Цитирай Първоначално написано от umri
Остайте момичиту. Просто каза/написа неща, дет не всеки би признал. Обществената тайна, че момичетата харесват срамежливи момчета моемте си я заврете, където ви е най-удобно.
Цитирай Първоначално написано от umri
Няма нормално или добре изглеждаща бездефектна жена, която да не обича такива мъже.
Може да е много циничен понякога, обаче тука една дума да не съм чула срещу umri! Това, че на вас не ви отърва, не значи да изядете момичето!
НЕ харесваме срамежливи момчета и срамежливостта НЕ ви е в гените! В гените ви е да се правите на силни и умни, за да привличате женски, а това изключва срамежливостта. Колкото и да ви е смешно, точно това сте правили едно време, за да ви хареса женската, да ви покани в пещерата си (да се има предвид като място за живеене) и да ви направи поколение.

Колкото до втория цитат... Момичета, да не се лъжем. Няма да ви е кеф вашето момче да се сваля на всяка, но всички обичаме вниманието, нали?

xinfamous, FuckedUp, rock101, за пореден път ще кажа, че има МНОГО свестни момичета, явно не знаете къде да търсите.
Ще ви оборя проклетите твърдения, само се надявам да прочетете какво съм написала.
Хубаво тяло - субективно е, някои от нас харесват повечко мускули, други предпочитат слабо момче. Общото е да няма шкембе, дето ходи на 5 минути пред него и огромен задник!
Да се облича хубаво - никъде не сме казали Найк и Адидас, но това ви е първата мисъл навсякъде - че момичетата сме материалистки. Не мисля, че една тениска/риза, дънки и спортни обувки са кой знае какво изискване, нали? Имаме предвид да не се обличате като момченца в стил "Теранова" или гащите ви да се влачат до петите. Адски трудно изискване, нали?!
За скромността вече казах, а за женския глас... Еми, сори, не ни привлича! Вие също не се кефите на вечно кикотещи се момиченца, които винаги ходят по двойки до тоалетната, нали?!
Хубави зъби значи измити зъби! Никъде не е написано да са подредени като перли, нали? А лошия дъх няма да го коментирам... и не ми обяснявайте, че не зависи от вас/че се предизвиква от еди-какво-си в корема ви и не можете да го контролирате. Борила съм се с това 2 години, много добре, че може!

Започвам да търся снимки на нормални (според мен, разбира се) момчета! Ще едитна поста с поне 10 снимки!

Едит: Тук съм с обещаните снимки.
Номер 1 - симпатично момче, нито много напомпан, нито супер кльощав. Нито има розова коса, нито носи гейски бански, нали? Ще кажете "да, ама не всеки може да има такива мускули", окей, надолу ще видите много слаби момчета, които са страхотни Никой не е казал, че искаме нещо такова, нали?
Номер 2 - Красиво лице, без пъпки. Веждите не са оскубани, както виждате. Лично аз не държа на обеците.
Номер 3 - поне на мен ми се струва, че има лек зрителен дефект, но въпреки това е готин.
Номер 4 - по-различен тип момче. Чаровно брадясал със страхотни зъби! Ако се вгледате, ще видите, че не са суууупер равно подредени, нали?
Номер 5 - брадясал, облечен небрежно, има чар и се обзалагам, че не се сдухва на първа среща.
Номер 6 - ухилен леко дебилно, бая рошав, с тениска и риза. Чудесен. Е, под дрехите се крие това, което е очарователно...
Номер 7 - познавам го лично, не много добре, но е страшно инат и вечно всичко знае, което не ми харесва, но е симпатичен. Черна тениска и дънки.
Номер 8 - снимката е пусната от XTREMEFREERIDE, предполагам, че това е приятеля й. Хубаво момче
Номер 9 - снимката е пусната от nia711 - нормално момче, небрежно облечен, а и забавен - както се вижда
Номер 10 - снимката е пусната от anonimchetou, отново хубаво момче. Строен и нормално облечен

Надявам се да ви е влязло нещо в главата.