Цитирай Първоначално написано от Rhoads
Цитирай Първоначално написано от Paramour
Цитирай Първоначално написано от resend
След като прочетох всичките коментари в тази тема,се оказа,че момичетата не мислели точно както си представях.
Кое гледате повече в едно момче-лицето или тялото?Кое може да ви направи по-силно ПЪРВО впечатление-външния вид и дрехите (всъщност дрехите са част от външния вид) или някаква моментно изразена черта от характера му,примерно изказване,жест спрямо друг човек,постъпка в определена ситуация..?Всъщност последното прави ли ви впчетатление до такава степен,че да се получи нещо повече.Забелязвате ли подобни неща?
има случаи в които като се запозная с някого и ми прави добро впечатление.. като му погледна дрехите и излъчването, но почне ли да говори и да се държи гадно с всички около него.. пада ми в очите.
Държанието или постъпката към някого оставя много по-силно впечатление.
А какво разбирате под добро впечатление и как да го направи освен дрехите?Имам предвид с жест а у?
Примерно ако започнеш да говориш само за себе си и колко си добър в нещо-си или като говориш всяка втора дума да е псувня.. това по някакъв начин говори на човека с когото си се запознал току-що.
Също така ако някой те помоли за нещо, а ти започнеш да го псуваш, защото е решил, че може да му помогнеш.. това също спомага за лошото впечатление.
Просто постъпките показват някаква част от характера(доброта, поносимост към останаите, избухливост...) и като си направиш изводите от постъпката разбираш и донякъде какъв е човека. Вярно, че от една постъпка не може да се съди за характер, взъимоотношения и т.н., но повлиява.. никой не може да отрече, че при запознанството не му прави впечатление как се държи въпросния човек с останалите.
Не знам дали ме разбра нещо не ми е ден за обясняване днес.