.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 211
    Има качества, които ме дразнят и са общовалидни и за двата пола. Не съм се превърнала все още в чак такава мъжемразка, че да си правя списък какво най-мразя(ебати тъпото словосъчетание, впрочем) в един мъж.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от rock101
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    НЕ харесваме срамежливи момчета и срамежливостта НЕ ви е в гените! В гените ви е да се правите на силни и умни, за да привличате женски, а това изключва срамежливостта.
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    може,може.... всичко може само да искаш !срамежливостта особено..
    Моля момичетата, които цитирах, да ми кажат какъв е начина според тях, с който едно момче би могло да се справи със срамежливостта, след като не е в гените? И аз самия (признавам) се сковавам в подобни ситуации, с удоволствие ще прочета отговорите ви и ще опитам да ви послушам, да видим дали има начин да се преборим с това, след като не е до гените.
    ами когато има някаква ситуация в която си мислиш,че не можеш да направиш нещо, защото те е срам... ставаш и го правиш самонавиваш се казваш си ,,МОга да го направя" и искаш, не искаш го правиш и така следващия път като си в ситуация в която те е срам ще си кажеш ,,ее предния път направиш ,,онова" сега няма да успея с ,,това" ли ;д и така всеки път правиш неща, които винаги си искал да направиш, но си нямал смелостта и така се ,,каляваш" ..поне малко (малко тъпо го обясних,ноо ... мисля, че ме разбра)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    ^ е кво ся ти имаш супер много критерии към визията и всичко в едно момче а ми мязаш на "задни части" на снимката ..

Преди да поставяш някви критерии в отсрещния се замисли ти кво даваш на него

ако един пич отговаря на тия критерии ,точно с теб ше ходи .. обикновенната претенциозна риба
    Ооокей, радвам се, че мислиш така. Аз мисля пък, че съм средностатистическо чаровно момиче, което познава предимствата и недостатъците си.
    Да, имам адски много критерии, но ДА, раздавам се на 100%. Така че не ми говори за замисляне какво давам. Адски съм пожертвувателна (колкото и нескромно да звучи, но скромността не е на мода ) и правя всичко за най-близките си хора, понеже грижливо съм ги подбирала.
    О, това са ми критериите само към външния вид, да видиш колко имам към характера. Пускала съм ги нейде из темите, ако искаш, ще ти ги копирам
    От почти година до себе си имам момче, които покрива всеки един от тях. Не съм си носила списъка, но е така. Предишният ми приятел също беше невероятен.

Като беше невероятен , защо е бивш ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

rock101, когато осъзнаеш, че не харесваме срамежливи момчета, започнеш да гледаш на себе си реално (нито да се надценяваш, нито да се подценяваш) и откриеш човек, с когото ти е сууупер естествено да си говориш, тая привидна срамежливост ще изчезне, а ти несъзнателно ще търсиш точно такъв тип хора, в чиято компания тя изчезва.
    Странно ... в момента съм точно в ситуация, в която се опитвам да заговоря даден човек, страшно много го искам, но не намирам необходимата смелост да действам, може би не само заради срама, но и заради страха от отхвърляне - а ако този човек не ме хареса? Едва ли ще ме разбереш точно освен, ако не преживееш това, което аз преживях сутринта, правейки опити да отвържа езика си. Колкото и да ми се иска, вътрешно се срамувам да го направя и то точно заради незнанието какво следва. Бих дал и още примери от живота си, в който срама ми оказва огромно влияние, но мисля, че примера с любовта е достатъчен.

