- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грозно висока ?!
За да опитам.. не е казано, че ще ги нося често .. даже може веднъж да ги обуя, но някакси искам .. ;ДПървоначално написано от blackstreet
значи грабвай едни 6 сантиметрови ботуши например обаче НЕ с ТЪНКО ТОКЧЕ и ще си супер, само моля те да не вземеш лачени о бувки с тънък ток, не е добре за репутацията, успех с ходенето :P
Към лаченото имам алергияя.. ;ххПървоначално написано от blackstreet
Мерси..;Д
Бе я пусни една снимка да видя 190 сантиметра на 13 години момиче.
...
ми хубаво е момичето, но не очаквах чесно казано, да видя 13 годишно момиче толкова гримирано, ама може аз да съм изостанала. Иначе направо егати изказванията вадиш. Снимката подчертава горе-долу лицето на момичето, много ми е интерсно откъде вадиш 23-30 см![]()
От цялостния й ръст. Извади 20-30 сантиметра - пак ще бъде красива, но няма да бъде толкова привлекателна. Дано поне ти схванеш какво имам предвид.Първоначално написано от blackstreet
BANISHORA LIONS - MMA
При положение, че си на 13 с тия токчета ще стърчиш над всички. Даже ще е смешно и сиг ще мязаш на тяхна учителка(като си мисля, че и самата учителка ще е по ниска от теб), сооу аз не бих го направила.
Щом каза, че искаш да се учиш да ходиш на токчета, не мисля че трябва да започваш от 10 сантиметровите, ю ноуу
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз съм ниска, нямам комплекс => не ми пука какво ми казват, как изглеждам и т.н.
Не би трябвало и на теб да ти пука,НО наистина 10см токчета ще стоят смешно на тринадесет годишно момиче.
Сигурно комплексираш момчетата около теб, което не е чак толкова лошо, ако не си падаш по тях.
А пича с долче и габана, АХАХАХАХ![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Никое момиче не е хубаво с 10 см ток. Изглеждат като някакви марионетки.
Трябва хората да се научат, че токчетата изглеждат красиво на високи момичета, т.к. подчертават дългите и хубави крака.
Но моят съвет е да вземеш 6-7см токчета.
Добре добре, ще ти стоят на визията токчета, но не е задължително да са 10 см... вземи си по-малък ток, така или иначе краката и седалището ще се 'оформят' достатъчно.
Ами, да, това май е по-добрият вариант- да си взема около 6 -7 см.
Мхм, а и ми изглежда на около 15. Но все пак така или иначе едва ли ще носиш в скоро време толкова високи обувки. По-добре си вземи от 5-7см. Може да ги използваш и за нещо по-официално, защото ако да ти се наложи няма да имаш обувки за такъв тоалет или да са прекалено високи.Първоначално написано от machoka
тока придава стил и грация на походката,тялото и всичко останало което прави жената с крак ... никъв стил няма да има в теб ако се вдигнеш 190 см ..
дет се вика аз съм 1 и 88 см и се водя по-висок от масовата част приятели и прочие дет съм момче ,камо ли ти в женско обкръжение
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
само аз ли не разбрах оти пуска снимка дето не е в цял ръст?
Ти в цял ръст ли искаш?Първоначално написано от assd
еми как да видим колко си висока?![]()
Да...
После защо има "Емииии, господин полицай, тя ми каза, че е на 20 и на толкова изглежда. Откъде да знам, че всъщност е на 14 и баба й я взема от училище?"
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Баси дългите крака имаш![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
едно е дългокрако момиче, друго е Ян Колер с цици (или без...относително е)Първоначално написано от blackstreet
![]()
нищо лично де![]()
до 1.90 може да ги докараш, с токчетата 2 ...чук![]()