- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми не ми обръща внимание
Какво да правя?
ИСКАМ СЕКССССССССССС
В какъв смисъл не ти обръща внимание ?
Иначе поговори с нея..Не знам точно за какво става въпрос,
но просто й обясни как се чувстваш..Недей само да й мрънкаш,а
си говорете като големи,зрели хора..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Аз искам да говорим, но тя само седи пред компютъра. Така може ли да се говори?
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Не може..Но не може ли да й кажеш например да стане,защото искаш да говориш с нея сериозно..
- А няма ли някой друг,който да я накара да стане от компютъра (Баща ти,дядо,баба,чичо ?)..
не, тя става само да яде, да си почине и после...............пак на компютъра. понякога се вбесявам. добре че през седмицата съм у баба и дядо, иначе нз как щях да я търпя.
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Еми за друго не се сещам...
Сещам се,но най-малкото,което е - ще се изнерви..
Но колкото и трудно да ти е - просто се опитай да не
й обръщаш внимание..
за какво се сещашПървоначално написано от SmilezZz
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Или когато стане - да сложиш някоя парола на компютъра,за да не може да влезе..Или пък да "извадиш" кабела,когато тя си играе (или там,каквото прави) и да я накараш да си поговорите..
- Тъпи са идеите и както казах най-малкото,което е - ще ти се изнерви..
ооооооооооооо, определено ще се ЯДОСА
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Кофти работа!!!
Ако искаш да седиш на комп си земи лаптоп
но ако имаш предвид за съвети и такива ами и аз незнам вече трудна ситуация що не опиташ докато яде![]()
Благодаря за съветите. Ще опитам и ще ви кажа
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Е майка ти на работа не ходи ли бе?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
аз ти говоря за през уикенда
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Ами щом говориш само за уикенда,значи все пак през останалите 5 дена не е залепена за компютъра и ти преспокойно можеш да се възползваш.
Авторът написа, че през седмицата живее с баба си и дядо си.Първоначално написано от 3oPuTy
А това не съм го видяла ...
Ами к'во да кажа ... Явно майката е доста безотговорнаДетето ти се прибира във вас за 2 дена в седмицата,а ти не му обръщаш внимание заради единия компютър ... Ужасно!
![]()
на твое място ще и кажа че не намирам смисъл да се прибирам при нея през уикенда за да я гледам как пуска корени пред монитора![]()
![]()
или ще ми отдели малко време или вече ще ме вижда само в фейс-а
![]()
аз така бих постъпила щом не иска да ме чуе ... успех![]()
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
През фейса не става, защото тя не иска хората там да разбират, че имаме 2 компютъраПървоначално написано от MissHouse
ИСКАМ СЕКССССССССССС
нее ти не ме разбра искам да кажа че вече като иска да те вижда ще гледа профила ти не теб самата схвана ли меПървоначално написано от tanu6a
![]()
![]()
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
да, ама пак няма да може, защото не дава да качвам лични снимкиПървоначално написано от MissHouse
ИСКАМ СЕКССССССССССС
И при мен беше така .. Ама аз не съм искала да говоря с нея исках компа ..Whatever ..
По темата - докато е на компютъра иди при нея, занеси и кафе и нещо за ядене .. Или пък сок и нещо за ядене, и и кажи че искаш да поговорите. Ако каже че не може - възрази и!Друг начин според мен няма .. Айде късмет и сподели какво е станало после.
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
е питай я и настоявай за отговора. После й заяви, че ще останеш при баба и дядо, ако не се промени.
always late but worth the wait!
Събуди я докато спи![]()
Тогава ще имаш идеален повод за разговор!
![]()
![]()
Разбира се бъзик.
Ми не знам как можеш да постъпиш.....Аз като искам да говоря с мама-или е на компа,или чете,или спи....Връща се в 7 вечерта-яде....и на мен не ми остава много време,но я занимавам докато чете и е успешно!Само не ми вземай примера,защото може да й скъсаш нервите
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
здравейте, този уикенд мина добре - поговорихме си, не за кой знай кви неща, но си поговорихме макар и малко
ИСКАМ СЕКССССССССССС
Аз не знам какъв ти е проблема,аз щях да се радвам ако не ми обръщаше внимание.![]()
Естествено че се шегувам,иначе браво,че имаш прогрес,така от седмица на седмица ще почнете да си говорите.Иначе още от както си била малка не ти е обръщала внимание или така е последните години ?