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    ами когато има някаква ситуация в която си мислиш,че не можеш да направиш нещо, защото те е срам... ставаш и го правиш самонавиваш се казваш си ,,МОга да го направя" и искаш, не искаш го правиш и така следващия път като си в ситуация в която те е срам ще си кажеш ,,ее предния път направиш ,,онова" сега няма да успея с ,,това" ли ;д и така всеки път правиш неща, които винаги си искал да направиш, но си нямал смелостта и така се ,,каляваш" ..поне малко (малко тъпо го обясних,ноо ... мисля, че ме разбра)
    Ако ти кажа, че тази сутрин опитах да следвам този метод и пак срама ме пребори?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Като беше невероятен , защо е бивш ?
    Защото искаше да се съсредоточи върху целта, която преследва от 4-годишен.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    xinfamous, FuckedUp, rock101, за пореден път ще кажа, че има МНОГО свестни момичета, явно не знаете къде да търсите.
    Аз, мойто момиче съм го намерил, споко.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от rock101

Странно ... в момента съм точно в ситуация, в която се опитвам да заговоря даден човек, страшно много го искам, но не намирам необходимата смелост да действам, може би не само заради срама, но и заради страха от отхвърляне - а ако този човек не ме хареса? Едва ли ще ме разбереш точно освен, ако не преживееш това, което аз преживях сутринта, правейки опити да отвържа езика си. Колкото и да ми се иска, вътрешно се срамувам да го направя и то точно заради незнанието какво следва. Бих дал и още примери от живота си, в който срама ми оказва огромно влияние, но мисля, че примера с любовта е достатъчен.
    Твърде много мислиш за последствията! Ами ако вземе че те хареса? Да не ти пука, някое малко питие преди среща помага за отпускане, но тва не значи да се нальокаш като копач и да смърдиш от 20 метра...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    In the middle of Nowhere
    Само едно ме дразни,голямата путка която се крие в повечето мъже и чака да излезе навън,а уж са големите мъже хахах...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Относно външния вид - не обичам неподдържани мъже. Нямам предвид необезкосмени, а такива със слаба или никаква хигиена.

Относно характер:
    -прекалено надути
    -прекалено самоуверени - хубаво е да има вяра в себе си, но не чак до такава степен, че да си мисли едва ли не че всяка му е в кърпа вързана.
    -неуважаващи момичето до себе си и изобщо всички момичета
    -прекалено ревниви
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Нехигиенични
    Момчета/мъже, които са силни само на думи, а действията им куцат
    Не ме кефи някой постоянно да си намества чатала
    Да плюе като селянин
    Самочувствие без покритие
    Да не сдържа агресията си пред момичета/жени (отблъсква ме самата мисъл, че ако бъда с такъв, може да ми посегне и т.н)
    Да не знае какво иска
    +1
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Само едно ме дразни,голямата п***а която се крие в повечето мъже и чака да излезе навън,а уж са големите мъже хахах...
    Разби ме
    хЪх...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    грубо държание
    да се изплюе в/у стената в даскало-гнусно е
    да се прави на тъп,за да превлече внимание
    да се прави на оригинален и забавен,а да е просто банален
    да се прави на голямата работа
    да се прави на големия ебач,а сигурно и голо момиче не е виждал
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    ^ е кво ся ти имаш супер много критерии към визията и всичко в едно момче а ми мязаш на "задни части" на снимката ..

Преди да поставяш някви критерии в отсрещния се замисли ти кво даваш на него

ако един пич отговаря на тия критерии ,точно с теб ше ходи .. обикновенната претенциозна риба
    Ооокей, радвам се, че мислиш така. Аз мисля пък, че съм средностатистическо чаровно момиче, което познава предимствата и недостатъците си.
    Да, имам адски много критерии, но ДА, раздавам се на 100%. Така че не ми говори за замисляне какво давам. Адски съм пожертвувателна (колкото и нескромно да звучи, но скромността не е на мода ) и правя всичко за най-близките си хора, понеже грижливо съм ги подбирала.
    О, това са ми критериите само към външния вид, да видиш колко имам към характера. Пускала съм ги нейде из темите, ако искаш, ще ти ги копирам
    От почти година до себе си имам момче, които покрива всеки един от тях. Не съм си носила списъка, но е така. Предишният ми приятел също беше невероятен.
    проблема ти , както и на маса други е че си мислите че притежавате някви сами по себе си неща и сте нещо различно и уникално ,но всъщност си не по-различна от останалите ,даже повечето биха те превъзхождали в куп неща .. тва е някаква заблуда в която ще се увериш напред с времето ..

