.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: 20кг

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Konstantina
    това с 1 месец глад е най-тъпата грешка която може да се направи за 3год от 95/100кг станах 43 в началото не гладувах но накрая за малко повече от 6месеца свалих 20 кг висока сум 170см и се подразбира че това е анорексиа при положение че имам тежки кости и изглеждах дори по-слаба ходих по хиляда доктори, защото косата ми окапа нямах цикъл и тн. Анорексиата винаги остава в ума ти така 4е наи-добре за твоя слу4ай е 90 дневната диета.Здравословна е без кой знае какви последствия или балансирано хранене и спорт Не бъди глупава, а си гледай здравето.
    от 100 си станала 43 ли? Ти явно повечето време си гладувала,щото друго обяснение не виждам.

Повече от фен Аватара на brusa
    мойто момиче няма да стане само с глад..аз мин година от март до август свалих 25-кг (от 100 на 75) само с яки тренировки и тичане и не сам гладувал изобщо въздържах се от некой храни но не сам гладувал..зимата си ги задържах и това лято свалих на 70..нещата не стават от веднъж ;]
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Според мен не трябва да спазва никакви диети а просто да се храни здравословно.
    Спри да ядеш мазни храни и да прекаляваш със сладкото, най-добре е като тисе яде сладко си хапни няколко лажици мед и почни да ядеш пълнозърнест хляб, пилешко, плодове и зеленчуци. Недеи да ядеш много за закуска например 1,2 плода.
    Една моя фр отслабна без някакви драстични диети и в момента е в отлична форма за разлика от преди,беше си доста пълничка.
    Тъй че недеи си вкарва филми за някакви шокиращи диети.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    20 кила са ми само ташаците бе.

Shocked от 100 си станала 43 ли? Ти явно повечето време си гладувала,щото друго обяснение не виждам.
    Отначало не, но накрая с месици нищо не съм яла и ме е било страх да хапна 2 ябълки и си понасям последствията с бавния метаболизъм при това и по рождение си го имам. Но сега спортувам и гледам да се храня здравословно.

Град
    Plovdiv майна
    Авторке виж ся , на 13 години да искаш да свалиш 20 кг предполагам си зле!!!Всеки иска да е по-слаб отколкото е но с 2-3 кг.Започни да тренираш,пробвай с волейбол гарантирам че ако спреш с мазните храни и ядеш по една ябълка между храненията всеки ден за една година най-малко 13кг, трябва да ги няма!!(ако се се спазва стриктно)Вместо да стоиш на компа събота и неделя излез потичай!!!
    Казваш че ти е писнало да те обиждат значи донякаде имаш мутивация!!
    Жалкото е че след 1-вите постове повече не си и погледнала темата!!

Успех (ако все пак прочетеш и решиш да се заемеш:разкажи

Цитирай Първоначално написано от NaOH
    oooo

da ne se hvalq no izdarjjam ve4e vtori den i po4ti en use6tam glad ))

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    И аз да не се хваля ама наскоро четох за анорексията и как не се изпитва глад и така-пътят Иии увредените органи и липсата на имунитет-не че се хваля
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на katericArofl
    britzy, мислиш ли, че ще издържи толкова време .. струва ми се тая работа от типа: ще умра от глад, но ще имам перфектната фигура .. ден 1 добре съм, ден 2 все още се крепя и ен чувствам глад, ден 3 сита съм.. отричането поддържа психиката, ден 4 - майната му, ква сочна пържола
    п.п. по-добре така

