.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Курсове по биология и химия

Здравейтее ^^ По принцип аз искам да се занимавам с медицина, но не искам да виждам мъртви хора.. :X И за това се насочих към травматологията ^^ Ноо за да се кандидатства медицина трябва да си супер добър в химията и биологията, а майката на най-добрата ми приятелка е медицинска сестра и тя ми каза. че ако искам да вляза от първия път е по-добре да започна курсове, та ако някой го е прочел цялото би ли ми препоръчал курсове по химия и биология в София?

anonymous546178
    Guest
    Кой клас си, ще ти дам основни насоки

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    За да влезеш в МУ не са ти нужни знания....трябват ти парички за там плащаш и влизаш

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    За да влезеш в МУ не са ти нужни знания....трябват ти парички за там плащаш и влизаш
    В момента съм 9 клас и.. O.o защо? смисъл не може ли да стане по нормалният начин.. :/

anonymous546178
    Guest
    Разбира се, че става по нормален начин, това да не ти е УНСС
    Значи, щом си 9 клас, чети много по биология от учебника, за изпита по биология всичко е от учебника, по химия ти трябват учебниците от всеки университет, по принцип (за химия става на въпрос)
    По химия, решавай задачите, учи теорията, набави си учебниците и задачите от съответния университет
    Започни частни уроци по химия от 11клас, по биология можеш и сама.

П.п. След като решиш в кой университет искаш да кандидатстваш, мога да ти предложа учебници по биология и химия за МУ София, МУ Варна, МУ Плевен, МФ към СУ почти нови, на по-ниска цена

П.п.п. В http://www.medfaculty.org/forum/ можеш да намериш по-подробна информация

едит: Отиди на курсовете на МУ софия, когато изядеш целия материал с кориците по няколко пъти.. инак казано 12 клас

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    9 клас, все още си учи уроците за училище, но наблягай повечко на химията и биологията, за да имаш високи оценки в дипломата след това, че при момичетата конкуренцията е по-голяма.
    Иначе курсове по химия и биология провеждат в Образователни технологии има ги в големите градове на България, разбира се има и други, но в София само тези знам.
    Също можеш да почнеш при частен учител било то по химия или биология. Имаш време, все още ти е рано.
    Вафла..

Благодаря вии ^^

anonymous708973
    Guest
    Ти си втората днес, дето разсъждава сууупер нереално. "Не обичам да виждам мъртви хора, затова се насочих към травматологията" - знаеш ли колко много от хората умират именно от травми? Освен това, мила, не си насочила към нищо, първо се учи обща медицина и тогава се специализира.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ти си втората днес, дето разсъждава сууупер нереално. "Не обичам да виждам мъртви хора, затова се насочих към травматологията" - знаеш ли колко много от хората умират именно от травми? Освен това, мила, не си насочила към нищо, първо се учи обща медицина и тогава се специализира.
    взе ми думите
    1. Трява да си вземеш изпитите и да решиш къде да изучаваш медицина.
    * Зависи каква искаш да ставаш обаче..
    2. Влизаш в някой медицински университет.
    3. Учиш 5 години и половина обща медицина.
    4. Последната половин година учиш само неща за специалността, която си избрала.
    5. После отиваш да се учиш в някоя болница като ти плащат минимална заплата.. ..... .... ..
    Има много стъпки.. пък и + това като не искаш да гледаш мъртви хора, значи не си за никъде с медицина.. откажи се просто. :]
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Повече от фен
    Замисли се добре какво искаш.Едва 9.клас си.
    Но и стоматологията и фармацията са вариант..макар че имаш ли анатомия - ще гледаш мъртви хора.

Лично за уроците - ако в 12.клас имаш да учиш за матури - почни уроците по химия от 11.клас.Ако ли не - 12. ще е достатъчно.

Ако искаш в МУ София и Варна - по биология можеш да се подготвиш и сама.
    В СУ е малко кофти с тея тестове,трябва да знаеш мнннн по-добре материала,но обема е по-малък.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    4. Последната половин година учиш само неща за специалността, която си избрала.
    Пълни глупости!!!!!!!!!!!!!!
    Специализираш няколко години!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от chemist9009 Виж мнението
    Някой ще ми го обясни ли това, ;ddd че тази година искам да кандидатствам пак хич не ми се учи. ;х Трябва да има някакъв начин, някаква схема ;дд

написано от chemist9009 Виж
    Цитирай Първоначално написано от Doc7ora Виж мнението
    Някой ще ми го обясни ли това, ;ddd че тази година искам да кандидатствам пак хич не ми се учи. ;х Трябва да има някакъв начин, някаква схема ;дд
    Мисля, че открих отговора защо разни хора измират от операции на сливици... Като гледам накъде върви БГ, скоро и кариеса ще води до фатален край.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си