Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Защо за момчетата е ПРИЕТО да се държат така, а за нас не ?!
Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива
А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.