просто ти казвам че си едно сиво момиченце като всички останали ,и тези куп критерии някак си не ти отиват ..
    ае със здраве
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

А момичета,какво мислите за постъпка стил ''аз съм еди кой си'' или ''Господ съм бе..'',разбирасе съркастично, а не сериозно казано ? : - )
    Путките да мрът

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ми тъпо е-кво да мислим дали със сарказъм или не-е все помия
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Бирено коремче
    Прекалено дебели,рошави или съединени вежди
    Лоши зъби и лош дъх
    Мръсни нокти
    Дълга или мазна коса
    Обеци по уши,носове,вежди и т.н
    Просташко поведение
    Липса на сиво вещество
    Липса на чувство за хумор
    Грубо държание

Всичко друго може да се преживее..
    Че то нещо друго остана ли? Всъщност да ръста

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Само едно ме дразни,голямата п***а която се крие в повечето мъже и чака да излезе навън,а уж са големите мъже хахах...
    Разби ме
    Ми така е..Единия ден е голямата работа,върти две.А на другия ти се обажда,че бил сам и никои не го искал и ти реве по тефона...Ей такива с кеф да ги заколиш.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Бирено коремче
    Прекалено дебели,рошави или съединени вежди
    Лоши зъби и лош дъх
    Мръсни нокти
    Дълга или мазна коса
    Обеци по уши,носове,вежди и т.н
    Просташко поведение
    Липса на сиво вещество
    Липса на чувство за хумор
    Грубо държание

Всичко друго може да се преживее..
    Че то нещо друго остана ли? Всъщност да ръста
    Верно, трябва да стърчи малко над мен.
    Има много други неща,външният вид е много по-важен отколкото си признават повечето.
    външния вид е важен за повърхностни и зле гримирани клоуни като теб нащо момиче
    недай си боже другите да съдят по външния вид ,че като те гледам каква си сигурно стара мома ше си останеш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Mиминко, в голяма грешка са,а?

Стара мома ахахахахахаа
    Айде
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    •••Пловдив•••
    тия заучени лафове с гроздето у вас на масата

като те гледам как разсъждаваш не правя разлика между теб и пиклата от даскало .ама как да е ..

много големи кучки и мъжемелачки сте във форума майна .. евала поклон

Град
    •••Пловдив•••
    аехехахее лично ги приемам да , тука анимационните герои като теб ше ме накарат да се обеся в банята

в прекалено различни кръгове сме в развинтената ти фантазия ,само може да си мечтаеш за социален кръг и като приятели и като приятелка/гадже като моя ,, но как да е ..

никои не ти говори за пичове с една вежда и някви борсуци парцаливи за тях е ясно .. недеи ми преиначава думите .. става въпрос за погледа ти като цяло , да го обсъдиш както в последния ти пост тук окей ,но да придаваш тънка ирония към няква маса хора преди да си погледнала себе си е престъпление ..

Хората се делят на класи ,всеки според приходите си и вкуса на обличане .. като те гледам си една като всички ,с нищо не се различаваш от повечето ,но има хора с по-висок стандарт на живот и именно те може да разсъждават по същия начин спрямо теб , как ще ти е ? И най-важното с ирония да го правят ,както ти съответно подхождаш към тия по-доле неусетените ..

аз съм си напълно нормален като всички тук ,теб и като цяло .. но с разликата че не се мисля за някой толкова че да определям хората с ирония ..

аре вдивия

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    прекалено космясали, груби и тези с прекалено самочувствие

Супер фен
    Всеки става перфектен, след като се влюбиш в него

Дори да има крив зъб или отпуснато тяло, ако с държанието си привлече вниманието ти, просто се примирвяаш, дори започваш да го намираш за сладко..

anonymous708973
    Guest
    Адски ми е интересно как разсъди, че е "сиво момиченце" и една от обществото, което всъщност се обзалагам, че мислиш и за мен...
    За себе си няма да тръгна да ти обяснявам защо НЕ съм една от масата, ще е загуба на време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си