.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 211
    Наистина, много сте ограничени. Ако питате повечето момчета от тук ще искат да сте фиданка, висока, с дълги крака с хубаво дупе, с сини или зелени очи, с сладко личице, хубава коса, с чувство за хумор земна, да може да готви, глади, гледа деца и т.н Това разбирасе е нереално да го срещнеш наведнъж. Какво като имал момчето бирено коремче или бил много клъощав, бил срамежлив... ? Живеете в една приказка и си мечтайте само, но само с мечти до никъде ! Когато заобичаш някой, какъвто и да е той за теб е перфектен и единствен, но вие още не сте дорасли толкова, че да ме разберете ! Айде със здраве !

Мега фен Аватара на babity
    Маниак, споделям мнението ти, но само донякъде. Нали се сещаш, че ако ги няма качествата няма как да ме впечатли, следователно няма как да се получат нещата между нас. Ако мога да си позволя да се захвана точно за тази прословута срамежливост... Имам един колега. Личеше си ни и на двамата, че се харесваме, но просто той беше прекалено срамежлив и след като настъпвах, настъпвах, настъпвах... просто ми писна него да го е страх да ме докопа. Надявам се да ме разбираш какво имам предвид.

Да, разбрах те ! Обаче като се замисля и аз спадам към срамежливите май Иначе вярно е за качествата, но съм ставал свидетел на доста връзки който отначало си казваха безразличен ми е, но после се опознаваха и се залюбваха Така, че не всичко е до физическата красота.

какво не харесвам...
    1.ниски момченца,знам че не всеки е роден баскетболист,но просто като чуя"мъж"и си представям висока силна фигура.
    2.бръснати крака...като се замисля че може някой път да се случи да е с по гладко избръснати крака от мен и малко се замисям сериозно дали тоя мъжоподобен индивид е за мен.
    3.лоша хигиена
    4.глупави,нерешителни,плахи и неоправни
    5.онея задръстени "мачовци",които не пробират и гледат с онзи влажен надървен поглед
    6.чалгарите (звучи повърхностно,но не може да се отрече че музиката играе роля върху характера),но въпреки това голяма част от приятелит ми са попфолк фенове

това е като цяло
    ~девойче съм~

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Маниак, споделям мнението ти, но само донякъде. Нали се сещаш, че ако ги няма качествата няма как да ме впечатли, следователно няма как да се получат нещата между нас.
    Искам бутонче Like!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

да не си мие зъбите

.....

1. АДСКИ СЕ ДРАЗНЯ В ТОВА ДА ОБИЖДАТ БЕЗ ПРИЧИНА И ДА СА СУПЕР ГРУБИ
    2. ДА ПСУВАТ КАТО КАРУЦАРИ . И ЗА МОМИЧЕ И ЗА МОМЧЕ Е СУПЕР ГРОЗНО
    3. ДА ИМАТ ЩО-ГОДЕ НОРМАЛНИ ЗЪБИ НЕ КАЗВАМ ХУБАВИ ЩОТО МОМЧЕ С ХУБАВИ ЗЪБИ Е РЯДКОСТ
    4. ДА НЕ ПОДХВЪРЛЯТ НА ВСЯКО МОМИЧЕ НЯКАКВИ СЕКСУАЛНИ НАМЕЦИ ...
    5. ДА НЕ ЛЪЖАТ

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Има куп неща,които ме дразнят.Най-много ме дразнят мъже,със самочувствие до небето,но без покритие т.е. тези,които се надуват,а в същото време не струват нищо.Смешни са!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от bonbonenoizkushenie

3. ДА ИМАТ ЩО-ГОДЕ НОРМАЛНИ ЗЪБИ НЕ КАЗВАМ ХУБАВИ ЩОТО МОМЧЕ С ХУБАВИ ЗЪБИ Е РЯДКОСТ
    Чакай сега-това излиза,че не го харесваш в едно момче?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от qsiii
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    гадно тяло
    гадни зъби
    едновежди
    дълги нокти
    дълга коса
    лошо миришещи
    притеснителни/срамежливи
    необщителни
    глупави
    ПРЕКАЛЕНО любезни
    женствени
    страхливи
    мустакати
    лошо обличащи се
    женствен глас
    гаден смях
    нямащи чувство за хумор

може би има и много други неща, но за в момента не се сещам.
    +
    поведение на селски бейове - "жената е да я ебеш и да ти готви"
    изчервяващи се като им кажеш "свирка"
    със самочувствие до небето
    самосъжаляващи се
    мислещи, че нещото между краката им е главното достойнство и ги прави над всички (включително и над тези, които го имат същото това нещо)
    с боботещ глас
    Ей т'ва е.
    Мисля, че това са най-елементарните изисквания, или поне да има добра хигиена, да има добра външност да не му е в повече акнето и окосмяването, и да има добър, мъжки характер, да знае кога е време за шеги, кога трябва да бъде сериозен, да не е прекалено нежен, вулгарен, страхлив и етц. И мисля, че с това обединих по-горе изредените епитети.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    ForSaken city (:
    Ебаси определенията, чесно...

