.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Общо взето се правят на интересни, а то e супер грозно...не е всяко момиче така, не се отчайвай

*Стар ник - sladkata_bebz

Според мен пък не зависи от семейството или от приятелите и средата, в която човек се движи. Зависи само и единствено от самия него, ако одобрява това държание ще му подражава, а ако не следователно ще избягва да се държи така или ще се промени. На мен лично ми е смешна и грозна гледка това, но всеки си решава какъв да бъде и как да се държи.. :]

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Аз пък, мили мои, обичам да съм цинична. И мисля, че прекалено всеобхватно изразявате мнение. Не поставям граници на изказа си, в ситуация на разговор с близки приятели. Напротив, етикет имам и се смятам за културен човек. Но не си налагам подбор на изразните средства, когато говоря с приятели. Дори ми прави удоволствие да бъда съркастична и груба. Така че забравете своите шаблони относно темата за вулгаризмите. Ако някой желае да ме критикува и да постави под съмнение възпитанието ми, нека заповядя и се изкаже също толкова колоритно, колкото и в предишните коментари.
    Но надявам се не обичаш да плюеш по улицата?

Няма лошо момичетата да са цинични, но адски е дразнещо да слушам малки пикли да си говорят на копеле или брат или да си разправят как били пребили някого си. Нека го кажа по този начин - физически ние сме силния пол - ако някой се бие с някой, това сме ние момчетата. Лигавщина и простотия е да кажа на добър приятел - копеле. Но когато си под 70 кила си на една плюнка живот. Това са правилата.

Също така е гейско ние да си говорим з акозметика - да ползвам козметика, но това не е повод за приказки, толкова теми има...

Добре дошли обратно в Каменната ера

Пуста му гъзарщина.
    Модерно е и се котират пред пичовете. Иначе са смотани кифли, уви.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Защо за момчетата е ПРИЕТО да се държат така, а за нас не ?!
    Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива
    А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Оправи си пунктуацията, душа. Ако ти смяташ, че да псуваш е правилно,то няма смисъл да спорим. Ако ти смяташ, че всички момчета псуват и се държат грубо, то и по този въпрос няма смисъл да говорим. Ако смяташ, че това е начин да отвърнеш на нечия атака, то отново няма смисъл да говорим.

И ДА - адски е грозно да чуеш момиче да ръси глупости, да пази Господ, ако това й е нормален изказ и НЕ вижда нищо странно в това.......

Супер фен Аватара на spopi
    Какъв се хванеш такъв станеш не ли знаете тая
    Може да е някоя добра но когато е попаднала в неподходяща обстановка тя свиква с нея.личен опит говоря

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз също обичам понякога да съм вулгарна. Просто, не че винаги изреченията ми завършват на "махай се от тука, педал".. напротив. Но с приятелки много често се лигавим, като си викаме "кучко" и тем подобни. Естествено, не го правим с лоши чувства.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Не знаех, че да имаш думи като ''курва'' , ''педал'' , ''кучка'' .. etc. в речника си, те прави вулгарен и директно сваля рейтинга ти на дама. Има ситуации, когато тези думи са си напълно уместни и няма как да чуеш от 14 годишно лапенце да се изразява с изрази като ''лека жена'' или ''хомосексуалист''. Тийнейджърски жаргон, бе брат.
    Аз лично, честно използвам подобни думи и много сериозно си псувам като каруцар, когато ми го начукват в wow.
    Ако исках да се правя на дама, щях да кажа на мама да вземе кройката от роклята на венецианската ми кукла и да ми ушие същата. После да ме продаде, буквално, на някой богат чичко, когото аз дори не познавам и да ми накупи книжки, които да чета, докато мъжо ми бачка, защо вийш ли, ей това правят дамите.

Схващаш ли?
    В съвременното ни общество жените не се справят с по-малко неща от мъжете. И ние ходим на работа. Ние гледаме децата, ние ви перем гащите, мием ви тоалетната чиния и ви готвим блювочите. Че даже и канала сами си чистим, пък и тапети сменяме, боядисваме, ковем, панти оправяме. Че кой ще ни забрани да си псуваме наволя??

Можете да хвърлите вината за възгледите ми в/у семейството ми, но от това, което до сега съм видяла, една жена може да кара преспокойно без мъж!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm
    Хах каквото искате си говорете, аз също съм вулгарна и не ме е срам от това. Отличничка съм в училище, грамотна съм, родителите ми са вишисти , ИМАМ възпитание и се държа както трябва когато и където трябва. Какво обаче ме спира когато някой глупак вземе много да знае и се опита да ме ОБИДИ ОРИГИНАЛНО, да не мога да му отвърна ? И аз се нервя, когато приятелки си говорят помежду си на "путко" и "кучко", обаче твърдението , че момичетата не бива да обиждат, за да бъдат ДАМИ, е пълна глупост- бягайте ве, ако някой ме обиди какво, трябва да му лижа подметките ли, вместо да го навра в кучи задник?

Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива
    А вие, момичета, които правите ВСИЧКО само и само за да се харесате на момчетата - жал ми е за вас. Аман от шаблони- всеки е такъв какъвто е. Бъдете себе си, бъдете различни, ако искате псувайте, ако не искате- не псувайте, само не ходете по чуждия акъл.
    Не бих го казала така, но си абсолютно права. Аз съм същата.
    ... Иначе аман от беззащитни момиченца, които една врата на маршрутка не могат да отворят, ама много знаят да раздават проповеди.

На същото мнение като тъндърсторм съм.

От класа ми има хора, с които по друг начин не мога да си общувам.
    В четвъртъка излязох пред класа да чета нещо, което трябваше да разказвам. Аз много добре знаех, ама напук реших, че ще го чета. Така и направих. Прочетох го, седнах си аз, учителката нищо не ми каза. И идва през почивката един селяндур и ми вика: "С'а ш'ти пише двойка, понеже чете..." С усмивка на уста му казах точно следното: "Защо не вземеш да си го сложиш целия?" Учителката не ми държи сметка, тоя скапаняк долен ще ми се прави на отворен...
    Ще си псувам, колкото искам, когато някой си го е заслужил.

Така си е наистина,доста момичета в днешно време псуват и според мен само за да се правят на интересни.И на мен ми се случва понякога,но е рядко. Жалка история...

Кое му е жалкото? А не е ли жалко нек'ви селяндури да ти са праят на голямата работа, опитвайки се да те "ТРОПАТ", а ти да ги гледаш тъпо, мълчейки, без да им отвърнеш подобаващо и както ти душа сака..
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm
    Кое му е жалкото? А не е ли жалко нек'ви селяндури да ти са праят на голямата работа, опитвайки се да те "ТРОПАТ", а ти да ги гледаш тъпо, мълчейки, без да им отвърнеш подобаващо и както ти душа сака..
    Жалко е примерно как две приятелки си вървят по улицата и се обиждат.Или една вечер се прибирам и пред мен едно момиче говори по телефона и единственото,което се чуваше беше "Майка ти да еба,къде си?" , "Путко,майка ти да еба,проста!" и т.н. Грозно е.

^и мен супер много ме дразни това "ПУТКОООО,к'во ста'а,путкооо??" /много е актуално при нас/ и съответно виждаш как някаква лигла се провиква от другия край на училищния коридор.
    Грозно е,а и кой каквото иска да говори - може пет библиотеки да си изчел и пак да си невъзпитан....

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Липсва им възпитание.
    Засега сякаш това обаче е най-точното определение. Щом се държат така, значи не са възпитани.
    Не е от възпитанието....човек и да има добро възпитание ако попадне в лоша среда се променя....така,че дори да е основата то не е единственият фактор предопределящ такъв модел на поведение....
    от друга страна може и компанията да не е толкова виновна-т.е. хората да са си цивилизовани,ама определен човек на моменти да е такъв..то си е малко и до типа човек..ако е от по-избухливите дето не си сдържа нервите лесно би се изпуснал ....напремир аз изобщо не съм такъв тип човек дето псува или от сорта,нито движа с някви прошляци -всички сме с успех над 5.50 ,учим в елитно училище и ако съм ги чула повече от 1 път макс да псуват за тея 5 години па на...смисъл и толкова няма,но напоследък съм се улавяла на моменти,че като се разпаля и ги ръся едни ,от които после ми е неудобно ама....то след дъжд качулка дето се вика..и,да не е хубаво,не приляга на момиче-то и на момчетата не прриляга,ама там по-можеш да ги разбереш...ама какво да се прави...опитвам се да го променя мойто и да мисля преди да бръщолевя,но като ми кипне и ми падне пердето сама не се познавам

Град
    Бургас
    Ами за другите незнам..може би, за да се правят на интерестни. Ама и аз съм така..примерно сега съм 7 клас и ми се случва често да кажа "Аре бе лайно" или "Бахти идиота" и т.н. Просто се изпускам, кофти навик. Мисля, че майка и татко се справят много добре ее много ясно, че пред тях не псувам, те са ми казали, че е грозно. И така..общо взето нямам отговор . . . времена . . .

Град
    blagoevgrad
    МнениеПуснато на: Пон Яну 24, 2011 2:53 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    thund3rstorm написа:

Това, че някои момчета не харесвате такова поведение, защото според вас момичетата трябва да са слаби и беззащитни , не означава , че всички трябва да сме такива Wink

Не бих го казала така, но си абсолютно права. Аз съм същата.
    ... Иначе аман от беззащитни момиченца, които една врата на маршрутка не могат да отворят, ама много знаят да раздават проповеди. Confused

прави са и двете и аз съм същата..
    lesbo0 wordss.. ;ppp

winterfresh4o
    МнениеПуснато на: Сря Яну 26, 2011 8:41 pm Заглавие:
    майна разтравяйте си краката и задника на 14 и се чудете после що ви гаврим и използваме

не мога харесвам някоя която дори не уважавам

Брао на тебе, само не разбрах т'фа кво общо има с темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си