.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 221
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ХАХАХАХхахАХАХА

От бмв-то следеше и форума.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Тааа, сега се върнах, драги форумници.

И познайте к'во? Нямаше никой. (СКАНДАЛ! НЕОЧАКВАНО!)

Полафихме си малко с manliftingbanner, подишах чист въздух 20тина минутки и се прибрах.

Странно защо никой не дойде. Бях сам, а не разполагам с някаква страхотна физика, с която да уплаша Доктора от СЗ.

П.П. В момента се качват снимки от напълно пустото място на "събитията"
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от drlevane2
    Всъщност седях повече от 15 мин пред църкватата в бяло БМВ 320 заедно с още 3-ма човека от тренировките (които могат да потвърдят думите ми) и за цялото това време мина един чешит с качулка, който странно защо се оглеждаше постоянно назаде, при което единия от мойте хора му свирна, оня пак се обърна назаде и повече не се върна. Докато запаля колата и обърна да го следя вече нямаше и следа от него. Драги ми Winston, ако това беше ти то знай добре, че те запомних кой си. Мяркал съм те в Банишора 1-2 пъти, не те знам какъв го дириш тука, но следващия път няма да ти се размине, заклевам се. Уж щяхте да идвате много хора а дойде само един, който веднага насра гащите като видя, че сме 4. ДОСТА СЛАБО МОМЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ,
    ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Някой да е изненадан?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

АХАХХАХАХАХАХХАХАХХААХАХХ АХАХА

Бяло БМВ.

АХАХАХХАХАХАХАХАХ.

Пич, нямаше абсолютно никой в продължение на 20 минути, даже и циганката, която денонощно проси там я нямаше... Ама т'ва обяснява много... може да си я забил и после да си я изчукал в БМВ - то.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy

Че ти си смел бе, 4 човека ще "бият" един
    Ей изрод, я чети бе. Нали тоя Winston щял да идва с Canis и тоя manliftinbanner ли какъв е. Някой беше казал също още, че ще идва. Ти сам ли искаш да скачам на 3-4 човека. Я се стегни...
    BANISHORA LIONS - MMA

Цитирай Първоначално написано от drlevane2
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy

Че ти си смел бе, 4 човека ще "бият" един
    Ей изрод, я чети бе. Нали тоя Winston щял да идва с Canis и тоя manliftinbanner ли какъв е. Някой беше казал също още, че ще идва. Ти сам ли искаш да скачам на 3-4 човека. Я се стегни...
    Мне, бях си само аз и не съм с физика, от която човек с гръб като твоя би се уплашил

А 3-4 човека едва ли ще са проблем за теб. Нали тренираш YMA ( Yambol Menzis Arts).

Sofia Rebel Station

Ямболския поне е посмалил. Или може би бентлито му е двуместно и не са могли да се съберат от хомо-дружинката...
    ...

Само една черна нинджа може да набие друга черна нинджа, а Юлиян е черна нинджа! BEWARE!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

А си бях приготвил жито, свещи и тамян за афтъра в църквата...

Sofia Rebel Station

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Тааа, сега се върнах, драги форумници.

И познайте к'во? Нямаше никой. (СКАНДАЛ! НЕОЧАКВАНО!)

Полафихме си малко с manliftingbanner, подишах чист въздух 20тина минутки и се прибрах.

Странно защо никой не дойде. Бях сам, а не разполагам с някаква страхотна физика, с която да уплаша Доктора от СЗ.

П.П. В момента се качват снимки от напълно пустото място на "събитията"
    Ако лъжеш цялата ти рода до девето коляно да се разболее от рак и да Омрат в адски мъки. 4 човека бяхме там, освен мене още 3-ма могат да го потвърдят, единия от които има регистрация тука и в момента се прибира и ще влезе да разкаже. Така че очаквайте включване!!!
    BANISHORA LIONS - MMA

Излизам за 1 час и уат хаппънс ...

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Споко и снимки ще има... паххахаха
    Чакаме ви снимките, клошари! Момчето което аз чакам да влезе във форума пък е направило клипче с точен час и дата. Даже се вижда оня с качулката в гръб как се изпарява ахахахаахахах. Winston-е да не се познаеш случайно...
    BANISHORA LIONS - MMA

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Толкова ли не можахте тоя приятел да го метнтете с бялото БМВ до тях, или той пеш се прибираше?

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Пааахахаххааххаха..

айде стига с лъжите и филмите, посмяхме се добре за сметка на ямболчо и сега да го пращаме да си сънува пак бмв-то и другите неща.
    Карам си БМВ 320М от една година, нещастник завистлив. Защо не дойде да го видиш и ти?!
    BANISHORA LIONS - MMA

Взе да кълен като типичен жител на Блок 20.
    Няма толкова долно същество.
    Вижте му само грозната селска мутра...

...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Толкова ли не можахте тоя приятел да го метнтете с бялото БМВ до тях, или той пеш се прибираше?
    Не брат, неможах. Той живее в Надежда, споко бързо ще се прибере. Аз бързах да се върна в къщи да попитам този шут Winston дали е същия с качулата който видяхме. 99% съм убеден, че беше той! Малко по-късно ще видим дали ще се разпознае в клипчето!
    BANISHORA LIONS - MMA

АХАХХАХАХХАХААХАХАХ.

Почна ли да кълнеш вече, сельо?

Ето ги снимките от "мястото на не - произшествието"

Църквата:

http://img6.imageshack.us/img6/4761/image075e.jpg

Площадката отпред (напълно празна, естествено):

Редакция: оставих ти бележчицата върху тази ъъъъ кутия, ако случайно искаш, ПАК мини оттам lol:

http://img401.imageshack.us/img401/6340/image076k.jpg

И часовник с часа :

http://img824.imageshack.us/img824/9757/image077b.jpg

Извинявам се за супер бедняшките снимки, но фотоапаратът нямаше батерия и трябваше да ползвам телефона..

П.П. Айде, банвайте го Ямболския след като за пореден път беше жестоко унижен... Чакаме завръщането му, когато ще понесе още епична гавра.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    И кво от надежда дойде до църквата за 10 минути, а се прибира 40?

интересно...

и last.fm-ец

aве да не си бил в една бяла е36 320 седан с черни брони и прагове? от тея първите е36ци? мръсна и смърдяща на газ?
    щото аз те видех с 3ма ямболски цигани вътре да ги обслужваш

аре като ше се биете, се бийте, щото ме дразните

Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    АХАХХАХАХХАХААХАХАХ.

Почна ли да кълнеш вече, сельо?

Ето ги снимките от "мястото на не - произшествието"

Църквата:

Площадката отпред (напълно празна, естествено):

Редакция: оставих ти бележчицата върху тази ъъъъ кутия, ако случайно искаш, ПАК мини оттам lol:

И часовник с часа :

Извинявам се за супер бедняшките снимки, но фотоапаратът нямаше батерия и трябваше да ползвам телефона..

П.П. Айде, банвайте го Ямболския след като за пореден път беше жестоко унижен... Чакаме завръщането му, когато ще понесе още епична гавра.
    Виж какво ще ти кажа дребно, насрано човече - тези снимки ИЗОБЩО не са правени в Банишора и абсолютно всеки, който живее в този квартал, може да го потвърди това. Тези снимки вероятно са правени с фотошоп, доста несполучлив опит. Само гледайте да не заключите темата още няколко минути да се върне моя човек с клипчето. Да видим тогава каква ще ви е реакцията...
    BANISHORA LIONS - MMA

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    АХАХА“

С фотошоп

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И кво от надежда дойде до църквата за 10 минути, а се прибира 40?

интересно...
    Не тъпако, просто си беше в Банишора и му казах, че ще дойда пред цървката след 5 минути и така. За 2-ри път в една тема показваш колко неземно малоумен си...
    BANISHORA LIONS - MMA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си