- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грозно висока ?!
Значи.. аз съм момиче на 13.. Искам да си купя обувки с ток около 10 см. Висока съм 180 см. И като съм с тях ще съм 1 и 90. Според вас грозно ли ще е толкова високо момиче?
Мхм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И за какво ти е 10 cm ток?
Пък и не зависи от ръста ти дали си яка или не. Ама 1.90 си е много да го е*а...
Мога да ти кажа едно със сигурност - по - добре висока, отколкото широка.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
При такава височина не виждам за какво са ти токчета. 1.80 малей кви дълги крака![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами.. аз искам токчета, за да видя как е.. да се науча да вървя на тях.. не за всеки ден.. а и нали човек трбява да опитва нови неща..
Ми не знам но не изглежда естествено по-добре си вземи по-ниски
Перфектна си за Прийст Лодърдейл, ако туриш токчета.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Аа.. оня баскетболиста.. :Д:ДПървоначално написано от realantisocial
Ако вземем впредвид и годините ти, то определено ще е грозно. Не ме разбирай погрешно, но на едно 13-годишно момиче още дори не му се е развило тялото, та според мен имаш достатъчно време да се учиш да ходиш на токчета, височината ти е перфекстна-използвай я максимално. :P :P :P
Ценител съм на женската красота и мога да ти кажа - не ги слушай тия които казват, че е грозно. Не случайно манекенките са високи...![]()
![]()
Не те знам как ще си намериш мъж![]()
...
еее това беше гадно, що да не си намери доколкото знам момчетата си падат по дългокраки момичета![]()
И к'во кат' е дългокрака. Кат' се качи на токове човекът прав ли да я лиже?
На 13 ти е рано за 10 см ток, така или иначе ще растеш още, така че след две години ще се видиш 190 и на равни обувки.
Щото повечето мъже предпочитат да са по-високи от половинката сиПървоначално написано от blackstreet
![]()
...
Моме, вашите колко са високи?
Колкото до това, че щяла да остане без мъж- видЕхте ли исполините по 221 см по новините?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колкото мен са, не повече..Първоначално написано от kalpazanka
И аз съм 1.80 и хич не изглеждам грозно с токчета.
А на теб като ти е проблем си вземи 6-7 см.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Май, май така ще направя.. ;ДПървоначално написано от Romance
А, добре. За малко да те пратя при ендокринолог.Първоначално написано от bbabyy
1.75 съм и не ми представлява проблем да се кача на 10 см токове. Даже ми допада, защото с моичкия се изравняваме по ръст така. Първите десет метра, обаче, задължително съм се вкопчила в него за опора.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абе момиче я се замисли, къде си тръгнала на 13 с токчета, айде да забравим факта, че си 1,80. Просто е смешно, колкото и да си красива, стройна. Просто не бързай да порастваш, има време за всичко. Взимай някаква подметка леко танк, щом ти е толкова мерак
исполините ли?!Първоначално написано от bbabyy
![]()
не ме кефят високи жени. не е от тва,че аз съм доволно ниска, просто не важат.
моят съвет е да носиш ниски обувки,или токчета примерно 5-6 см
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
добре а защо искаш в крайна сметка да носиш токчета.
има два варианта:
1 ниска си ( това не е за теб)
2 искаш да изглеждаш женствена (итова не е за теб впредвид възрастта ти)
ицо 100-те манекенки ще ги оправи всичките !
Нямам си и идея от женски обувки, но защо не пробваш с по - малък ток ? Например ако има 5 см.
n00bs