- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Очна линия - Импала
Какво мислите за очните линии на Импала и колко сруват?
по принцип не съм фен на марката, но вчера я гледах за 5 лв
ползвам на импала тази http://prikachi.com/images.php?images/76/2844076k.jpg но не помня за колко си я взех не беше скоро
На Импала от козметиката не съм впечатлена - признавам, че имам опит само с фон-дьо-тен-а им, но все пак за очна линия ти препоръчвам водоустойчивата на Essence. Има я навсякъде, струва малко над 5 лв, има синя капачка - не можах да намеря в нета картинка, но намери щанд на Есенс някъде, няма начин да я няма там![]()
И аз имам същата,около 5 лева беше.С твъда четка е и ми епо - удобна за нанасяне.Първоначално написано от rozovka
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
чудих се дали да си взема такава но така и не се навих
Сори че ще ти използвам темата, но не искам да правя др безполезна тема. Та въпоса ми е... Размазва ли се???![]()
+1Първоначално написано от vagarious
![]()
Попринцип никоя очна линия не трябва да се размазва, стига да знаеш как да я слагаш. И под правилно слагане аз разбирам нанасяш и чакаш малко, но не повече от 1-2 минути да изсъхне, все пак самото нещо което нанасяш на окото ти е течно и по пътя на логиката ако не е изсъхнало и го пипнеш съм почти сигурна, че ще се размаже.Първоначално написано от whitebunny
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз имам на Essence и съм доволна, не се и размазва. Около 4-5 лв е.
Humans need fantasy to be human.
Имам я и не ми харесва особено. В началото е супер , слагам я няма проблем, стой си както искам и си е наситено черна. След известно време започва великото размазване и няколко часа по - късно хич я няма.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Аз имах точно тази, на която сте пуснали снимка.
На мен ми се видя отвратителна - тушът въобще не е наситен, самата консистенция е водна и четката е ужасна, линията става твърде дебела.
Тази на Essence ми върши къде-къде по-добра работа.