.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Photoshop

Photoshop

Тук гледам, че разбирате от много неща и реших да попитам разбирате ли от Фотошоп ..имам в предвид да ви пратя някоя моя снимчица и вие да ми направите нещо подобно

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=709

или

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=709
    (ох колко са дълги.. съжалявам)

знам, че не сте професионалисти но ако не ви представлява голяма трудност и ви се занимаваа ...

Благодаря

Ами те не са трудни тези работи, но ако намериш някъде урок за тях мога да ти направя
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    На това му се вика графика От доста време ( дори и в момента ) правя такива неща. Ако искаш ще ти направя, но кажи точно какво искаш или направо дай снимките с който да работа. Кажи ако желаеш някакъв текст да има и какъв да е той.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    На това му се вика графика От доста време ( дори и в момента ) правя такива неща. Ако искаш ще ти направя, но кажи точно какво искаш или направо дай снимките с който да работа. Кажи ако желаеш някакъв текст да има и какъв да е той.

Сладурано хайде да ми направиш и на мен така моля тее
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Always wanna play but never wanna loose

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    как му се вика?

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Gllory прати ми на лс снимката от желаеш да е и ако имаш някакви по особенни претенции за светове текст и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си