.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Докога ?

Hybrid View

Докога ?

Здравейте на всички!
    На 19 години съм и това,което ме притеснява е самотата.Не мога да намеря правилното момче.Опитвала съм толкова пъти да срещна любовта,но просто не се получава.Не знам къде е проблемът Държа се добре с хората,общителна съм и бих казала,че съм симпатична.Тъкмо се запозная с някое момче и нещата тръгнат на зле.Всички ми казват,че съм много добра,готин характер и добре изглеждаща,а винаги се получава едно и също.Не знам какво да правя и въобще трябва ли.Може би всичко е съдба,знам ли?Докога ще съм сама?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Снимка.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-тривиалният отговор на въпроса ти би бил "Докато срещнеш правилния човек", но предполагам това не те устройва.

Конкретизирай информацията с примери. Какво точно се случва, за да "тръгнат на зле" нещата? Общуването ли не върви? Не можеш да задържиш интереса на момчето или той твоя? Имаш прекалено големи очаквания, които момчето не успява да покрие и се разочароваш? Какво по-точно се случва?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Може би аз губя интерес в някои случаи.В други с момчетата не си допадаме.Различно е.И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.

Голям фен Аватара на notlike
    Е, нормално е да имаш и високи претенции. И все пак не очаквай принцът да дойде на бял кон, няма идеални хора, понякога може проблемът да е в твоя телевизор
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Снимка.
    word.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Shreya
    Може би аз губя интерес в някои случаи.В други с момчетата не си допадаме.Различно е.И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.
    Какво означава "да покрие очакванията ми"?!? Ти някакъв списък с качества ли имаш,защото ако така подбираш човека до себе си, ще си останеш стара мома.

Срещу теб стой момче,човек пълен с недостатъци,но и с много положителни качества.Живо същество способно да обича,някого с който да имате хармонична връзка и да се допълвате.

Или има химия,или не!Когато трябва,нещата ще се случат.Не насилвай късмета си!

Може да си изпаднала в дупка,на всеки се случва,но това не означава да тръгнеш с първия срещнат или с някого,който покрива очакванията ти,но не изпитваш нещо и обратното.Но това щяло да те направи щастлива! Бла-бла...

Гледай "Грозната истина"!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Просто почакай - все ще се появи. Когато спреш да го очакваш и ще се получи. Недей да имаш прекалено големи очаквания от всеки с който нещата потръгнат...не знам при мен имам чувството че ако си мисля че вс ще се получи и става точно обратното...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Просто почакай - все ще се появи. Когато спреш да го очакваш и ще се получи. Недей да имаш прекалено големи очаквания от всеки с който нещата потръгнат...не знам при мен имам чувството че ако си мисля че вс ще се получи и става точно обратното...
    Те затова 50% си остават с чакането..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    а по-добре ли е да бъде с някой с когото не е щастлива, само колкото да не е сама?

Еми какво да ти кажа, няма оправяне.Просто такъв ти е характера и аз съм на твоето положение само дето съм момче и съм на 18.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Shreya
    И аз имам големи очаквания и може и там да е проблемът.Не мога да срещна такъв,който да покрие очакванията ми и да съм щастлива.
    Отърви се от очакванията и спри да търсиш материализиран вариант на онзи, когото си избрала за свой идеал, във всяко момче, с което се сваляш. Вместо това опознай човека в реално време и открий неговите положителни черти (всеки човек има такива), които до този момент дори не си приемала за положителни.
    И не си мисли, че ако срещнеш човек, който покрива очакванията ти, ще бъдеш щастлива. По-скоро ще се убедиш колко глупави са били въпросните очаквания - винаги става така.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    а по-добре ли е да бъде с някой с когото не е щастлива, само колкото да не е сама?
    Не съм казал това. Просто да я окуражаваш като й казваш да чака за "специалния", нищо няма да направиш

тя така и така няма друг избор освен да чака
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Еми какво да ти кажа, няма оправяне.Просто такъв ти е характера и аз съм на твоето положение само дето съм момче и съм на 18.

А защо не се срещнете?И без това сте на едно и също дередже.Нищо няма да загубите!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от LadyV

А защо не се срещнете?И без това сте на едно и също дередже.Нищо няма да загубите!
    Не сватосвайййййййй

Ами така си е , принц на бял кон няма ,ако има коня го е изял.Много сте ми интересни като кажете "нещата не се получават" кое не се получава бе момиче? Това изведнъж да намериш своята половинка и да заживеете дълго и щастливо ли не се получава? Ами първо ти предлагам да излезеш от филма,после остави нещата на съдбата,не можеш да ходиш с лупа и да търсиш момчето по дърво и камък нали се сещаш ... а някой ще те запознае с някой , или ще се срещнете в компания с някой и т.н. Нещата стават от само себе си ,никой няма да дойде и да ти каже "Ей,аз съм твоето момче мечта! Качвай се на коня и да потегляме! "
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от LadyV

Не сватосвайййййййй
    Понякога хората в общата си болка се събират! :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Понякога всяко момче ще блъфира така,за да спечели съчувствие.

Аз подозирам несъответсвие между външен вид и изисквания.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Аз поне не блъфирам.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Аз поне не блъфирам.
    още по-зле за тебе.

и last.fm-ец

И кое е злето?

Lonely i am mister lonely i have nobody .....
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Наистина няма как да променим съдбата си за жалост. Но не се отчайвай , сигурно скоро ще срещнеш твоя човек , а може и вече да си го срещнала ! Късмет !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си