- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котенцето ми умря ;(((
БОЖЕ,БОЖЕ!![]()
![]()
![]()
Ако моят Ченко умре аз ще получа удар!
![]()
Ох,милата,разбирам те!Все едно да загубиш любимеца си,който е живял с теб близо 10-11 г. !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Но все пак горе главата!Не се забравя,но пробвай да го преживееш!![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Моите съболезнования![]()
И аз така преди няколко години изгубих първото си куче .. адси,адски много го обичах .. и все още го обичам и след него колкото и животни да съм имала не могат да го заместят по никакъв начин .. и всъщност аз съм напълно виновна ако не бях отишла на един концерт нямаше да изчезне сега щеше да бъде при мен и да му се радвам .. Вчера отново се сетих за него и се разплаках ..
Така е, винаги най-хубавите неща в живота си отиват тогава когато най-малко желаеш ..![]()
Милата, дано скоро да ти мине... да не е чак такава болката, недей да се обвиняваш, радвай се, сега то е на небето... и вече е добре не се мъчи, а ти си спомняй за най-хубавите ви моменти![]()
Дано скоро да го
превъзмогнеш...
Успех...!!!
И моите съболезнования... !!!!![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Съжалявам...Мойте съболезнования![]()
Благодаря ви!
Ох,от както е умряло,почти всяка вечер сънувам кошмари,и сънища свързани с него![]()
. Например снощи сънувах,че го намирам живо навън,и го прибирам вкъщи като се опитвам да го спася
![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Проблема е че 98% са абсолютно същите стопани като тебе. Вие хора не разбирате ли че за домашните любимци човек трябва да се грижи както за детето си ? Това е създание не толкова по различно от нас самите и то като нас има право да живее а щом вие сте поели грижата да го отгледате не трябва да го испускате от окото си защото и то като детето може да се раболее и то може.....да умре.
Съжалявам за котката ти, скоро ще забравиш за това, времето лекува .
Моят котарак бе не 2 години и вчера го прегази кола.Цял ден не идваше,но аз си мислех че ще доиде.Вечерта го намерихме под снега на пътяМного ми е мъчно.Все си мисля ,че е било сън
Моите съболезнования.Аз също гледам котка и неискам и да си представям какво е...Тези неща трудно могат да се заменят щом 10 години е било сред вас...но се случват такива неща живота продължава и пак моите съболезнования :cryПървоначално написано от goth6
Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.
Съболезнования! И нашата котка имаше същият проблем. Пиометра е възпаление на матката- в нея се събира гной. За радост нашата Джей- джей си е при нас. Така че, хора кастрирайте си животинките!
Тези неща стават... Плаченето няма да доведе до никъде...
Много съжалявамМоите съболезнования.
Не се обвинявай ти не си виновна,знам че се преповтарям всичко го казаха,но наистина ти не си виновна. Всеки се ражда и умира,няма вечностГоре главата
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
И аз имах женска котка, ама живееше на двора и нали си обикаляше. Няколко дена не се беше прибирала и като се прибра беше страшна гледкаБяха я стреляли с въздушна пушка / за жалост я бяха уцелили /, беше бита, каишката й беше открадната / беше розова с едно висящо сърчице :P /... отидохме на ветеринар и там й предписаха някакви мазила и хапчета, ама мн трудно се оправи. Веднага след като беше позаякнала пак я пребиха и баща ми я занесе на неговата работа
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Знам как се чувстваш. Наистина е гадно. И моето коте почина миналата година и за да е още по-гадно се случи точно навръх Коледа. Сега всеки път като стане дума за котки се сещам за нея и ми е много мъчно. Още не мога да свикна, че вече я няма, а мина година![]()
Моите съболезнования. Надявам се скоро да не изпитам подобно нещо с моя сладур.
Мила не се обвинявай.. и аз загубих 2 хамстера..единия умря в ръцете ми..![]()
![]()
хеей спокойно.. н гадно че е починало но не се обвинявай![]()
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Моите съболезнования ...
Нека да почива в мир !
Наскоро хамстерът мир почина и аз много се обвинявах за това ... Гледах я как умира но нищо не можех да направя =( Но в последствие разбрах че тези неща просто се случват и няма как да ги спреш...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Гадно е... но се случват такива неща. Ти за нищо не си виновна, ще ти мине с времето![]()
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Котки по улицата колкото искаш
много съжелявам ...знам какво ти е и аз имах коте което умря ..(беше одавна) ... сега си бях намерила едно полу мъртво навън и го взех да си го гледам ...гледах го 5 месеца и баща ми каза че не го иска ....и след това ходи каде ли не ии накрая е при баба ми мисля ,че пак ще си го вземем (незнам) ..мисълта ми е,че и на мен с котето ми беше много по-добре и сега като не е при мен не е същото....![]()
Миличката животинка...
Моето морско свинче го приспахме май месец 2009. Супер много се мъчеше миличкият. Зъбките му растяха накриво и не можеше да ги изпилява с гранули, както по принцип трябва, защото го болеше. Беше затворен кръг. Адски много време се мъчихме с него, водихме го на инжекции, правиха му 4 операции за изпиляване на зъбите, но те растат главоломно, а такива малки животинки трудно се справят с упойката от операцията. Имаше и туморче на главата, пълно с гной. Махнахме го, грижихме се супер много за него, но... накрая го приспахме. Нямаше друг начин.
Много ми беше трудно. Супер сладка и нахална животинка беше.
Сега имам кученце, което не е изместило Прасчо от сърцето ми. Обичам си ги и двете. Еднакво сладки, любвеобилни и нахални са![]()
Такива загуби се преживяват тежко.. Винаги съм обичала животните, на село имаме кучета, но не са породисти и всички ми се надсмиват над това - как може да се грижа за помяри, но това няма значение.. Вкъщи си имах зайче - 4 години се грижех за него и то умря.. Дори сега не искам да си взимам нов любимец, защото не мога да си представя, че ще преживея загубата му, която ще се случи все някога !
Моите съболезнования, отлично знам как се чувстваш, но знаеш ли трябва да се радваш, че 10 години си имала толкова близко същество до себе си !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Не знам какво да кажа. Съжелявам, миличка !
![]()
И аз съм загубвала коте, намерихме го мъртво нашето !Погребахме го в градината на вилата и стана нещо много странно, там след няколко месеца порастна дърво. Май беше трън. Но аз редовно си го посещавам гробчето, като ходя там ..
![]()
Друго, което не мога още да преживея .. Минаха 6 години откакто кучето ми отиде на разходка и така и не се върна .. Винаги плача, когато се сетя.![]()