Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Аз пък, мили мои, обичам да съм цинична. И мисля, че прекалено всеобхватно изразявате мнение. Не поставям граници на изказа си, в ситуация на разговор с близки приятели. Напротив, етикет имам и се смятам за културен човек. Но не си налагам подбор на изразните средства, когато говоря с приятели. Дори ми прави удоволствие да бъда съркастична и груба. Така че забравете своите шаблони относно темата за вулгаризмите. Ако някой желае да ме критикува и да постави под съмнение възпитанието ми, нека заповядя и се изкаже също толкова колоритно, колкото и в предишните коментари.
Но надявам се не обичаш да плюеш по улицата?

Няма лошо момичетата да са цинични, но адски е дразнещо да слушам малки пикли да си говорят на копеле или брат или да си разправят как били пребили някого си. Нека го кажа по този начин - физически ние сме силния пол - ако някой се бие с някой, това сме ние момчетата. Лигавщина и простотия е да кажа на добър приятел - копеле. Но когато си под 70 кила си на една плюнка живот. Това са правилата.

Също така е гейско ние да си говорим з акозметика - да ползвам козметика, но това не е повод за приказки, толкова теми има...

Добре дошли обратно в Каменната ера