Дразнят ме арогантните, самовлюбени, с мания за величие, парадиращи с много пари и "социален статут" мъже, капиталистите, угодниците, мерзавците и всякаквите подобни, които между другото, се срещат и сред момичетата. Дразнят ме и самохвалковците, егоистите, мъжете, които имат остарял начин на мислене спрямо жените и т.н.

Всякакви недостойни хора, гледащи само интереса си, ме отвращават, които не се притесняват да споделят, че предпочитат да са със "силните на деня", гонят парите, не са духовни, нямат високи цели и идеали и т.н. Вазов добре го е описал в "Практичния човек" и "Средството да нямаш врагове" -> такива ме дразнят, включително и момичетата, които са такива.

Отвращават ме и мъже, които ГОРДО парадират с природата си на женкари, или които коментират цинично кога последно са правили секс, с коя, и т.н.
Всякакви мъже, които прекалено се вживяват в секса, ме дразнят. Или нека си се вживяват, но прикрито, а не едва ли не с гордост да показват на всеослушание, че са примитивни и повърхностни и приемат жените само за ходещи п??ки.

Външният вид се преживява все някак, въпреки че винаги е по-добре човекът да изглежда нормално - нито кльощав, нито дебелак.

Абе изобщо ... много неща ме дразнят. Винаги е по-лесно да кажеш какво ти харесва.