Беше в мен без кондом,но не напълно целия.Не е свършвал.
Да спомена ,че първо излезна от мен,минаха няколко минутки и чак тогава му излезе предеякулационната течност.Тоест и тя не е попадала в мен.Може ли нещо да е станало?
Мисля,че бях в овулация,
но след ,като дори предеякулационната течност не е попадала в мен ,нито пък сперма,има ли шанс нещо да е станало??
Оттук насетне няма да рискуваме.
живей
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Какви течности, какво? Не ти се е хвърлял, нали? Значи няма нищо!
за бременност няма съмнение,но за венерическите болести май никой не е чел
Прав си. Бременността трае само 9 месеца. А HIV е до... края на живота.
Споко, щом не е свършил в тебе няма какво да се притесняваш излишно.
Интересно казано. Като се замислиш и да си родител е за цял животПървоначално написано от Emilen
![]()
Очаквах подобна забележка. Точна е. Но никой не споменава родителството. Всички говорят за бременността, все едно, тя е най-страшна.Първоначално написано от TheAceOfLove
В този смисъл, по-точно е да се каже, че родителството в значително по-редки случаи определя, КОГА ДА СЕ ЗАВЪРШИ ЕДИН ЖИВОТ, в сравнение с HIV...
Благодаря ви.Дано да сте сигурни,защото въпреки всичко аз ще се притеснявам,докато не ми дойде цикъла.
^В такъв случай като ти дойде, трябва да ни черпиш, а не да се покриеш, както правят повечето.![]()
Когато ми дойде,ако е късмет да дойде...ще пусна специална тема,в която ще благодаря специално на хората ,които ми помогнаха.
Ще ви спомена имената.ОБЕЩАВАМ!
Ще дойде, няма къде да ходи. И дано тоя случай ти е обеца на ухото, да се пазиш в бъдеще.![]()
Непременно.Първоначално написано от DarkTemplar
ако не ти дойде,гледай да кръстиш детето на някой от нас
Оххх мамка му. Със всеки изминал ден патки дето са се чукали, за да се докажат пълнят форума с … Ми вземи и почети малко![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
За твое сведение не се чуках,а правих любов.Дано намираш разлика в двете понятия.Ти като се чукаш,не значи че всички като теб правят.Първоначално написано от SexyBitch
И патка ще ме наричаш,когато ме видиш да плувам заедно с майкати в селския язовир.Да ти е ясно!
Патка ще те наричам когато си искам щот си се ус*ала до уши. И жестоко се съмнявам, че майка ми е патка, защото ме е научила да се информирам .аре ся спри да спамиш. Ако искаш да обиждаш-пиШи ЛС
ААААААХАхахахаха!Първоначално написано от SexyBitch
![]()
Не е ли ирония как добре си подхождат мненията и подписа ти![]()
Я си извади лютата чушка от задника, бичДа те светна - форумът има за цел да информира, така че тя вече следва твоя съвет.
~ Luv ya!
Подписът ми важи само за въпроси,които вече не са зададени. Мога да ти намеря поне 150 теми със заглавие "Бременна ли съм? " Ако ти е приятно да ги четеш-давай.Първоначално написано от TheAceOfLove
![]()
Sexybitch ,спамиш и с нищо не помагаш на никого.
Излишна си.
Ей тва тука заприлича на третата световна хах ;д .. Нали за тва е форум питаш отговаряш обсъждаш .. не убиждаш ;д .. То човек като незнае ше пита много ясно никой не се е родил умен![]()
Преди това полов акт имали ли сте? Ако не е уринирал, са останали палавници.Първоначално написано от elenkaa
Предеякулационната течност си излиза постоянно.Първоначално написано от elenkaa
на твое място бих пийнала един Ескапел на фона на горните неточности и въпросите, които искат пояснение. Някак си не ми се ще да ми стържат матката и да треперя ще се развие ли инфекция, малтретирана ли е шийката, ще има ли последствия при следващи бременности и т. н.Първоначално написано от elenkaa
SexyBitch, сериозно те съветвам да преосмислиш начина, по който се изказваш!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!