- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какво се решете ?
Първоначално написано от divacheee
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
С гребен,косата ми е малко под раменете и е права.
ZaicheNaXeroin
С най-обикновена пластмасова четка. Косата ми е 5 пръста под раменете, на черта, сравнително гъста, но не много. Реша се доста често, затова никога не ми е сплетена.
Момичета, чувала съм, че мокра коса не се реше, защото много се накъсвал косъмът, а аз най-обичам да я реша, като е мокра и адски много я скубя. Чувала съм, че мокра коса се реше с нещо такова - пластмасов гребен със зъбци на голямо разстояние (сантиментър и половина, примерно). Вие как постъпвате?![]()
+1Първоначално написано от sasec
С четка някак си много ми я приглажда и става на едри вълни и не ми харесва..
PinkPan7her и аз съм чувала същото, даже знам че не трябва да се реши мокра коса, защото се нарушавал балансът на косъма.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз не съм чувала такова нещо, но може и да е вярно. Чувала съм и, че къдравите коси пък трябвало да се решат само докато са мокри, защото се накъсвал косъма. Аз затова така и правя, но може и да не е така.
Абе аз тъй тъй има тема за четки за коса,и дано Поли не ми се разсърди,че питам в нейната тема.
Та от известно време се интерисувам и се чудя дали четките с естествен косъм са добри и си заслужават,и ако може да ми кажете марки и цени,ама не много скъпи четки,някъде до 30лв.
Аз понякога се реша с четка, понакога с гребен. Косата ми е дълга (почти до кръста). Аз съл чувала, че е по-добре с гребен, но не знам защо...?!![]()
Реша се най-често с четка.
А иначе косата ми е дълго до гърдите, чуплива и гъста.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Предпочитам с четка, гребените ме дразнят.![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Ми с четка, а то май е по-правилно с гребен..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
с тармък
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от titinkaa
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Първоначално написано от titinkaa
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
+Първоначално написано от musiic
Иначе и с четка да се реша,няма разлика
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
С гребен.Имам 2 - един по-гъст за всеки ден и един с широки зъбци за след баня.
Косата ми е до раменете,права и средно гъста![]()
А тва ако не си среша коста след баня на следващия ден е ад![]()
С четка.. Косата ми е къса.![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Само с четка, аз такова животно като гребен не познавам![]()
Косата ми е много гъста, права и е дълга почти до кръста![]()
ами сутрин за училище първо я минавам с гребен да я разплета..и после с една дървена четка-помага ми да не се наелектризира![]()
до гърдите ми е..и е няква никва...в корените идо ушите еправа и надолу става едно.. един кичур е къдрав,втория начупен третия и от двете по малко..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
+1Първоначално написано от digitalgirl93
косата ми е малко под гърдите и е начупена.![]()
+Първоначално написано от DisturbiaV
иначе и аз съм имала коса до кръста единственото хубаво нещо което намирах в нея е че беше права като праз и много и се радвахНо не бих си я пуснала пак толкова дълга
И с четка и с гребен.
Косата ми е 1 пръст над гърдите и е на вълни.
PinkPan7her това за мократа коса не знам дали е вярно, но аз го знам отдавна и от тогава използвам подобен
със широки зъбци