.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    Аз не знам какъв ти е проблема,аз щях да се радвам ако не ми обръщаше внимание.
    Естествено че се шегувам,иначе браво,че имаш прогрес,така от седмица на седмица ще почнете да си говорите.Иначе още от както си била малка не ти е обръщала внимание или така е последните години ?

откакто прекрахме интернет.- преди 2-3години
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Цитирай Първоначално написано от tanu6a
    Аз не знам какъв ти е проблема,аз щях да се радвам ако не ми обръщаше внимание.
    Естествено че се шегувам,иначе браво,че имаш прогрес,така от седмица на седмица ще почнете да си говорите.Иначе още от както си била малка не ти е обръщала внимание или така е последните години ?

откакто прекрахме интернет.- преди 2-3години
    Егати и пристрастената тогава,има и по-хубави неща от компютъра.Май един от начините да си поговорите е като резнеш кабелитe........

Егати и пристрастената тогава,има и по-хубави неща от компютъра.Май един от начините да си поговорите е като резнеш кабелитe........
    Точно това щях да предложа, или да и качин някой вирус - по погрешка - НЕ СЕ БЪЗИКАМ !!! Да кажа честно , аз бих опитал всякакъв начин, да и превлича вниманието - ДОРИ и да си счупя някоя ръка или крак ... Помоли я да излезете, да си купите нещо, т.е. да обядвате, лично аз излизам с майка доста рядко в годината - да си купя дрехи или да идем на някакъв празник ...

Град
    Пловдив
    ааааа най-много мразя когато съм в цикъл, лошо ми е, повръщам - и тя да седи и да си цъка на компа
    ИСКАМ СЕКССССССССССС

Най-добре и кажи какво чувстваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си