- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най привлекателната част в едно момче?
Ми момчета не харесвам, нямам леви наклонности!
В мацките гледам: гърдите, дупето, краката, чертите на лицето, косата, корема, очите, (обикновено в този ред, но невинаги).
Лице: усмивка, тръпчинки, скули.
Тяло: ръце, рамене, гръб, кръст.
очите, усмивката
съгласна съм с нея и трябва да има хубава усмивка а и както тя каза яка косаПървоначално написано от rose14
![]()
![]()
а да и момчетата с по дълги коси са ми слабост ама не до кръста да са дълги
![]()
![]()
![]()
Дали е мил и забавен![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Като чета постовете на момичетата.. Не ми става приятно.. Как може външния вид да е важен?! Еми.. ако не харесваш дадено момче, пък е УЖАСНО готин, ще тръгнеш с него ли?!![]()
До темата : За мен няма значение.. Стига ми само да го харесвам, нищо повече..
Точно това харесвам....Първоначално написано от nancho
![]()
![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Очите, очите, очите и пак Очите!!!После идват Ръцете, ръцете и пак ръцете! И ако няма бирен корем всичко е наред.![]()
![]()
![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
хаха прав си братле ама от 13 до 16-17 момиченцата търсят красивото момче с плочки, малка дупара, руса косичка, сини очета след като се наиграят и зарежат десетина такива нарисувани момци почват да се търсят дебелите прасенца с кинтите и S-class-ите, малко са свестните момичета в БГ, това си е живата истина няма кво да си говоримеПървоначално написано от Nakadah
![]()
Очите и усмивката му..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Естествено, че външният вид е важен. Той е важен и за момичетата и за момчетата, дори смея да кажа, че за момчетата е много по-важен! Просто ако едно момиче на е е накипрено, гримирано, добре облечено и със самочувствие или пък някакво невероятно естествено красиво, момчетата не я забелязват въобще.
Смятам, че за да се получи една връзка е много важно да има " искрата", за което до голяма степен играе роля външният вид. Сори, ама колкото и добър и прекрасен да е тоя човек, аз няма как да го разбера, ако не го опозная. А ако ми е някакъв противен, как ще поискам да го опознавам?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от ch0purche
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Зъбите О.О
Oчите .. :}
Гласътт ^^
Ръцете ;д
Тялото ..
ХАРАКТЕРЪТ!
Първоначално написано от BladeDancer
ОЧИТЕ! И после следват гласа,ръцете иииии (не съм сигурна дали това е "част от него") парфюмаааа![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Очитеееееееееееееееееееее ееееееееееееееее, особено ако са сини![]()
![]()
![]()
![]()
и усмивката
![]()
Ръцете, очите, усмивката, прическата, стилът на обличане, изразена челюст (това относно външния вид).. За характера - то се знае, че това е най-значимо.
Не знам защо си мислите, че момичето гледа парите... Мен лично никога не ме е блазнило материалното положение на дадено момче![]()
Характера,очите и усмивката![]()
Първоначално написано от amk933
ръцете гласа гърдите ....![]()
[/b]
очите, гласът, усмивката, дупето![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Да е поне истински мъжне някъв... с ризка, шалче и розови кецки
много са ми противни такива. Да не е някъв женствен и да не е романтичен и да не ми се обяснява в любов...никога...да не ми казва по 100 пъти колко мн ме обича, щото после му се вържа и става мн лигава история
А и да ми се кефи като се натискам с друго момиче не да ме гледа... тей -->
![]()
като гледам сички искат плочки и някфо супер оформено тяло това ли е няи важното ?![]()
аз не мисля че плочките на корема те правят по хубав .. ако е с дрехи как ще разбереш че има плочки освен ако не утидеш да пипнеш![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Мне, аз искам и да е грамотен.Първоначално написано от HapkoMaH
Само гледайако е с дрехи как ще разбереш че има плочки освен ако не утидеш да пипнешНаправо ставам Дамата с рентгеновите очи.
![]()