.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: 20кг

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Konstantina
    ако искаш да отслабнеш възможно най-здравословно най-добрия вариянт е рбд

Да, тъпчете се с бързи въглехидрати в огромни количества и ако сте момичета най-много да стигнете до безплодие. Не е хубаво да се приемат нито много мазнини, нито твърде много въглехидрати (най-вече лошите рафинирани въглехидрати). Уф, аман значи !

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    На 13 да спазваш диета е нещо много тъпо.Те първа се развиваш,а ти за стресиващи организма диети говориш.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Аз също много време исках да отслбна около 10 килограма...пробвах със всичко- гладувах(само плодове няколко пъти опитах, но не издържах повече от 3-4 дена ), ядох само на обяд- пилешко месо и салата( по този начин успях, но после ги качих ) 90-дневната диета( еми кво да ти кажа на мен не ми допада и я спрях). Най-накрая майка ми ме убеди да отидем на диетолог и за 3-4 месеца не само се сдобих със хубаво и стегнато тяло, но и се научих как да се храня здравословно Недей да минаваш през целия път, през който аз съм минала( макар че аз никога не съм имала намерението да карам на лимони ) отивай на диетолог и се въоръжи с търпение защото ако искаш ефикасни резултати ще ти отнеме около 6 месеца Айде със здраве и дано да се вразумиш

Супер фен Аватара на fuckme
    еми умри като си толкова тъпа
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А да забравих да спомена за Вега тест, в моя град е 90 лева, но разбираш индивидуално на теб какви храни ти понасят, кои са вредни за твоя организъм, от кои дебелееш и така нататък. Защото например на мен шоколадът може да ми понася и да не дебелея от него, но на други хора точно това може да им бъде проблемът
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си