят на интересни..

Аз си позволявахме да си викаме овца (защо .. честно казано и ние не знаем ) .. обаче само това, до по-вулгарни работи не се е стигало ... а и все пак това само на бъзик си го казвахме

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Щото повечето около тях са такива, а те не искат да се цепят от колектива, щото знаят, че хората не харесват различните. Толкова им е акъла, мислят че с това си поведение показват колко са готини.
    Това е жалко. Ами то аз се чудя вече какво е да си различен? Да си възпитан до някаква степен или да си мега простак. То се отнася това и до приятелите, е знам едни... "да ти е** майката", "тъп педал" - това нон-стоп в битовите ситуации. Нещо аз не мога да го разбера този тип отношения
    Определено в днешно време да си различен означава да си възпитан, поне до някаква степен. Абе щом си различен, ти не следваш стереотипи, а си имаш свое мнение. Повечето обаче не приемат различните, защото неизвестното в тези нешаблонни хора ги плаши.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    sofia
    а защо всяко момче гледа ц****е и лицетто на едно момичче??
    linkin parkkkkkkkkkkkkkkkkk

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Щото всичко в обществото ни е вулгарно.
    all day... all night... what the fuck?!

Аз пък мога понякога да напсувам или да се държа грубо и ценично,но само в лошо настроение и само пред приятели а иначе е толкова грозно да направиш нещо такова пред момче или родители и гости
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Щото всичко в обществото ни е вулгарно.
    ок, бе, РазвратноУхапване.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Chemical
    времената са си такива.
    а и не е само говоренето.
    в днешно време взеха, че и 6-7ми клас пропушиха,
    което е грозно за едно момиче на такава възраст.
    те 6-7ми клас правят и нещо друго... на мен също за такива момичета мнението ми е доста грозно...Това просташко,поведение нито ги прави интересни нито пък е привличащо за момчетата, е някои плейбои си падат по такива... До къде ни стигна обществото...

Град
    Пловдив
    Мммм От онези думички използвам само идиот и глупак.

0станах с впечатлението,че когато момче употребява тези думи е приемливо,но когато момиче си позволи-УЖАСНО.Не съм съгласна.И за момче и за момиче е грозно!

А за идиот и глупак-това обиди ли са?!

anonymous708973
    Guest

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Защо всяко 4 от 5-то момиче, което познавам е вулгарно? Всмисъл като си говори там с приятелки или приятели и винаги всичко завършва на "лайно", "тъпанар", "педал", "к***во", "кучко", "глупак", "идиот"????
    За гъзарки ли се мислят? За много оборотни ли се мислят? К'во стаа с тая днешна младеж?
    Аз не познавам толкова много хора.
    Самата аз на "ебаси", "бахти" и "... си е майката". Веднъж се изцепих с целия си акъл пред майка ми "еееее, баси тъпото еди-кво-си" и тя ми се ухили и ми вика "С кво?!"
    Употребявам тия изрази, като се ядосам, което е сравнително често, защото съм адски пламенна натура. Към хората обаче на ку*во, ку*ко и прочее не се обръщам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Самата аз на "ебаси", "бахти" и "... си е майката". Веднъж се изцепих с целия си акъл пред майка ми "еееее, баси тъпото еди-кво-си" и тя ми се ухили и ми вика "С кво?!"
    Употребявам тия изрази, като се ядосам, което е сравнително често, защото съм адски пламенна натура. Към хората обаче на ку*во, ку*ко и прочее не се обръщам
    +1
    Редовно слушам момичета(и не само) които си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" и толкова много други, че не ми се изрежда.
    Нито аз, нито някоя от приятелките ми говори така. В повечето случай така говорят някакви си които жадно търсят внимание. Просто не се осъзнават как изглеждат отстрани. Веднъж едни от моя клас се обиждаха на "мотика"

Повече от фен Аватара на lamoon
    Мога да се обзаложа, че половината от
    момичетата които пишат в тази тема, а
    и попринцип, когато изказват негативно
    мнение относно кифлите - са такива.. /мое мнение/

Цитирай Първоначално написано от xoxodessitoo
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    +1
    Редовно слушам момичета(и не само) които си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" и толкова много други, че не ми се изрежда.
    Нито аз, нито някоя от приятелките ми говори така. В повечето случай така говорят някакви си които жадно търсят внимание. Просто не се осъзнават как изглеждат отстрани. Веднъж едни от моя клас се обиждаха на "мотика"
    Много мразя момичета да си говорят на "к*чко", "к*рво", "гъско", "патко" . Не знам, на мене като ми говорят така и се обиждам Пред приятели и приятелки не си позволявам да говоря вулгарно, нито пред роднини и гости. Само, ако се ядосам, чак тогава. Ама ако се ядосам почвам да казвам няколко вулгарни думи само пред приятели и приятелки.

В последния въпрос се крие истината. Не защо, а как? Как стигнахме до това положение и какво става с обществото? Ето това е въпросът. А колкото до другите, които развиват теории и се правят на големите моралисти със "страхотните си изказвания", повечето от тях не само употребяват такива думи, а са точно от онези провалени дечица. Като знаете, че сте срам за обществото, си приберете обратно фалшивия морал и си трайте
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Owned..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    В последния въпрос се крие истината. Не защо, а как? Как стигнахме до това положение и какво става с обществото? Ето това е въпросът. А колкото до другите, които развиват теории и се правят на големите моралисти със "страхотните си изказвания", повечето от тях не само употребяват такива думи, а са точно от онези провалени дечица. Като знаете, че сте срам за обществото, си приберете обратно фалшивия морал и си трайте
    Как са стигнали ли? Според мен голяма част от тея разлигавените са дечица на тези бащи, които навремето са пропуснали казармата... и понеже е нямало кой да ги научи на това как да бъдат хора и да използват своя разум, те са го предали на своите дечица. За жалост обаче май броят на простачките е доста по-голям от броя на отсъствалите от казармата поради "болеж в 268 косъм на главата"... което не може да се покрие с моята теза.
    хЪх...

то и аз така говоря, свикнах и не мога да се отуча

Всички около мен момичета са някакви надути и се мислят за НАЙ. Някои пат се питам дали аз съм нещо сбъркана.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    В днешно време май е модерно да се говори така. Днес станах свидетелка на разговор м/у 2 колежки и ще цитирам какво ме впечатли : "Моят идиот, голям е тъпак за къф се мисли". И това от 20-21 годишни така че явно не е само в по-малките ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Разбира се за да се правят на интересни !! Вече повечето момичета са вулгарни , безобразни и с много неподходящ речник бих казала.Аз обаче не съм и не бих станала такава.Все пак тези момичета са бъдещето на България . Все пак на една истинска млада дама не отиват подобни изрази и жаргони.Да не говорим за начина по който общуват повечето момичета дори и със най-близките си приятели.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми аз избягвам да псувам и да обиждам,обаче понякога просто някои не разбират от друго и си го заслужават.Да знам че е гадно,не се гордея с тва ама както казах използвам ги при краен случай.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Мисля,че трябва да се радваш,че не е всяка Тогава ще е катастрофално,сега просто се разпространява като "готин" жаргон,но не всички са го прихванали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си