.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А що просто не опиташ вместо да питаш дали било "ефикасно"?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    И после се завиваш с тва одеало и лежиш върху тая възглавница - а не дай се боже да легне друг върху нея....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А що просто не опиташ вместо да питаш дали било "ефикасно"?!
    Щото само като чуя и.... С възглавница.....ай сиктир, просто ми е интересно
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    И после се завиваш с тва одеало и лежиш върху тая възглавница - а не дай се боже да легне друг върху нея....
    Ауу, колко сме гнусливи. Да прочете случайно, че може да не се събличаш докато го правиш?
    ~ Luv ya!

Фен
    Град
    Sofia
    хахах мастурбиране с одеало....тва е като мастурбация с яйце - http://www.tengabg.com/
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    е и ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Е и!? Еми на мене лично не би ми било комфортно като знам, че на мястото на главата ми преди мене се е дръгляла нечия п*тка !
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Е и!? Еми на мене лично не би ми било комфортно като знам, че на мястото на главата ми преди мене се е дръгляла нечия п*тка !
    +1
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пфф
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Някаде там
    за пръв път чувам за такова нещо
    Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...

За пръв път чували такова нещо ... ЕДНО свястно и сериозно мнение не видях като хората , ... Един се лези като лапе в детската градина : "вижте тези се целуват ХАХА друг пък притеснявал ,че друг щял му ляга на възглавницата ... А за консервативните да кажа следното : НЯМА такова нещо като ненормална мастурбация. Всеки човек мастурбира по свой собствен начин! Хората са твърде различни, за да има обща норма за всички! независимо дали използва ръка, секс играчка или предмет от домакинството, трие се в нещо, облича специални дрехи, фантазира, опитва различни пози, разглежда книга или списание или гледа през прозореца!
    Последно редактирано от nikifor : 06-12-2012 на 22:40

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    да не е да се пробваш да подпъхваш одеалцето навътре и после да изкарваш - ако е така е леко извратено

ми явно не е извратено щом го практикуват доста дами и то не с одеяло а с възглавници ,плюшени способия ... в българия сме прекалено консервативни за такива неща и ако някой прави такива техники едва ли да си признае и да каже ...

представям си какво ли удоволствия им доставя да се търкат у възглавницата или плюшеното мече. Или си представят, че мечето им лиже

сигурно си представят щом им е дошло на акъла има хоря сякви ... ето ,че и аз започнах да се смея

глупако Ханс, моля те, освободи ни от своето присъствие. Ако не ти, апелирам към модераторите да ни освободят от теб

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Датите гледайте, ДАТИТЕ!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си