- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Mtel Club, Точки, прехвърляне?
Дали мога да прехвърля точки от Mtel Club от един номер на друг, примерно от на татко на мен?![]()
Не знам за такава опция ,но моля някой да обясни тези точки въобще за какво са ми и там колко точки за какво???Първоначално написано от ivan_realmadrid
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Доколкото знам 1 точка = 1 заплатен лев от месечната фактура.
Като събереш определен брой точки отиваш в някой офис на Мтел и могат да ти дадат някаква награда според точките ти ама наградите им са супер тъпи![]()
А за прехвърлянето на точки от един абонат на друг нямам представа, но мисля че не може
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
https://www.mtel.bg/mtelclub/rewards.php
Ето тука разгледай
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да това са наградите от линкапри 100 тчоки можеш да си вземеш награда. А иначе и ан всеки 6 месеца ти дават бонус точки в зависимост от това колко говориш изчисляват средно и ти подаряват точки примено за 6 месеца ти дават общо още 50 т. и се натрупват точките. Ами аз за 2г имам 252 тчоки като се има в предвид, че не говоря много 2.3 лв извън сметката. А може да си закупиш и телефон на лизинг 100 т ти вземат и има различни оферти промоци с точките. Това е
![]()