- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най привлекателната част в едно момче?
Това което харесваме в ръцете е силата. Чувстото да те обгърне с дългите си и силни ръце и да изпитваш абсолютна сигурност в неговите обятия... Просто мъжът да си е мъж намясто!Първоначално написано от CR0W
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Очите.. ако има тръпчинка.. и като ми се усмихне.. УМИРАМ!![]()
И кво ся да почнем да си мажем ръцете с крем защото много ви кефят? :Д
Путките да мрът
DaemonBoy, освен ако не си видял някое момче да се държи с мен като парцал, значи нямаш право да говориш за това колко съм искрена. Аз говоря се себе си, боли ме фара как се държат другите с другите!
П.С. Много ти е хубав аватара!
мм външен вид :
* очите![]()
* ръцете![]()
* косата :P
* устните![]()
* дупето...![]()
Като цяло ... Характерът... Обичам мъж на място, който знае как да се държи пред хора, а не някакъв лигльо. Да се съобразява по някакъв начин с желанията ми и поне да споделя важните за него неща с мен.
Очи. Пъстри очи !!!!!!!!!!! ♥ Обичам "весели" очи ( тоест тези с повдигнат клепач, а не с увиснал и физиономия тип "смаза ме влакът".. ) ..
Усмивката.. Особено трапчинките.. Мразя лигави фалшиви усмивки, особено от мъже и то прилагани не на място.
Обожавам РЪЦЕТЕ. ♥ Груби ръце, с изпъкнали вени и големи пръсти ! Супер готино е да се сгушиш в някого, на когото имаш доверие и с когото се чувстваш предпазен от всичко.
Походката...... Да, походката. Мразя походка тип "патица" или така наречената "гангстерска" походка заедно с поклащане на главата.. Супер отвратителното е..Обичам нормалната походка с изправени рамене и гръб.
Чувството за хумор. Някой беше казал "Умееш ли да разсмееш една жена, то тогава умееш всичко".
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
ТОЧНО КАЗАНО !!! ... но при всяко момиче е различно .... Казват че големите ръце са знак за благородие ... и гласът е много важен според мен !Първоначално написано от nymphadora
![]()
![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
То хубаво, ама външен вид.Първоначално написано от twilightkid
![]()
- очи
- усмивка
- дупе![]()
Очите,гласът,устните,плочк те,височината....![]()
Не мога да определя.. аз само като погледна приятеля ми и колената ми умекват..няма нещо в него, което да не ми харесва![]()
Но нещата,които ми правят впечатление първо в едно момче саа погледа, ръцете и ръста.. та това е майако говорим само за външния вид
Ей тва ми е любимия въпрос,мога да размишлявам доста време,защото гледам и харесвам различни неща в едно момче.Погледа е важен,трябва да е страстен,ако ме гледа като натровен от гъби няма никак да спечели симпатиите ми.Ох дупето .. кво да се прави опитвам се да не гледам там ама май .. :д . Ако е много мускулест,също няма го погледна.Усмивката и тя е много важна.
+ усмивка и характер = perfect boyПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
мръднали хора
Походката...... Да, походката. Мразя походка тип "патица"![]()
![]()
![]()
![]()
това само като си го представя и туш
. . п0гледът му . . смехът му . .![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
Лично аз обичам добре изразената челюст,придава много сексапилен и мъжествен вид.
Височината също е много голям фактор,трябва да е по-висок от мен (5-6 см поне) това му дава бонус точки.
Също така не обичам слабите като клечка,ужасно е,искам да е малко по едричък,но не и дебел. Мускулите направо карат краката ми да омекнат,а интелигентното държание може дори да спечели сърцето ми![]()
Очите,гласът,ръцете,yсмивка та![]()
![]()
Какво значи изразена челюст? Не мога да си го представя. Дайте ми пример!![]()
Триста пъти ДА!Първоначално написано от DNA
Походка, глас, дупе - гледам всичко.![]()
^
Важно е да знаеш че можеш да се сгушиш в него![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ДааамА пък гледайки хубаво малко дупе, слушайки дълбок характерен мъжки глас и наблюдавайки походката... това си е истинско удовлетворение
![]()
Не се лъжи ! Ръцете му може и да са големи, но всичко друго да е малкоПървоначално написано от LadyV
Не го знаеш с какво се е зобал и дали изобщо някои работи са му активни (например чурката) ;]
Големи ръце = голям човек, малки ръце = слаб човек ..
Под голям имайте предвид и пълен![]()
Гръб, ръце, гърди, устни, вежди.