.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Прецакана (:

-

Супер фен Аватара на nymphadora
    Кажи му,няма какво да го мислиш.Приятелството ви няма да просъществува дълго,защото ти ще се измъчваш много,пък и не се знае-той също може да има някакви чувства,щом те е и целунал.Действай

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Кажи му,няма какво да го мислиш.Приятелството ви няма да просъществува дълго,защото ти ще се измъчваш много,пък и не се знае-той също може да има някакви чувства,щом те е и целунал.Действай
    Принципно не се държи с никоя така и едва ли няма поне капка чувства към мен, проблема е че мога да остана -1 приятел, а той наистина е супер готин човек, много е свестен, определно ако му го кажа няма да реагира като тъпак.. aмаа..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ама ти ще се сдухваш всеки път като го видиш.А представи си почне да ти говори за други момичета,като си мисли,че сте приятели .Не не,кажи му,според мен имаш шанс.

Цитирай Първоначално написано от lovehurts95
    Принципно не се държи с никоя така и едва ли няма поне капка чувства към мен, проблема е че мога да остана -1 приятел, а той наистина е супер готин човек, много е свестен, определно ако му го кажа няма да реагира като тъпак.. aмаа..
    Виж ти сама казваш, че е свестен.. Ако наистина е толкова свестен - кажи му! Няма какво да губиш [всъщност има де] , защото нали знаеш - който не рискува, не печели..

Голям фен Аватара на CR0W
    Кажи му какво чустваш,и ако нищо не чуства към теб му кажи,че искаш да си останете близки приятели.

novasum
    nirvana13

Град
    Plovdiv майна
    Ама ти ще се сдухваш всеки път като го видиш.А представи си почне да ти говори за други момичета,като си мисли,че сте приятели .Не не,кажи му,според мен имаш шанс.
    Да много кофти би могло да се получи!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    По-добре му кажи и виж какво ще стане, отколкото да се измъчваш, да си го пазиш в себе си и да се чудиш "Ама ако му кажа...??" Аз съм позитивно настроена, ти също бъди. Успех и да пишеш какво е станало!

П.с. Не забравяй, че..ако едно нещо трябва да се случи, то се случва, ако не... здраве да е, така е трябвало. Така, че каквото и да става, не трябва да съжаляваш!

Не мисли, а действай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си