Първоначално написано от 
novasum

Първоначално написано от 
GossipGirl89

Ами да ти кажа в началото първите ми два телефона бяха на Siemens. Тогава нямаше и кой знае какъв избор ама ми вършеха добра работа, но и двата изкараха по 1 година и се развалиха. След това минах на Samsung, но и той сдаде багажа след няколко месеца. И после вече почнах с Nokia. Предпоследната ми Нокия издържа, ако не ме лъже паметта, около 2 години и нещо и после я смених. В момента продължава да си работи, но батерията й е за смяна  Чувала съм и за Sony Ericsson, че са доста издръжливи
 Чувала съм и за Sony Ericsson, че са доста издръжливи  

Нокията наистина е издръжлива  

,но Sony Ericsson не са толкова издръжливи  

П.П Кефи ме LG KP500 як е на мен  ми трябва за игри , музика , снимки 

а батерията колко издържа ???  

Има всякакви и голям брой java игри, но за хубавите и интересните ти трябва смартфон. Относно музика не е нищо специално, лошото е че няма 3.5мм порт за слушалки, т.е. трябва да ползваш други а не стандартните(които ползваме за мп3 плейъри, компютри и т.н.). Относно камерата, прави слаби видеоклипове(едва qvga с 12fps), и няма автофокус и светкавица, става за обикновени снимки иначе. Батерията би трябвало да издържа задоволително време, просто няма с какво толкова да го натовариш тоя телефон. Но не разчитай да издържа няколко дена(освен ако изобщо не го ползваш), новите телефони сега се зареждат през ден-два.