- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прецакана (:
-
Кажи му,няма какво да го мислиш.Приятелството ви няма да просъществува дълго,защото ти ще се измъчваш много,пък и не се знае-той също може да има някакви чувства,щом те е и целунал.Действай![]()
Принципно не се държи с никоя така и едва ли няма поне капка чувства към мен, проблема е че мога да остана -1 приятел, а той наистина е супер готин човек, много е свестен, определно ако му го кажа няма да реагира като тъпак.. aмаа..Първоначално написано от nymphadora
Ама ти ще се сдухваш всеки път като го видиш.А представи си почне да ти говори за други момичета,като си мисли,че сте приятели.Не не,кажи му,според мен имаш шанс.
Виж ти сама казваш, че е свестен.. Ако наистина е толкова свестен - кажи му! Няма какво да губиш [всъщност има де] , защото нали знаеш - който не рискува, не печели..Първоначално написано от lovehurts95
![]()
Кажи му какво чустваш,и ако нищо не чуства към теб му кажи,че искаш да си останете близки приятели.
novasum![]()
nirvana13![]()
Да много кофти би могло да се получи!!!Първоначално написано от nymphadora
По-добре му кажи и виж какво ще стане, отколкото да се измъчваш, да си го пазиш в себе си и да се чудиш "Ама ако му кажа...??"Аз съм позитивно настроена, ти също бъди. Успех и да пишеш какво е станало!
П.с. Не забравяй, че..ако едно нещо трябва да се случи, то се случва, ако не... здраве да е, така е трябвало. Така, че каквото и да става, не трябва да съжаляваш!
Не мисли, а действай!