- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране
А що просто не опиташ вместо да питаш дали било "ефикасно"?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Щото само като чуя и.... С възглавница.....ай сиктир, просто ми е интересноПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Ауу, колко сме гнусливи. Да прочете случайно, че може да не се събличаш докато го правиш?Първоначално написано от SonataArctica
~ Luv ya!
хахах мастурбиране с одеало....тва е като мастурбация с яйце - http://www.tengabg.com/
sam ne moga :P
е и ?!Първоначално написано от SonataArctica
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е и!? Еми на мене лично не би ми било комфортно като знам, че на мястото на главата ми преди мене се е дръгляла нечия п*тка !
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
+1Първоначално написано от rauwkost
![]()
Като откача, откачам!
Пфф![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
за пръв път чувам за такова нещо
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
За пръв път чували такова нещо ... ЕДНО свястно и сериозно мнение не видях като хората , ... Един се лези като лапе в детската градина : "вижте тези се целуват ХАХАдруг пък притеснявал ,че друг щял му ляга на възглавницата ... А за консервативните да кажа следното : НЯМА такова нещо като ненормална мастурбация. Всеки човек мастурбира по свой собствен начин! Хората са твърде различни, за да има обща норма за всички! независимо дали използва ръка, секс играчка или предмет от домакинството, трие се в нещо, облича специални дрехи, фантазира, опитва различни пози, разглежда книга или списание или гледа през прозореца!
Последно редактирано от nikifor : 06-12-2012 на 22:40
да не е да се пробваш да подпъхваш одеалцето навътре и после да изкарваш - ако е така е леко извратено![]()
ми явно не е извратено щом го практикуват доста дами и то не с одеяло а с възглавници ,плюшени способия ... в българия сме прекалено консервативни за такива неща и ако някой прави такива техники едва ли да си признае и да каже ...
представям си какво ли удоволствия им доставя да се търкат у възглавницата или плюшеното мече. Или си представят, че мечето им лиже![]()
![]()
сигурно си представят щом им е дошло на акъла има хоря сякви ... ето ,че и аз започнах да се смея
глупако Ханс, моля те, освободи ни от своето присъствие. Ако не ти, апелирам към модераторите да ни освободят от теб![]()
Датите гледайте, ДАТИТЕ!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!