.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Ехх любов :}

Ще ви питам просто и ясно ... Ако 2-ма който,се обичат вече стигнат до там че да няма какво да си кажат...каква е следващата крачка в връзката ?

Раздяла.

^ Не е вярно. Връзката не се гради на разговори. Ако стават интересни неща ще говорят, ако ли не просто ще им е приятно да са заедно - ако се обичат. Не може постоянно да има за какво да говориш бахти..
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

що не се поцелувате докато си измислите нова тема
    (>O_o)>

Град
    Moscow,Russia
    тя е в друга държава,но скоро си идва ..като сме заедно има какво да си кажем,но по скайпа е по-различно и като няма какво да и кажа и се чувствам кат олигофен ;[ За това зададох въпрос ..някой ако е имал такава връзка,която е била разделена от разстояние,но има истинска любов да сподели как се поддържа връзка от разстояние :}

говорете си в рими върши работа
    (>O_o)>

За това вече не знам. Но съм подържал приятелска връзка от разстояние... Ами да, ако си пишете всеки ден е нормално да стигнете до точка, в която да няма какво да си кажете. Колкото и да ти е приятен човек, колкото и да го обичаш разстоянието си е проблем. Няма защо да се чувстваш зле.. Нормално е според мен. Има твърде много граници във този род връзки, които не могат да бъдат игнорирани. Знам, че е гадно чувството, но няма какво да направиш..Като се видите всичко ще се нареди.
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    За това вече не знам. Но съм подържал приятелска връзка от разстояние... Ами да, ако си пишете всеки ден е нормално да стигнете до точка, в която да няма какво да си кажете. Колкото и да ти е приятен човек, колкото и да го обичаш разстоянието си е проблем. Няма защо да се чувстваш зле.. Нормално е според мен. Има твърде много граници във този род връзки, които не могат да бъдат игнорирани. Знам, че е гадно чувството, но няма какво да направиш..Като се видите всичко ще се нареди.
    Мерси за съветите и за казаното (bow)

Дам, познат ми е този “ сценарий “. При мен също е така, с приятелката ми можем да си говорим по цял ден и цяла нощ, но по скайп.... не става.
    А пък аз мразя скайп... pointless

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Аз съм имала много дълги връзки (горе долу по година) и просто когато настане такава тишина аз я изпълвам с ласки и целувки,това е най-добрият вариант Няма какво сега да се гледате и да съ чудите какво да правите,поеми нещата под свой контрол и запълвай това мълчание с прегръдки и целувки,които сами говорят вместо теб :P

Град
    гр.Русе
    А прочете ли,че партньорката му е в друга държава.Става въпрос за контакт само със скайп
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    тя е в друга държава,но скоро си идва ..като сме заедно има какво да си кажем,но по скайпа е по-различно и като няма какво да и кажа и се чувствам кат олигофен ;[ За това зададох въпрос ..някой ако е имал такава връзка,която е била разделена от разстояние,но има истинска любов да сподели как се поддържа връзка от разстояние :}
    И аз имам връзка от разстояние, но при нас се чуваме по телефона (имаме много безплатни минути). И ние като вас вас не си говорим кой знае колко, но ни е приятно да си чуем гласовете. КАто се видим е съвсем различно, говорим си много. Явно това е единия от недостатъците на връзките от разстояние.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Moscow,Russia
    Еми малко ме обзема параноята да не я загубя.....сигурен съм,че е само моя,но това е характер какво да се прави.Иначе мерси на всички за съветите и коментарите :}

Еми малко ме обзема параноята да не я загубя.....сигурен съм,че е само моя,но това е характер какво да се прави.Иначе мерси на всички за съветите и коментарите :}
    Братле аз съм така с мойта дори когато сме заедно, ако ми е криво покрай изпити или нещо..Аз не мога да си представя да подържам такава връзка с нея. Не си мисли, че си зле или нещо.. Ако е само малко, евала ти казвам. До характер е... факт. Ако ти е криво и се съмняваш в нейните чувства поговорете. От опит знам, че винаги помага! Успех и много щастливи моменти, когато се видите. Не си губи времето с притеснения.. радвай се, че я имаш. Щом е с теб, има защо.

Братле аз съм така с мойта дори когато сме заедно, ако ми е криво покрай изпити или нещо..Аз не мога да си представя да подържам такава връзка с нея. Не си мисли, че си зле или нещо.. Ако е само малко, евала ти казвам. До характер е... факт. Ако ти е криво и се съмняваш в нейните чувства поговорете. От опит знам, че винаги помага! Успех и много щастливи моменти, когато се видите. Не си губи времето с притеснения.. радвай се, че я имаш. Щом е с теб, има защо.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз съм имала такава връзка 2г и половина... винаги имаше за какво да си говорим, даже съм се чудила как не сме се изчерпали за толкова време ама... не знам, разказваме си случки и т.н...

Чрез посредник е съвсем различно. Аз въобще не харесвам общуването по телефон или чрез комп и т.н. ... Дано не ми се налага да ми остане единствена възможност.

Връзка от разстояние не съм имала. На мен ми изглежда дори някак си невъзможно, но с желание предполагам и това се получава. А и щом ще се връща, няма проблеми, авторе. Просто малко търпение.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И аз съм имала връзка от разстояние.
    И да, много е зор да измисляш нон-стоп за какво да си говорите по скайп. Съвсем различно е, когато сте заедно, тогава винаги има какво да си кажете.
    Не се впечатлявайте толкова, голяма работа като тази и утре вечер няма да си говорите 5-6 часа по скайп.
    Пък и нали си идва скоро (или пак грешно съм прочела)?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

пич връзките от разстояние не ,,оцеляват''

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз съм имала такава връзка и беше точно така, като го описваш - като бяхме заедно всичко беше на 6, но дойдеше ли момента, да се говори по скайп и... Аз правех така: като усетя, че нямам какво да кажа казвах че ставам от компютъра и ставах. След няколко часа като се чуехме по телефона винаги се намираше какво да се каже Кофти са тия връзки, но пък нали тя скоро ще си идва и тогава всичко ще е ок
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    От три години имам връзка от разстояние. Със всичките му проблеми и радости сме се задържали заедно до днес. Ако любовта е силна всичко се нарежда. Ако не е силна - прав път и на двамата. Никога не съжалявай за преживяното. Винаги единия обича повече, винаги единия го боли повече.
    Конкретно в твоя случай - не прибързвай със заключенията. Аз също съм на мнение, че когато тя се върне всичко ще се нареди. Нещата изглеждат много по-различно, когато сте един до друг.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Раздяла-какво друго?

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Стига с тази раздяла- глупаво е!

Виж поставен съм в твоята ситуация и за това знам какво имаш на предвид. Аз лично много рядко пиша на момичето ми по skype, защото знам че рядко намираме какво да си кажем, а и е някак глупаво постоянно да търсиш тема и да се опитваш я поддържаш по интернет. Аз лично ползвам телефон, много по приятно е, винаги се намира какво да се каже, хубаво е да чуеш самият й глас и др.

Друго е вече когато се видите очи в очи.
    Тогава думите са просто излишни. Ако наистина се обичате и имате общи интереси, винаги ще се намери тема за разговор.

Град
    Варна
    4 години съм с приятеля ми, връзката ни мина през много трудности. Бяхме разделени близо две години, като се виждахме много рядко. Нормално е да няма какво да си кажете. В случая тя си има свое ежедневие, както и ти. Излишно е да си разказвате и то по скайп. Не се притеснявай, ако любовта ви е силна и се борите за нея, ще се справите.
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си