.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Случвало ли ви се е ?

Случвало ли ви се е да сънувате бившия/ата си? И какво точно сънувате, ако е така? Например аз винаги съм ги сънувала и сънувам, че някоя ми го отнема... Или в съня си гледам настоящата му...Тъпппппо.... [/b]

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ми да, естествено. Аз например две седмици след късането случайно сънувах следното.. Той лежеше на едно голямо легло, беше се прибрал от работа (странното е, че не работи), аз бях до него на леглото и по едно време развих одеалото си, бях с черно бельо, настаних се отгоре на бившия и почнах да го галя...

Град
    Варна, моретоо :)
    Да... бяха поспряли ама последната седмица само това сънувам, ама са няк'ви яки, е... разбирате ли Смисъл, аз сънувам човека, когото обичам, не това, което е сега и ми става яко. Като един филм
    хЪх...

веднъж сънувах, че е изчезнала някъде и с две нейни приятелки спорим къде е. накрая се оказа, че е в тоалетната на ондата и пие кафе от една бъчва о0
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Сънувам го доста често, че ме целува, друг път, че ми казва "виж ги тия мацки колко са яки .. не са като тебе" и направо .. Общо взето мразя да го сънувам. После нон стоп мисля за него, което не ми харесва
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Да, много е кофти, когато сънуваш точно човекът който най-много ти липсва и вече не можеш да си го върнеш ..........
    Тази нощ го сънувах за пореден път.. Проучване казваше, че просто ни липсва : )))))

Повече от фен Аватара на suantito
    Мда , Последния ми сън беше , как бившата седи срещо мене и мляска една баничка . Сутринта като се събудих бях надъвкал половината юрган....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Даа, много пъти след раздялата.. Сънувала съм, че се събираме и сме много щастливи, че ви казва, че ме обича, а в същото време има дете от друга , че съм седнала в него и го гушкам, но когато посегнах да го целуна, се дръпна... Нормално да го сънувам, все още го обичам...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, последния сън ми беше с едно доста старо гадже. Сънувах, че е у дома, мама отваря вратата на кухнята и дори не го забелязва и ме пита дали била добре, аз и ти казвам да погледне- тя пак поглежда и не го вижда. И се събудих
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си