.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Mtel Club, Точки, прехвърляне?

Дали мога да прехвърля точки от Mtel Club от един номер на друг, примерно от на татко на мен?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Mtel Club, Точки, прехвърляне?

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    Дали мога да прехвърля точки от Mtel Club от един номер на друг, примерно от на татко на мен?
    Не знам за такава опция ,но моля някой да обясни тези точки въобще за какво са ми и там колко точки за какво???
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Доколкото знам 1 точка = 1 заплатен лев от месечната фактура.
    Като събереш определен брой точки отиваш в някой офис на Мтел и могат да ти дадат някаква награда според точките ти ама наградите им са супер тъпи

А за прехвърлянето на точки от един абонат на друг нямам представа, но мисля че не може
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    https://www.mtel.bg/mtelclub/rewards.php

Ето тука разгледай
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Да това са наградите от линка при 100 тчоки можеш да си вземеш награда. А иначе и ан всеки 6 месеца ти дават бонус точки в зависимост от това колко говориш изчисляват средно и ти подаряват точки примено за 6 месеца ти дават общо още 50 т. и се натрупват точките. Ами аз за 2г имам 252 тчоки като се има в предвид, че не говоря много 2.3 лв извън сметката. А може да си закупиш и телефон на лизинг 100 т ти вземат и има различни оферти промоци с точките. Това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си