.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

направих много-тъпо на най-добрата ми приятелка

Темата не е точно за раздел ЛЮБОВ ,но незнам къде да я сложа.Искам съвет от вас .Наи-добрата ми приятелка си харесва едно момче още от малка .В една компания сме с това момче и той знае ,че тя го харесва.Много се напихме една вечер и с въпросното момче започнахме да се натискаме (не мислех за приятелката ми беше ми наистина зле ,не можех да мисля за нищо ) Не беше нищо ,никой няма чувства ,но незнам дали да призная на приятелката ми.Супер гузно ми е и само за тва мисля ,ако не и кажа няма откъде да разбере ,но на мен ше ми е гадно.Как мислите ? Да и призная ли ,като знам че ше се скараме наистина жестоко или да си мълча,като знам че няма откъде да разбере и на мен да ми е гузно

Голям фен Аватара на CR0W
    Признай си греха,ако ти е истинска приятелка ще ти го прости.Не,че одобрявам постъпката ти,много ****** си постъпила.Ще гориш в Ада.Не шегувам се незнам къде ще те натика Св.Петър

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Прикрий доказателствата и убий момчето. Така тя никога няма да разбере.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Признай си греха,ако ти е истинска приятелка ще ти го прости.Не,че одобрявам постъпката ти,много ****** си постъпила.Ще гориш в Ада.Не шегувам се незнам къде ще те натика Св.Петър
    CR0W е прав, сподели й, ако настина държи на теб, ще оцени това, че си й признала и би трябвало това да заздрави приятелството ви.
    Мария

Супер фен Аватара на nymphadora
    Тва "Ако е истинска приятелка ще ти прости" е изключително невярнолАми то и авторката ако й е била истинска приятелка да не ги е правила тия неща.И тва "бях пиана,не знаех какво правя" са тъпи оправдания.Когато човек е пиян прави точно това,което не е имал смелост да направи като е бил трезвен. .Не се безпокой,всичко се връща рано,или късно и ти ще го изпиташ.Karma sucks.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Тва "Ако е истинска приятелка ще ти прости" е изключително невярнолАми то и авторката ако й е била истинска приятелка да не ги е правила тия неща.И тва "бях пиана,не знаех какво правя" са тъпи оправдания.Когато човек е пиян прави точно това,което не е имал смелост да направи като е бил трезвен. .Не се безпокой,всичко се връща рано,или късно и ти ще го изпиташ.Karma sucks.

+

Задължително й признай и не се оправдавай. Тя сама ще разбере каква си.

Охх.. Защо не спрете да съдите това момиче.. Тя е писала тук, защото иска помощ, и сама може да си се съди.. Чувства се виновна, ако не беше нямаше да пише.. Не казвам, че не е , но не е нужно да ѝ с натяква.. А относно въпроса ти.. Аз лично бих и казала, защото ако наистина й пука за теб - ще те разбере.. /и пак казвам, че и ти не си невинна/ Все пка няма безгрешни - и момичето е сгрешило.. Но нали знаеш, признат грях е половин грях!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз лично, ако знам със сигурност, че тя няма да разбере от друг, не бих си признала. Не от страх да я загубя, а от страх да я нараня много. Привърженик съм на радикалната честност попринцип, но за приятелите си мога да прескоча принципи. Ако трябва ще си умра с гузна съвест, но няма да я нараня по този начин. Освен в случай, че действията ми или на момчето не я засягат директно. В случая според мен е косвено.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Рано или късно ще разбере, затова по-добре по рано. Със сигурност няма да и е приятно, затова внимавай как ще и го кажеш. А и алкохола не е оправдание, защото просто те отпуска и правиш неща, които би искала, но при реални обстоятелства не би направила.
    Иначе ако си сигурна, че няма откъде да разбере може и да не и кажеш, но постоянно ще стоиш на тръни и ще си мислиш " лелее тя сега си говори с момчето/ хората, които бяха там/ някого, когото знае за случката/, кво ще правя като разбере?!?"
    Ето защо аз бих и казала. Вярно е, че в началото ще се сърди/цупи/мръщи и така нататък, но вре някак си ще го преживее. По-добре е да го знае от теб, не от клюкарите около теб.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    признай си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    По-добре да го чуе от теб, отколкото от друг!
    Става много по-лошо ако го чуе от друг. По-добре да го чуе от тебе, въпрос на време е!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Да кажеш ли? Да замълчиш ли?

Зависи как ще й го поднесеш.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Горката ти приятелка...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Алкохолът не ти е оправдание.. Позволила си го, сега ще трябва да си понесеш последствията.. Тя един ден със сигурност ще разбере от някъде, може да е след 1, 5 или 10 години, но ще разбере. Затова по-добре кажи й сега ТИ.. И не се надявай да останете приятелки.. Сега мислиш за нея как да не я нараниш, ама като се натиска с момчето, което харесва не си мислила за нея.. Ама то и момчето и то е едно лайно... Кажи на приятелката си, че да може да си намери истинска приятелка след време..

П.С.: Съжалявам, обаче такива постъпки са ми много долни!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Алкохолът не ти е оправдание.. Позволила си го, сега ще трябва да си понесеш последствията.. Тя един ден със сигурност ще разбере от някъде, може да е след 1, 5 или 10 години, но ще разбере. Затова по-добре кажи й сега ТИ.. И не се надявай да останете приятелки.. Сега мислиш за нея как да не я нараниш, ама като се натиска с момчето, което харесва не си мислила за нея.. Ама то и момчето и то е едно лайно... Кажи на приятелката си, че да може да си намери истинска приятелка след време..

П.С.: Съжалявам, обаче такива постъпки са ми много долни!
    След колкото и да е време все ще разбере от някаде,ще и стане адски гадно но ще и мине!!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Прикрий доказателствата и убий момчето. Така тя никога няма да разбере.

а сега сериозно, кажи й! Помоли я да ти прости, признай си греха...ти казваш , че няма откъде да разбере, но ако случайно това стане... приятелството ви си заминава! Най-добре ще е да й кажеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си