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Както казаха преди мен - освен анорексия да си докараш по-слаба нема да станеш. Всеки ден тема за диети, а бе майка му стара, вземете прочетете малко, потърсете.. навсякъде се пише едно и също, никой няма да измисли уникален хранителен режим специално за вас за да свалите по възможност за 2 дни 20 кг, и то с висене пред компа по форумите.
    И аз преди си мислех като вас "Емии квоо ше сваля 15 кг после как ше си ги върна като не ям?! " .. Живота не е само ограничения, нито пък само дай да плюскам банички, сладки, шоколади, мазно, пържени картофки, дюнери и етц. После не само теглото, но и кожата, косата и ноктите ще си търсите, но тогава няма кой да ви го каже това, вече ще бъде късно. И никой няма да помръдне пръст за вас, да напише романите,които се изписаха досега, никой няма да ви спаси от постоянната мания за диети.. Забога вие сте на 13 години и искате диети, къде проспахте половин година, че ако наистина имате какво да сваляте то няма да се натрупа за 1 или 2 седмици.. I don't give a fuck (просто не знам как да се изразя на български)
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    София
    Просто спортувай ? С мед и лимон няма да стане,ако само гладуваш най-много да почне да го избива я на главоболие я на болки в стомаха.Ще пазиш диета 3-4 месеца и ще се оправиш.Ти искаш да отслабнеш по бързата процедура както си и надебеляля зле...

Просто явно няма смисъл който иска да се съсипе и после да няма нито коса нито нищо нека. Само може би беше супер тъпо да се пуска такава тема въобще след като ние пишеме на това момиче как да не си прекара остатъка от живота по болници и накрая тя пак на нейното. В крайна сметка който иска да се самоубива-нека. Който не ще е слаб, но по равилния на4ин.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Честито! Съвсем скоро ще си имаш гастрит, косопад и ще спре да ти идва (ако изобщо още е почнало)И с времето ще става все по -зле... Няма да отслабнеш..защото си на 13 и се развиваш (или ако отслабнеш ще е временно), но за сметка на това ще си докараш толкова много неприятни здравословни проблеми, че ако си достатъчно тъпа дори и смърт!! Живота си е твой, прави с него каквото си искаш... горките ти родители и приятели, за тях е по-гадно!

Супер фен Аватара на scrooper
    алоооу, къв е тоя мед уе! Мани го, ограничи лимоните до 2 и яж лед.
    Като ще се мре, поне да се мре ефективно
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Кажи ми колко си висока и колко тежиш.

Цитирай Първоначално написано от AudreyH
    Щом си на 13 и си с 20 кг над нормата, вероятно имаш някакъв здравословен проблем. Посъветвай се с родителите си и отидете на лекар, който да те посъветва за здравословна диета. В никакъв, ама никакъв случай не прави нищо на своя глава. Дори възрастните, когато имат да свалят толкова килограми, имат нужда от професионален съвет, а ти си още толкова малка. Заслепена си от обидите и подигравките и вярваш, че гладувайки ще се превърнеш в момичето, което искаш, но не забравяй, че това е човешки организъм- организъм, който се нуждае от питателна храна за съществуването си.. Още повече, че си дете и ще спреш растежа си. Не се панирай толкова, потърси подкрепата на близките си и с една диета ще свалиш килограмите по здравословен и безопасен път.
    Ако наистина имаш този проблем,аз напълно подкрепям цитираното мнение. Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    даже само единия ташак..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Знаете ли за диетата на Пиер Дюкен???
    Ако знаете нещо по вапроса плс изкажете мнение ..

най-ефективната диета, но проблема е 4е нямаш исто4ник на енергия поради лисата на въглехидрати и мазнини.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    НАЙ-ВРЕДНАТА ДИЕТА Е НА ДЮКАН !!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Тоя лимон ще ти изяде чревцата ю ноуу..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    НАЙ-ВРЕДНАТА ДИЕТА Е НА ДЮКАН !!!
    наистина, особено за подрастващи, това си живо самоубийство с неизбежно йо-йо накрая

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не само за подрастващи, но и възрастни хора са завършвали по-болници накрая . Никой не е застрахован, че тази "диета" ще му понесе добре...

ако искаш да отслабнеш възможно най-здравословно най-добрия вариянт е рбд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си