аехехахее лично ги приемам да , тука анимационните герои като теб ше ме накарат да се обеся в банята

в прекалено различни кръгове сме в развинтената ти фантазия ,само може да си мечтаеш за социален кръг и като приятели и като приятелка/гадже като моя ,, но как да е ..

никои не ти говори за пичове с една вежда и някви борсуци парцаливи за тях е ясно .. недеи ми преиначава думите .. става въпрос за погледа ти като цяло , да го обсъдиш както в последния ти пост тук окей ,но да придаваш тънка ирония към няква маса хора преди да си погледнала себе си е престъпление ..

Хората се делят на класи ,всеки според приходите си и вкуса на обличане .. като те гледам си една като всички ,с нищо не се различаваш от повечето ,но има хора с по-висок стандарт на живот и именно те може да разсъждават по същия начин спрямо теб , как ще ти е ? И най-важното с ирония да го правят ,както ти съответно подхождаш към тия по-доле неусетените ..

аз съм си напълно нормален като всички тук ,теб и като цяло .. но с разликата че не се мисля за някой толкова че да определям хората с ирония ..

аре вдивия