Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm
Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Защо за момчетата е ПРИЕТО да се държат така, а за нас не ?!
Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива
А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.
Не бих го казала така, но си абсолютно права. Аз съм същата.
... Иначе аман от беззащитни момиченца, които една врата на маршрутка не могат да отворят, ама много знаят да раздават проповеди.