- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момче?
Има качества, които ме дразнят и са общовалидни и за двата пола. Не съм се превърнала все още в чак такава мъжемразка, че да си правя списък какво най-мразя(ебати тъпото словосъчетание, впрочем) в един мъж.![]()
ами когато има някаква ситуация в която си мислиш,че не можеш да направиш нещо, защото те е срам... ставаш и го правиш самонавиваш се казваш си ,,МОга да го направя" и искаш, не искаш го правиш и така следващия път като си в ситуация в която те е срам ще си кажеш ,,ее предния път направиш ,,онова" сега няма да успея с ,,това" ли ;д и така всеки път правиш неща, които винаги си искал да направиш, но си нямал смелосттаПървоначално написано от rock101
и така се ,,каляваш" ..поне малко (малко тъпо го обясних,ноо ... мисля, че ме разбра)
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ооокей, радвам се, че мислиш така. Аз мисля пък, че съм средностатистическо чаровно момиче, което познава предимствата и недостатъците си.Първоначално написано от Brooklyn
Да, имам адски много критерии, но ДА, раздавам се на 100%. Така че не ми говори за замисляне какво давам. Адски съм пожертвувателна (колкото и нескромно да звучи, но скромността не е на мода) и правя всичко за най-близките си хора, понеже грижливо съм ги подбирала.
О, това са ми критериите само към външния вид, да видиш колко имам към характера.Пускала съм ги нейде из темите, ако искаш, ще ти ги копирам
![]()
От почти година до себе си имам момче, които покрива всеки един от тях. Не съм си носила списъка, но е така. Предишният ми приятел също беше невероятен.
Като беше невероятен , защо е бивш ?
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Странно ... в момента съм точно в ситуация, в която се опитвам да заговоря даден човек, страшно много го искам, но не намирам необходимата смелост да действам, може би не само заради срама, но и заради страха от отхвърляне - а ако този човек не ме хареса? Едва ли ще ме разбереш точно освен, ако не преживееш това, което аз преживях сутринта, правейки опити да отвържа езика си. Колкото и да ми се иска, вътрешно се срамувам да го направя и то точно заради незнанието какво следва. Бих дал и още примери от живота си, в който срама ми оказва огромно влияние, но мисля, че примера с любовта е достатъчен.Първоначално написано от PinkPan7her
Ако ти кажа, че тази сутрин опитах да следвам този метод и пак срама ме пребори?Първоначално написано от Wwwooow
Защото искаше да се съсредоточи върху целта, която преследва от 4-годишен.Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Аз, мойто момиче съм го намерил, споко.Първоначално написано от PinkPan7her
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Твърде много мислиш за последствията! Ами ако вземе че те хареса? Да не ти пука, някое малко питие преди среща помага за отпускане, но тва не значи да се нальокаш като копач и да смърдиш от 20 метра...Първоначално написано от rock101
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Само едно ме дразни,голямата путка която се крие в повечето мъже и чака да излезе навън,а уж са големите мъже хахах...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Относно външния вид - не обичам неподдържани мъже. Нямам предвид необезкосмени, а такива със слаба или никаква хигиена.
Относно характер:
-прекалено надути
-прекалено самоуверени - хубаво е да има вяра в себе си, но не чак до такава степен, че да си мисли едва ли не че всяка му е в кърпа вързана.
-неуважаващи момичето до себе си и изобщо всички момичета
-прекалено ревниви
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1Първоначално написано от djipsito
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
Разби ме
![]()
![]()
хЪх...
грубо държание
да се изплюе в/у стената в даскало-гнусно е
да се прави на тъп,за да превлече внимание
да се прави на оригинален и забавен,а да е просто банален
да се прави на голямата работа
да се прави на големия ебач,а сигурно и голо момиче не е виждал
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
проблема ти , както и на маса други е че си мислите че притежавате някви сами по себе си неща и сте нещо различно и уникално ,но всъщност си не по-различна от останалите ,даже повечето биха те превъзхождали в куп неща .. тва е някаква заблуда в която ще се увериш напред с времето ..Първоначално написано от PinkPan7her
просто ти казвам че си едно сиво момиченце като всички останали ,и тези куп критерии някак си не ти отиват ..
ае със здраве
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
А момичета,какво мислите за постъпка стил ''аз съм еди кой си'' или ''Господ съм бе..'',разбирасе съркастично, а не сериозно казано ? : - )
Путките да мрът
Ми тъпо е-кво да мислим дали със сарказъм или не-е все помия![]()
Че то нещо друго остана ли? Всъщност да ръстаПървоначално написано от miminko
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми така е..Единия ден е голямата работа,върти две.А на другия ти се обажда,че бил сам и никои не го искал и ти реве по тефона...Ей такива с кеф да ги заколиш.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
външния вид е важен за повърхностни и зле гримирани клоуни като теб нащо момичеПървоначално написано от miminko
![]()
недай си боже другите да съдят по външния вид ,че като те гледам каква си сигурно стара мома ше си останеш
![]()
![]()
![]()
![]()
Mиминко, в голяма грешка са,а?
Стара мома ахахахахахаа![]()
![]()
![]()
![]()
Айде![]()
тия заучени лафове с гроздето у вас на масата
като те гледам как разсъждаваш не правя разлика между теб и пиклата от даскало .ама как да е ..
много големи кучки и мъжемелачки сте във форума майна .. евала поклон
аехехахее лично ги приемам да , тука анимационните герои като теб ше ме накарат да се обеся в банята![]()
в прекалено различни кръгове сме в развинтената ти фантазия ,само може да си мечтаеш за социален кръг и като приятели и като приятелка/гадже като моя ,, но как да е ..
никои не ти говори за пичове с една вежда и някви борсуци парцаливи за тях е ясно .. недеи ми преиначава думите .. става въпрос за погледа ти като цяло , да го обсъдиш както в последния ти пост тук окей ,но да придаваш тънка ирония към няква маса хора преди да си погледнала себе си е престъпление ..
Хората се делят на класи ,всеки според приходите си и вкуса на обличане .. като те гледам си една като всички ,с нищо не се различаваш от повечето ,но има хора с по-висок стандарт на живот и именно те може да разсъждават по същия начин спрямо теб , как ще ти е ? И най-важното с ирония да го правят ,както ти съответно подхождаш към тия по-доле неусетените ..
аз съм си напълно нормален като всички тук ,теб и като цяло .. но с разликата че не се мисля за някой толкова че да определям хората с ирония ..
аре вдивия
прекалено космясали, груби и тези с прекалено самочувствие![]()
Всеки става перфектен, след като се влюбиш в него
Дори да има крив зъб или отпуснато тяло, ако с държанието си привлече вниманието ти, просто се примирвяаш, дори започваш да го намираш за сладко..
Адски ми е интересно как разсъди, че е "сиво момиченце" и една от обществото, което всъщност се обзалагам, че мислиш и за мен...
За себе си няма да тръгна да ти обяснявам защо НЕ съм една от масата, ще е загуба на време.