Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
^ е кво ся ти имаш супер много критерии към визията и всичко в едно момче а ми мязаш на "задни части" на снимката ..

Преди да поставяш някви критерии в отсрещния се замисли ти кво даваш на него

ако един пич отговаря на тия критерии ,точно с теб ше ходи .. обикновенната претенциозна риба
Ооокей, радвам се, че мислиш така. Аз мисля пък, че съм средностатистическо чаровно момиче, което познава предимствата и недостатъците си.
Да, имам адски много критерии, но ДА, раздавам се на 100%. Така че не ми говори за замисляне какво давам. Адски съм пожертвувателна (колкото и нескромно да звучи, но скромността не е на мода ) и правя всичко за най-близките си хора, понеже грижливо съм ги подбирала.
О, това са ми критериите само към външния вид, да видиш колко имам към характера. Пускала съм ги нейде из темите, ако искаш, ще ти ги копирам
От почти година до себе си имам момче, които покрива всеки един от тях. Не съм си носила списъка, но е така. Предишният ми приятел също беше невероятен.
проблема ти , както и на маса други е че си мислите че притежавате някви сами по себе си неща и сте нещо различно и уникално ,но всъщност си не по-различна от останалите ,даже повечето биха те превъзхождали в куп неща .. тва е някаква заблуда в която ще се увериш напред с времето ..

просто ти казвам че си едно сиво момиченце като всички останали ,и тези куп критерии някак си не ти отиват ..
ае със здраве