- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момче?
Примерно ако започнеш да говориш само за себе си и колко си добър в нещо-си или като говориш всяка втора дума да е псувня.. това по някакъв начин говори на човека с когото си се запознал току-що.Първоначално написано от Rhoads
Също така ако някой те помоли за нещо, а ти започнеш да го псуваш, защото е решил, че може да му помогнеш.. това също спомага за лошото впечатление.
Просто постъпките показват някаква част от характера(доброта, поносимост към останаите, избухливост...) и като си направиш изводите от постъпката разбираш и донякъде какъв е човека. Вярно, че от една постъпка не може да се съди за характер, взъимоотношения и т.н., но повлиява.. никой не може да отрече, че при запознанството не му прави впечатление как се държи въпросния човек с останалите.
Не знам дали ме разбранещо не ми е ден за обясняване днес.
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Външен вид:
-да е дебел
-да има прекалено много пъпки по лицето
-лош дъх
-мустак
-мазна кожа
За друго сега не се сещам
Характер:
-да е супер надут и да лети в небесата, самовлюбен
-да е егоист
-да е мамино синче
-да няма за кво да си говорим и да гледаме в една точка
-да е женкар,вулгарен, простак.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
ем не харесвам момчета,които немогат да взимат решения сами,със самочувствие до небето,с които неможеш да си кажеш 2 думи нормално,интересуващи се само и единствено от себе си...![]()
Странно, и в двете теми го избихте на външен вид. Космите по ръцете, акнето, мазната кожа и зъбите са нещо, което се коригира. Начинът на обличане също търпи промяна. Интересно защо толкова малко внимание обърнахте на типовете характери?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз като момче главно не харесвам това, че много от нас се опитват да се правят на 'мъжкари' в мъжка компания.
REGGAE BOOM <3
Ако трябва да кажа какво най-най-мразя в един мъж, то е нерешителността. Бърка ми в здравето мъжът да е несигурен в себе си.
Иначе да е надут, да е лигав, да е някакъв изнежен, това за мен вече не е мъж.![]()
Фройд е невролог и психотерапевт :P .Казах "философства",а не,че някой е философ.Първоначално написано от w0sh
Освен това,едно e да живееш са родителите си,но да работиш или учиш.И съвсем друго да лежиш по цял ден или да висиш пред компютъра и да си на 28г.,примерно![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мразя да ме наричат "братле"![]()
Мразя,когато казват,че ще се обадят,а не го правят.
Мразя да говорят за всяко момиче като сексуален обект.
Много клюкарстват!За 100-тен път се уверявам,че мъжете са по-големи клюкарки от жените!
Девствени мустаци, мазна коса, пъпки.
За характера, което ми е по-важно, мразя най-много такива, които се мислят за велики (демек прекалено самочувствие), и такива, които са леко тъпички (не само като знания, по-скоро откъм разсъждения).
Има куп неща,които ме дразнят.Най-много ме дразнят момчетата,със самочувствие до небето,но без покритие т.е. тези,които се надуват. И това,че постоянно се отнасят с теб сеедно не съществуваш и те унижават.![]()
Чаоо....от Yoniee
Който се ядосва, че сме написали нечата, който не харесваме в едно момче/мъж значи вижда, че не отговаря на повечето критериии и се комплексира. ( Така го виждам аз)
По темата:
Външност:
1. Лош дъх
2. Педалити ( скубани вежди примерно)
3. Коса до кръста
4. По-ниски от мен (просто ми е странно)
5. Не се къпят
Характер:
1. Да говори, като селяндур и само да псува
2. Да се мислят за много важни и, че всяка мацка може да е тяхна
3. Много мили
4. Много разнежени
5. Нахални
6. Твърде срамежливи
7. Пияндури
8. Гъзари
I hate cold-blooded people !!!
- /мега/ надути
- самовлюбени
- глупави/необразовани
- повърхностни
- ограничени
- липса на чувство за хумор
- нетактични
- интриганти, лицемери
- обсебващи
- фукльовци
- егоисти
- несъстрадателни
- вечно в лошо настроение
- псуващи вяско второ нещо
- пияни
- с липса на всякакво възпитание
- не проявяват уважение към околните
- дискриминиращи /във всяко едно отношение/
- обиждащи останалите, без да ги познават
- плюещи по улиците
общо взето всичко, което не харесвам във всички хора, като цяло![]()
за външния вид, няма да коментирам.
