- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей скелети - Гавра с Юлката Александров
Я ли уъ?
Клипче ще има утре! Аз не съм лъжец, за разлика от някой хора тука!Първоначално написано от StolenBliss
BANISHORA LIONS - MMA
Не ти лЕчи!
![]()
Аз ти казвам. Ако искаш да ми помогнеш да позагрея някой ден. Изсипваш се у малко Аскуу на площада. Призвъняваш. Хва'там такси и идвам да ви троша и вас и японското БМВ, снимано преди това до Перник.
Ама да не се оплакваш после. Предупреждавам те! Аз съм луд, притреперам ли и гуми няма да ви останат!
Хайде, лягам, че ми писна да се занимавам с кретени!
Незнам в аскуу дали имате БМВ-та или въобще дали си се качвал на такава кола, но трябва да те уверя, че гори доста. Плати ми бензина до аскуу и ще дойда. В прочем дори не го знам къде е на картата това село, но ако наистина си толкова голям отворко мога да дойда да те izkarta.Първоначално написано от kartacha
BANISHORA LIONS - MMA
![]()
![]()
Omiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam![]()
...
Я бързо излизай от филма, отивай да си миеш краката и си лягай. Ще ви изям дробчетата на всичките аскуувски мърши...Първоначално написано от kartacha
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Миналата година завърших. На частни уроци при майка ти съм утре - секс тактика на практика...Първоначално написано от realantisocial
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Ямболските лафове с майките. Еееех мъкааааааааааааааа
![]()
...
Май е време и ти да си лягаш. Нямам нищо общо с Ямбол. И адрес си дадох и казах кой съм - никой не дойде да ме види, че съм истински и че съм от Банишора. Какво искаш още...Първоначално написано от CanisDirus
BANISHORA LIONS - MMA
тва наркотиците не прощават..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Искам твоя снимка, за да мастурбирам на неяПървоначално написано от drlevane2
![]()
![]()
...
Знам те, че си педалче и обичаш да те чукат. Ела в Банишора утре ако искаш да ти се изредим с всичките ми авери...Първоначално написано от CanisDirus
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Тоя циганин не е интересен вече. Закривайте тая тема.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ПРЕСВЕТА ДЕВО ОТ ГЛАДЕЛУПЕ,
пиша в тоя форум веднъж на високосна, но Бог ми е свидетел, че най-доброто решение, което взех днес, е да вляза да поразгледам. За пети път в съзнателния си живот буквално се срутих от стола от смях ( без да преувеличавам ).
ЛОБОТОМИЯ за автора. Спешна. Незабавна.
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
Чакаме клипчето. Ямболската телевизия в момента го монтажира и режисира. Музиката е на Дражето![]()
...
Беше ми интересно да прочета цялата тема![]()
![]()
Тааа къде е клипчето![]()
![]()
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Абе, скелет е нещо ужасно обидно, така ли?
активизъм/превенция; писане; музика
Първоначално написано от drlevane2
абе клип че няма да видим е ясно ама аре поне да се включи въпросния да стане още по-фън![]()
тъкмо ще разкаже защо не вдига и какво точно се е случило с въпросното клипче
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Чакаме от умрел писмо.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
http://img337.imageshack.us/img337/3...79testvx01.jpgПървоначално написано от drlevane2
ти си мечтай да имаш като моята :*
ИСКАМММ КЛИПЧЕ![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Тоя още ли е тука бе....
АХАХАХХААХХАХАХХАХА
И къде е тази църква, която я има на снимките? В ямбол?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Темата ми оправи деня .![]()
АХАХАХАХХХА
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Който ме трие цял живот само гадни болести да го мъчат и на оня свят мира да няма! Защо ме триеш бе майка ти циганска ше еба? И моя човек го триете като постне клипчето в темата, какво клипче искате тогава? Насранковци!
BANISHORA LIONS - MMA
Църквата не е в Банишора! Даже мисля, че не е в София! По-вероятно е да е в Ямбол верно...Първоначално написано от WinstonSmith
BANISHORA LIONS - MMA