- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!!!
Здравейте всички! имам огромна нужда от помощ... не мога да повявам , че пиша тук но.... трябват ми повече съвети, защото двете ми най-добри приятелки казват различни неща... Значи имам си приятел с него сме отдавна заедно...Отношенията ни бяха стабилни , но последните дни се разклатушкаха, но това не е проблема! Все пак аз обичам много това момче , в различни градове сме , но сме в едно и също училище, така че се виждаме много често...И сега в историята се намесва и едно друго момче, което познавам от цяла вечност и сме си много добри приятели! Той е от моят град !Една вечер получих смс от него, в който ми казва ,че ме харесва много и че няма да спре независимо какво аз чувствам... това момче си има сестра, която се свърза с мен и ми каза , че е едва ли не обсебен от мен , постоянно мисли за мен , и говори за мен.. просто не знам какво да правя... В момчето ,с което съм сега, ми харесва повече сериозноста му, това , че като каже нещо го мисли и че е романтичен...но в добрия ми приятел харесвам чувството му за хумор, външният му вид и въобще не знам има ли някакви изблици на романтичност,(познавам го много добре, но сега като че ли го гледам и не мога да го позная, променил се е ), но ... не съм сигурна че съм готова да загубя това , което имам сега... чувствах се добре с гаджето ми, но сега след като добрият ми приятел ми каза това започвам все повече да мисля за него и... май започвам да гледам на него с други очи! Все пак не искам да развалям приятелството ни, но... то така и така ще се развали ако го отрежа и започне да ме избягва... Объркана съм не знам какво да правя, моля за съвети , а не за нападки и предварително казвам: на 14 съм...не се е стигало до нищо сериозно със гаджето ми и няма да се стигне! ПОМОГНЕТЕ![]()
![]()
![]()
Искаш да зарежеш сегашният си приятел за да тръгнеш с някакъв твой добър приятел, който е обсебен от теб и ти се е обяснил в любов по телефона? Джийзъс..
Стой си с сегашния приятел. Не се занимавай с другия.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Стой си със сегашния си приятел и не прецаквай нещата.. Когато се разделите с него, можеш да отидеш при това момче от твоя град..![]()
всмисъл аз знам , че от два стола ще падна на земята и също така знам, че добрият ми приятел няма да чака още дълго...и ще бъде доста егоистично от моя страна да го помоля за това...а относно обяснението по телефона пропуснах да кажа , че той ме покани да излезем както обикновенно , но аз си имах работа, щеше да ми го каже очи в очи, и най-лошото е , че един от двамата ще страда каквото и да направя
тези дразги в отношенията ни с гаджето ми ме накараха да се замисля.. и понякога се разколебавам дали обичам гаджето си.... оффф не знам ,може би ще кажете че това са бебешки истории , но не е така и наистина съм ужасно объркана
Едва ли момчето ще я чака да се раздели. Животът си е такъв понякога те мята в доста неприлична ситуация или както в твоя случай - труден избор. От теб зависи всичко имаш 2 избора избери този когото мислиш че е подходящ за тебПървоначално написано от NeverForget
Първоначално написано от illusion1993
Обикновено с добрия приятел се изгражда добра връзка но ти си знаеш...!
Съветвам те да останеш с приятеля си и не се безпокой за дразгите-във всяка връзка ги има.А относно най-добрия ти приятел смятам, че обсебването ще му мине скоро,по принцип тези обсебвания не траят много дълго.
Мисля , че тук е моментът да кажа нещо което пропуснах, с този добър приятел преди имахме връзка , която завърши малко сконфузно но това беше доста доста отдавна...и оттогава се разбрахме да сме си само приятели и това работеше за последните 3 години... но явно не е престанал да ме харесва и сега всичко което чувства му се струпа много![]()
Първоначално написано от NeverForget
Най-правилното решение според мен.
novasum![]()
nirvana13![]()