- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най привлекателната част в едно момче?
Очите,усмивката,смехът,кос та,тялото и плочки![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
характера е важен..може да е най-хубавия ама ако е путка....
иначе за външен вид лицето ест...аз обичам много и кореми(плочки) и по принцип релефно тяло ама и да няма не е проблем
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първото искрено момиче тук !!!Първоначално написано от angelsdeservetodie
![]()
>>DjBelev<<
Айде да добавя..Първоначално написано от mrazqkindergarten
Гледам и очите, устните, ръцете, гласа.. Абе цялостното излъчване
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хахаха, да!Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Очите и усмивката са на първо място,а след това ръцете ...
А портмонето никога не го гледамВсичките ми гаджета са били по-зле финансово от мен
А и дори да се хвана с някой с пари пак няма да ми пука,защото не позволявам на мъжете да ме черпят
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Като цяло излъчването, погледа, гласът ииииииии много им заглеждам вратовете. Също ме кефи леко наболата брада (не при всички де, на някои не им ходи..). Не държа да е спортна натура, само да няма шкембенце
, някак си не ме кефи, млад мъж, пък се отпуснал като пенсионер....Заглеждам и стилът на обличане и маниера
ммм... а да питам от любопитство дупето не е ли част от тялото? или да го кажем по мед. термин част от човешкия трупПървоначално написано от tanch3t093
![]()
Хареса ми това, че има момичета дето гледат тялото и дупето щото има едни гледат само тяло други само дупе, но явно имало момичета дето гледат и тялото и дупето
:P
П.С. То мойто тяло е на 20 годишен а дупето ми е на 18(rofl)
![]()
:P
Определено в цялостното излъчване на момчето трябва да има нещо интересно, не казвам красиво, нито сладко и т.н., а интересно! Това ми стига, за да ми привлече вниманието. След това трябва да е поддържан и разбира се да не носи мъжки клинчета.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На първо място усмивката, а след това очите. Дааа банално е знам![]()
Очите , усмивката ..лицето общо взето ! Е ако има и добре оформено тяло би било супер !![]()
Очите, усмивката/смехът и характерът! А външният вид е един голям + !
After a hurricane comes a rainbow. <3
Хмм ами като за начало очите ( не че са важно просто това виждам първо в хората) после да кажем тялото ( мразя момчета без хубво изразено дупе) и естествено най-важното е характера :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Първото нещо което забелязвам в едно момче е усмивката .. обичам усмихнати момчета. Особено когато имат трапчинки.![]()
След това гледам очите и ръцете.. накрая е всичко останало.![]()
Очите, ръцете и дупето.Освен това гласът ми прави голямо впечатление.
Ахх, онзи глас...![]()
Ръцете. Стига с теЗ лигавщини - очи,усмивка/етц
Обожавам ръце. Обичам изпъкнали вени,хубави извивки, длани...обичам длани..и пръсти... <3 О.о МногоПървоначално написано от CR0W
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
[quote="ShtrudeL"]Ръцете. Стига с теЗ лигавщини - очи,усмивка/етц
Обожавам ръце. Обичам изпъкнали вени,хубави извивки, длани...обичам длани..и пръсти... <3 О.о МногоПървоначално написано от CR0W
Омъжи се за мен отговарям на всички изисквания (rofl)
Никой нищо не каза за съединителната тъкан на любовта.
God is an idiot, I have DNA...
Ммм, за мен веждите са много важни!Една приятелка много ми се смее за това, но е ВЯРНО! Също височината е едно от главните ми изисквания!Ръцете/широкия гръб до скоро ми бяха критерий, но вече не толкова сякаш. Но и характера е важен бе, къде го забравих!Колкото и хубав да е, ако се държи като г*з най-много ще го напсувам!
![]()
Ахахаха! Вярвай си... Виждал съм момче да се държи с момиче като парцал и тя пак да бяга подир него, тей че не ми се прави на много искренаПървоначално написано от stelkastel
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Усмивката(тръпчинкиии) ,очите ии височината-да е по-висок от мен
![]()
ZaicheNaXeroin