-невнимателни
-неграмотни
-глупави
-простаци, които псуват нон стоп
-мрънкала
-женчовци
-такива, които се държат различно с всеки...
-с голямо самочувствие/хвалещи се за глупости
-избухливи/агресивни/не умеещи да сдържат негативните си емоции...много не ми харесват такива...
За външния вид не знам какво да кажа...всичко може да се промени...просто да са с нормални физиономии отиващи към чаровни, не много размити,не сладникави/лигави/гейски, не много клbощави,пухкави става,ама не дебели...и тъй ^^
Аз ще кажа и какво харесвам, за да не е толкоЗ негативна темата ^^
-внимателни/мили/нежни (но не лигаво нежни)
-Разбрани
-умеещи да се контролират
-с леко детски акъл...може и в повече ^^
-рошави,сънени,усмихнати,ча овни,не много приказливи,но не и по-тихи от мен ^_^
-да не са център на внимание
-развлечени (не обичаме фИешъни/чалгари/хаусъри...изключения може според зависи от характера ^^)
-Леко откачени от към идеи/изживявания,но не екстремно откачени.. ^^
-Не нормални. Не обичам стандартни хора. Не, че не ги обичам, просто не ме впечатляват. Не е обида ъм...просто са скучни...
Има и още, но май зависи и от човека ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Външен вид:
- Мазна коса
- Много лоша кожа на лицето
- Лош дъх
- Лоша миризма
- Жълти и криви зъби (предпочитам да е с брекети)
- Девствен мустак
- Една вежда
Характер:
- Незрял
- Лигав
- Чувствителен
- Самовлюбен
- Да мисли само за дрехи "Адидас", "Найк" и "Пума" и да си мисли, че е това е стилно
Тая тема ме отегчава то смърт. Честно.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Темата е интересна ще я следя![]()
Being surrounded by people doesn't mean you aren't lonely.
Да няма хигиена и да е простак .
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Да се прави на мачосупер са ми смешни тези момчета
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Женственост, прекалената емоционалност и прекалено добро държание, женкар, търсещ внимание,безхарактерен, безвкусно облечен, мазна физиономия, неодобрително лице, ниско интелигентен, безучастен, незрял, отчаян, интригант, лицемер, пияница,плюещ по улиците, лош дъх, жълти зъби, гадно миришещи, с дълга коса, гъзар, надувка, нерешителност, несигурност, изчакващ. Твърде много има за изброяване, по- лесно е да се каже какво харесвам, но ще си спестя коментара. : )
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
външен вид:
- неподдържани
- мустакати/с една вежда
- пъпчасали
- мирищещи
- безвкусни относно себе си
характер:
- ПУТКИ!!!! (това ще държи първо място доооста дълго време в списъка ми!!)
- ЕГОИСТИ!!!
- ЛЪЖЦИ!!!
- селяндури/ простаци
- неграмотни/недоразвити/невдяващи/неразбиращи какво им се говори ..
- женствени .. puuke
- с грубо отношение към всички .. безпричинно
- лесно избухващи/ слабохарактерни ..
- мрънкащи за щяло и нещяло ..
- несъобразителни/ подигравателни
- обвиняващи всички други, но не и себе си!!
- незаинтересовани от нищо/ непукисти
- БЕЗЧУВСТВЕНИ!!!
- "уважение" за тях не съществува ..
- несериозници!
- надути
- нахални
- мъжки курви
- мамини синове!!
- незнаещи какво искат ..
- твърде самоуверени в себе си ..
100% има още, но това ми дойде първо на ум ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Държанието му. Мразя мъжки кифли. Определено не искам мъж ,които да прекарва повече време пред огледалото от мен,да се снима в огледалото в банята със зализан бретон и да има по-гладки крака от моите![]()
Да не е селяк!
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
интересно, защо никой не спомена 'лош човек'
REGGAE BOOM <3
щото няма такова нещо като лош човек. зависи просто кво е преживял преди тва и в какъв момент го хващаш.Първоначално написано от antifashionshit
мразя... неподдържани, женствени, глупави, наивни, неуверени, прекалени простаци, прекалени интелектуалци, филмари, такива дето се дават да ги въртя, такива дето тръгват да ми държат сметка...
all day... all night... what the fuck?!
Лошото е интересно и няма никакви грешки в характера си, всеки човек е лош, малко или много, НЕ мисля, че "лош човек" трябва да се добави към огромните списъци с недостатъци, лично мнение.Първоначално написано от antifashionshit
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley