- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На училище вече от 1 септември !?
Все ми е тая кога ще се почва...не съм ученик![]()
![]()
![]()
![]()
Твърдо ЗА!
Макар че докато го направят това аз вече ще съм завършила...![]()
Но нали се сещате,че когато започнем на 1 септември,няма да свършим на 30 юни,а по-рано..Затова пък не се притеснявайте толкова много..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нали се сещаш, че няма да го направят така?При положение, че страните, към чието развитие се стремим, свършват училище дори по-късно. Естествено, в България няма да се въведат тия едноседмични ваканции по време на учебната година...
Все ми е тая.
ЗА!!! Според мен 2 месеца лятна ваканция е достатачна а пък и ваканциите са по дълги!!!
ЗА!!! Според мен 2 месеца лятна ваканция е достатачна а пък и ваканциите са по дълги!!!
ЗА, много по- добрият вариант е това, въпросът е дали ще го приложат....
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Аз бих се отказал от тия 15 дни за по-дълги и чести ваканции през годината.
Аз пък предлагам да учим от 1-ви Август
Също така да се намалят ваканциите на половина и да учим и в събота!
Мисля че ще ви хареса![]()
ако aз съм министър ще направя следното:
начало на учебната година:15.09
край на учебната година:15.06 (oт 1 до 11клас),24.05-за 12 клас
зимна ваканция:20.12 до 10.01
пролетна ваканция:1.04-10.04
![]()
![]()
![]()
Пич,9x4=36!Втори клас изпусна ли го!?Иначе съм твърдо ЗА!Така няма да се преуморяваме твърде много,а иза мене от 15 ангуст нататък почти ми се ходи на даскало.Първоначално написано от teenems
Аз съм 12-ти клас и завършвам тази година,така че изкарах късмет,а иначе ми е все тая от кога ще почва учебната година
аз бих гласувала да станеш министър!Първоначално написано от chemist9009
иначе вече казах, че съм гласувала със "за".
а дали ще се примеме е другия въпрос..![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Аз си започвам от 1 така или иначе от 7 клас![]()
Трагедията е пълна...
ЗА!мен тва ме устройва идеално...тея 15 дни са рапределени в другите месеци,което е супер..март 9 дена,май 9 дена е ако тва не ви прави поне малко кеф...даже получаваме повече от тея 15 дена като се замисля
а и аз предпочитам 15 топли дни през септември да съм на училище от колкото 10 през декември на студено...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ми аз предпочитам тия 15 ТОПЛИ дни да ги прекарам на море/навън с приятели. Супер тъпото ми е докато навън е 'баси якото време и то за последно, аз да седя в една тъпа стая ... 100 про така ще стане о.О
А и ако питат учениците за тази промяна (в което сиииилно се съмнявам), тези ''против'' винаги ще са повече така или иначе.
Всъщност след тези протести е по - вероятно да се допитат и до учениците, щото все пак пуберите напрайха тъпия протест...
Така че споко да го приемат т'ва
А ако го приемат - еми пак ще има протестиращи. А и тогава началото доста ученици, вкл. и аз ходят на море, така че няма к'во толкова да си давам зор да се ядосвам :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не забелязваш ли колко си тъпа ?Първоначално написано от xxKiFlAxx
Ако започнем на училище на 1 септември:
Първо - Ще имаме повече ваканции
Второ - Няма да учим в събота..
Замисли се малко,а недей да спамиш във всяка една тема..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да спри се кифло
Гласувах ЗА!
Предпочитам да започна 15 дни по-рано , но да имам почивка през учебната година , когато съм много по-уморена , отколкото на 1-ви септември. Наистина има моменти , в които просто трябва да почина !![]()
To infinity and beyond.
Май ще е по-добре така, наистина..
но към предполагаемите ваканций трябва да се включи и великденска..
нищо, че се мести всяка година.![]()
един въпрос: пролетната ваканция семести през март, или ще има и през април, както е сега?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Много си тъпа бе, дърпат началото на училището с 15 дена, но ти дават 42 ДЕНА ПОЧИВКА! Толкова ли си зле? На всеки нормален човек ще му стигне 2 месеца почивка, на мене ми беше яко скучно последните дни от ваканцията, просто нямаше какво да се прави, това е добро решение, това се среща рядко в Министерството на Образованието, така че ТРАЙ!
Ае вие сте егати злобарите.. наругахте момичето, защото не сте съгласни с нея. Вярно, че понякога пуска безмислени коментари, ама то ващо стана вече детска история, тъпа работа.
Вафла..
Първоначално написано от noproblem123
Кой ще ти даде 42 дена почивка, бе, човек, смешно е, не говори така... виж, че това са прогнозни дати в първия пост, отчета и факта, че всяка година 1 Януари е различен ден, което означава, че няма 100% гаранция за точност на тези 42 дни. Отделно на това, ще го приемат този закон и хем ще започваме от първи, хем няма да ни дадат никаква почивка после с изключение на +- 2-3 понеделника...и като сме го подпукали с готини предложения за реформи - хайде само Август да е ваканция, или пък изобщо да няма ваканция - ще е супер за целостта на учебния процес....Първоначално написано от noproblem123
А сега без майтап. Хайде да не гледаме толкова Европа, а да гледаме себе си и нашата система. Защото ако някой, както изчетох по-нагоре, пожелае системата, каквато е в Европа, да знае, че няма да свърши на 30 ЮНИ, а ще свърши на 30 ЮЛИ, а се замислете за температурите - в началото на Юли не се диша, Юли пък е още по-горещ, а за климатици или елементарни охладителни условия в училищата и дума не може да се даде, понеже винаги няма пари. И в крайна сметка за какво е целия спор - защото гадния първи Януари тази година се падна в Събота. След 2 години ще е в понеделник и ще се почива повече време. Видя се, че протест не може да се направи, затова, по-добре така - два месеца и половина лятна, защото започнат ли да режат от нея ще реват три пъти повече хора за лятната...с две думи - на българина (българския ученик) няма никога да може да му се угоди.
\Първоначално написано от teenems
/
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....