- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момче?
Ебати плоските хора, майна.
Живеем в плосък свят.
To всеки може да тръгне да обяснява как не е един от обществото-е кого заблуждавате-себе си или другите?Май себе си![]()
![]()
Ами то да ти кажа честно това са мъжете.А и ти искаш прекалено много защото тези които търсиш са мутри,газета,богаташиПървоначално написано от Wwwooow
![]()
Сталин:Няма хора,няма проблеми!
Дразнят ме арогантните, самовлюбени, с мания за величие, парадиращи с много пари и "социален статут" мъже, капиталистите, угодниците, мерзавците и всякаквите подобни, които между другото, се срещат и сред момичетата. Дразнят ме и самохвалковците, егоистите, мъжете, които имат остарял начин на мислене спрямо жените и т.н.
Всякакви недостойни хора, гледащи само интереса си, ме отвращават, които не се притесняват да споделят, че предпочитат да са със "силните на деня", гонят парите, не са духовни, нямат високи цели и идеали и т.н. Вазов добре го е описал в "Практичния човек" и "Средството да нямаш врагове" -> такива ме дразнят, включително и момичетата, които са такива.
Отвращават ме и мъже, които ГОРДО парадират с природата си на женкари, или които коментират цинично кога последно са правили секс, с коя, и т.н.
Всякакви мъже, които прекалено се вживяват в секса, ме дразнят. Или нека си се вживяват, но прикрито, а не едва ли не с гордост да показват на всеослушание, че са примитивни и повърхностни и приемат жените само за ходещи п??ки.
Външният вид се преживява все някак, въпреки че винаги е по-добре човекът да изглежда нормално - нито кльощав, нито дебелак.
Абе изобщо ... много неща ме дразнят. Винаги е по-лесно да кажеш какво ти харесва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ей тва ти еПървоначално написано от w0sh
Путките да мрът
И какво прекалено много искамм ??? да се поддържат малко от малко...Първоначално написано от Pomber
само мутрите,газарите и богаташите ли могат да си поддържат веждите(поне малко),да си мият зъбите редовно,да си бръснат мустака, да ходят на фризьор, да си режат ноктите, да се къпят.Само те ли могат да имат чувство за хумор и другите изброени по-горе неща(които стават малко по-трудно?????? омгг мнението, което написа ме втрещиразбирам да бях писала ,,мразя бедни момчета" да напишеш, че прекалено много искам..и, че само газарите,мутрите и богаташите ме устройват амаа.....
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Боже...Вижте колко страници е тая тема и колко другата...
Много се дразня като миришат на пот и манджа. Дразни ми и като ме опипват без да имаме по-специални отношения. Абе, майка ти стара,бе! (и не, не ми дреме,че псувам.) Друго, което ме изкарва извън нерви, е като почнат да си правят шеги на чужд гръб или да се шегуват с чувствата на някое момиче, примерно, към някое момче.
Такива,дето много пият и дето се зарибяват с всяко момиче![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
- походка тип виж ме къв съм як и да си размахва краката и ръцете като вятърна мелница докато върви
- като говорят по телефона пред мен и има "ей мръсно копеУе уеее" и тва за да се впечатля .. от какво и аз не се сещам
- селяндурско поведение, да подсвиркват, да заглеждат (всички заглеждат), но имам предвид това заглеждане, при което си извъртат главичката на 360 градуса. Ако вниманието е насочено към теб много ясно, че ще ти стане приятно, но на гаджето на това момче не до толкова.
- наглост
- да плюят
- да не се къпят![]()
- да говорят САМО за футбол
- женчовци
- некви подобия на мъже дето са по - "джиджени" от мене.![]()
Не знам защо всички споменавате срамежливостта, сладко е до някаква степен...
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Не обичам страхливи мъже и такива, които се отнасят с пренебрежение към останалите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не понасям мързеливите дървени философи, които търсят причините за несгодите си навсякъде другаде, но не и в самите себе си и на които им е крив целия свят за това, че те не са могли да се справят със задълженията си, които пък задължения помежду другото са им през това оттатък и те се сещат в последния момент, че трябва да ги свършат. Тогава се започва с нервниченето и капризите, а желанието целият свят да се върти около тях вече е черешката на тортата!
Не ми допадат и типичните мачовци с грубо и вулгарно отношение, както и тези, които мислят, че приятелката/съпругата им е И слугиня.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ей тези момичета с много претенции , направо никога не може да им угоди човек ...![]()
като външност мразя неподдържани мъже..кво ще рече това..нечистоплътни грозно миришещти,потни,със косми под мишниците(непонасям просто и ми става лошо)със мазна и като цяло неподдържана коса,със мръсни дрехи,със неизрязани нокти,едновежди или със ,,горилски,, тип вежди,необръснати(но на някой мъже им прилича просто набола брада)със много обеци по ушите(харесвам с 1 не повече)..
като вътрешност мразя надути,прости,необразовани ,простеещи,който се мислят за плейбой,който сменят момичета през 1-2 дена,който говорят глупости и не различават майтапа от селската простотия,който изневеряват,женкари,който не ценят приятелката си и това което тя прави за тях,който по дискотеките,заведенията или в компания се мислят за номер 1,а всъшност избиват комплекси,който правят мускули и си мислят че кат се напомпят ще си вкарат и акъл в главата което няма как да стане,натегачи който като имат скъпа кола и сложат очилата си мислят че ще вкарат всяка в леглото..има и др който не харесвам но стига толкова за сега)
Никоя от вас не мрази по-умни от нея, но като се появят и изведнъж не стават.
Адските пичове сме, братооо![]()
![]()
как да им угоди на тия лигли насрани .. с многото претенции ,ама ни са виждат на кво приличатПървоначално написано от Torn
![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
щото едно време като провокираш някои и темата ставаше по 20 страници за 2 минути ,и ставаше яко сеир![]()
ся нешо не става номера
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
ааа, е да понякога доста лично го приемат ;Д
madafaka
Наистина не е приятно, когато някой ти натрапва превъзходството си. Мога да кажа за себе си, че искам едно момче да може да ме подчини както физически, така и психически, но да не си позволява да го прави. Не ги мразим по-умните от нас, харесваме ги.Първоначално написано от w0sh
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
За физически се затруднява, но успяваПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Колкото до умствения капацитет - предпочитам аз да се уча от него, не той от мен.
![]()
Най-противни са ми тези, които имат ниска хигиена... смръдкат и лъхат на пор
Мразя и като не уважават хората (по-скоро жените)
Педалите (сега ги наричат фешъни) с по-тънки вежди и от моите...
Такива, които не признават грешките си и винаги обвиняват другите, прибягват към псувни,за да решат някой спор.
Ниско интелигентни.
Мързели.
Нагли.
Нахални.
Не ги търпя тия! Не ми пречат, освен ако не ми се бъркат някъде в обкръжението.
Най-мразя подигравчиите и тези, които не зачитат чувствата и старанието на останалите.
-Мазна коса.
-Неимити зъбки.
-Миризливи.
-Тънките вежди на някой "момчета"
Мразя когато някое момче си бръсне краката .. тва ми изглежда супер педалско.
Мразя прекаленото лигавене.
Мразя мляскането, адси дразнещо е някой като почне да ми мляска на среща и да си отваря устата докато има храна в нея ми става противно..
Мразя много неща в момчетата,но такива са - СВИНЕ![Без да се обиждате : ) ]