- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите
Какво правите когато сте наказани в къщи и по цял ден висите .. Какви занимания си измисляте ?? Освен компютър и телевизия![]()
Имаме огромна тераса и за тва само се пека или тичам на нея кат ненормалните!
Разглеждам сатри списания, рисувам си!
Отглеждам си цветя - садя си, поливам ги, занимавам се (маниячка съм на тази тема ;д)
Много често се гримирам, просто за забавление
Изправям си косата, правя си разни прически
Чета книги
Слушам мноооого силно музика и тичам и куфея в коридорите
Снимам клипчета и говоря на английски (се пак съм си откачалка де ;д )
ии т.н.
Найстина щури идеи ..
Е надявам се и аз да си измисля няколко такива защото последно време ми се случва почти всяка седмица Събота и Неделя да си стоя в къщи![]()
Така де поне като ме наказват да има какво да правя по цял ден
![]()
![]()
Ако ще ме наказват, ще ме накажат без компютър и телевизия, защото знаят, че и да ме накажат, без да излизам на мен ми е все тая, щом вкъщи си имам компютър и така наказанието няма никакъв ефект.. :P
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Никога не са ме наказвали! Прая кот си искам,излизам и се връщам когато си искам и никой не ме пита къде отивам и кога ще се върна!![]()
Damn.Първоначално написано от mlakniwe2
И аз искам така ;/
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Никога не са ме наказвали. Ако сгафя някъде с родителите ми сядаме и обсъждаме проблема. Но, като си остана в нас и нямам желание да излизам, си чета някоя книга, рисувам, правя си филмов маратон, а като се покаже слънцето излизам навън и се пека.![]()
Абсолютно същото,с изключение на книгите и рисуването.Първоначално написано от dollyz
![]()
Big or small, lies are lies!