- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей скелети - Гавра с Юлката Александров
ХАХАХАХхахАХАХА
От бмв-то следеше и форума.
Тааа, сега се върнах, драги форумници.
И познайте к'во? Нямаше никой. (СКАНДАЛ! НЕОЧАКВАНО!)
Полафихме си малко с manliftingbanner, подишах чист въздух 20тина минутки и се прибрах.
Странно защо никой не дойде.Бях сам, а не разполагам с някаква страхотна физика, с която да уплаша Доктора от СЗ.
П.П. В момента се качват снимки от напълно пустото място на "събитията"
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Първоначално написано от drlevane2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Някой да е изненадан?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
АХАХХАХАХАХАХХАХАХХААХАХХ АХАХА
Бяло БМВ.
АХАХАХХАХАХАХАХАХ.
Пич, нямаше абсолютно никой в продължение на 20 минути, даже и циганката, която денонощно проси там я нямаше... Ама т'ва обяснява много... може да си я забил и после да си я изчукал в БМВ - то.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ей изрод, я чети бе. Нали тоя Winston щял да идва с Canis и тоя manliftinbanner ли какъв е. Някой беше казал също още, че ще идва. Ти сам ли искаш да скачам на 3-4 човека. Я се стегни...Първоначално написано от DaemonBoy
BANISHORA LIONS - MMA
Мне, бях си само аз и не съм с физика, от която човек с гръб като твоя би се уплашилПървоначално написано от drlevane2
![]()
А 3-4 човека едва ли ще са проблем за теб. Нали тренираш YMA ( Yambol Menzis Arts).
Sofia Rebel Station
Ямболския поне е посмалил. Или може би бентлито му е двуместно и не са могли да се съберат от хомо-дружинката...
...
Само една черна нинджа може да набие друга черна нинджа, а Юлиян е черна нинджа! BEWARE!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
А си бях приготвил жито, свещи и тамян за афтъра в църквата...
Sofia Rebel Station
Ако лъжеш цялата ти рода до девето коляно да се разболее от рак и да Омрат в адски мъки. 4 човека бяхме там, освен мене още 3-ма могат да го потвърдят, единия от които има регистрация тука и в момента се прибира и ще влезе да разкаже. Така че очаквайте включване!!!Първоначално написано от WinstonSmith
BANISHORA LIONS - MMA
Чакаме ви снимките, клошари! Момчето което аз чакам да влезе във форума пък е направило клипче с точен час и дата. Даже се вижда оня с качулката в гръб как се изпарява ахахахаахахах. Winston-е да не се познаеш случайно...Първоначално написано от manliftingbanner
BANISHORA LIONS - MMA
Толкова ли не можахте тоя приятел да го метнтете с бялото БМВ до тях, или той пеш се прибираше?
Карам си БМВ 320М от една година, нещастник завистлив. Защо не дойде да го видиш и ти?!Първоначално написано от manliftingbanner
BANISHORA LIONS - MMA
Взе да кълен като типичен жител на Блок 20.
Няма толкова долно същество.
Вижте му само грозната селска мутра...
![]()
...
Не брат, неможах. Той живее в Надежда, споко бързо ще се прибере. Аз бързах да се върна в къщи да попитам този шут Winston дали е същия с качулата който видяхме. 99% съм убеден, че беше той! Малко по-късно ще видим дали ще се разпознае в клипчето!Първоначално написано от w0sh
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
АХАХХАХАХХАХААХАХАХ.
Почна ли да кълнеш вече, сельо?
Ето ги снимките от "мястото на не - произшествието"
Църквата:
http://img6.imageshack.us/img6/4761/image075e.jpg
Площадката отпред (напълно празна, естествено):
Редакция: оставих ти бележчицата върху тази ъъъъ кутия, ако случайно искаш, ПАК мини оттам lol:
http://img401.imageshack.us/img401/6340/image076k.jpg
И часовник с часа:
http://img824.imageshack.us/img824/9757/image077b.jpg
Извинявам се за супер бедняшките снимки, но фотоапаратът нямаше батерия и трябваше да ползвам телефона..
П.П. Айде, банвайте го Ямболския след като за пореден път беше жестоко унижен... Чакаме завръщането му, когато ще понесе още епична гавра.![]()
Sofia Rebel Station
И кво от надежда дойде до църквата за 10 минути, а се прибира 40?
интересно...
aве да не си бил в една бяла е36 320 седан с черни брони и прагове? от тея първите е36ци? мръсна и смърдяща на газ?
щото аз те видех с 3ма ямболски цигани вътре да ги обслужваш
аре като ше се биете, се бийте, щото ме дразните![]()
Виж какво ще ти кажа дребно, насрано човече - тези снимки ИЗОБЩО не са правени в Банишора и абсолютно всеки, който живее в този квартал, може да го потвърди това. Тези снимки вероятно са правени с фотошоп, доста несполучлив опит. Само гледайте да не заключите темата още няколко минути да се върне моя човек с клипчето. Да видим тогава каква ще ви е реакцията...Първоначално написано от WinstonSmith
BANISHORA LIONS - MMA
АХАХА“
С фотошоп![]()
Не тъпако, просто си беше в Банишора и му казах, че ще дойда пред цървката след 5 минути и така. За 2-ри път в една тема показваш колко неземно малоумен си...Първоначално написано от w0sh
BANISHORA LIONS - MMA
Не е реално просто![]()
![]()
![]()