Външност: няма голямо значение хубав ли е или не.. смисъл просто да има няк'во излъчване. Да няма повече от две вежди.. или по скоро да няма 1 вежда ;д .. И да има хигиена разбира се..

Характер:
    Женкар, мека китка, претенциозен, глезен, мамино детенце и да ми говори като каруцар..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дразня се от:

-само едно момче да влезе в класната стая и започва да смърди на крака;
    -лош дъх;
    -тънки вежди.Педераско е!
    -да носи повече бижута от депресирана лелка;
    -да се подиграва на тази и онази,защо стават и не стават за едно е*ане;
    -да ми се прави на голям разбирач от футбол,а да не може да си избърше носа;
    -да се прави на разбирач от неща,които са изпитани и доказани.Защото нещо казано от мен,няма как да не е вярно.
    -Да ми философства без да е прочел Хегел или Фройд;
    -да се заяжда,с някое момиче,че ставала за магистралата и колко вземала на час
    -да казва колко било тъпо училището,ученето,оценките ,работата;
    -да виси само по кафета;
    -да разчита на Мама и Тати;
    -да го мързи да работи;
    -да няма цели в живота;
    -да живее от днес за утре;
    -да бяга от отговорности;
    -да лъжат;
    -да се правят на нещо,което не са;
    -да си играят с чувствата на стойностни хора;
    -да не зачитат родителите си;
    -да заплашват с бой;
    -да не може да се разчита на тях;

За сега това.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

След като прочетох всичките коментари в тази тема,се оказа,че момичетата не мислели точно както си представях.
    Кое гледате повече в едно момче-лицето или тялото?Кое може да ви направи по-силно ПЪРВО впечатление-външния вид и дрехите (всъщност дрехите са част от външния вид) или някаква моментно изразена черта от характера му,примерно изказване,жест спрямо друг човек,постъпка в определена ситуация..?Всъщност последното прави ли ви впчетатление до такава степен,че да се получи нещо повече.Забелязвате ли подобни неща?

няма да говоря за всички онези гейски неща които някои момчета притежават от рода на тънки изскубани вежди - всички тези неща ги мразя

мразя и да не се къпе
    да се държи пренебрежително с момичетата
    да е прекалено самоуверен и да мисли че всяко момиче е негово
    да е различен когато е с приятелите си

Цитирай Първоначално написано от resend
    След като прочетох всичките коментари в тази тема,се оказа,че момичетата не мислели точно както си представях.
    Кое гледате повече в едно момче-лицето или тялото?Кое може да ви направи по-силно ПЪРВО впечатление-външния вид и дрехите (всъщност дрехите са част от външния вид) или някаква моментно изразена черта от характера му,примерно изказване,жест спрямо друг човек,постъпка в определена ситуация..?Всъщност последното прави ли ви впчетатление до такава степен,че да се получи нещо повече.Забелязвате ли подобни неща?
    о повярвай ми, един жест или един поглед или държание в дадена ситуация могат много по-голямо впечатление да ми направят отколкото това как е облечен дали очите му са сини или оранжеви и дали е 1.70 или 2 метра..и освен това вие също гледате едно и също - крака цици и дупе, ако не става и не се интересувате повече, можем да поспорим за това което казваш

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Кое гледате повече в едно момче-лицето или тялото?Кое може да ви направи по-силно ПЪРВО впечатление-външния вид и дрехите (всъщност дрехите са част от външния вид) или някаква моментно изразена черта от характера му,примерно изказване,жест спрямо друг човек,постъпка в определена ситуация..?Всъщност последното прави ли ви впечатление до такава степен,че да се получи нещо повече.Забелязвате ли подобни неща?
    Забелязват се!Но не виждам защо(поне за мен),трябва да се делят нещата,защото за човека в първия момент говори излъчването му като цяло,а след това примерно ти се набиват акцентите,които са ти привлекли вниманието.

Също така,всичко е много индивидуално, дали първо ще ти се набие някой жест или различните чорапи(майтап).Защото може да познаваш някое момче отдавна,да се знаете по физиономия,да се движите в една компания,но да не знаете нищо един за друг.Защото просто не ви се е отдавала такава възможност или просто не сте се замислили. И изведнъж ставаш свидетел на нещо,примерно виждаш брата на позната,който е в твоята компания,но само на едно "Здравей!" сте и не ти е направил кой знае какво впечатление.Просто момче!Но един ден го виждаш на спирката,от където си взимаш автобуса и той те поздравява.Ти отвръщаш,качвате се в автобуса или докато чакате завързвате разговор и се оказва колко приятен събеседник е,колко общи теми имате и си задаваш въпроса защо до сега не сте се заговаряли така.другият вариант е(често срещан),да си останала с впечатлението,че е много нахакан и не му дреме кой знае какво или е сухар,а да се окаже,че е сериозен,има чувство за хумор и т.н.

Все пак всяко момиче различно ще ти отговори,затова повече си говорете в компанията за това и ще видиш,че е много интересно.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на notlike
    Браво. Важно е да има такива теми, за да различим качествените хора от комплексарите Няма идеални хора, никой не е перфектен. Всеки е различен по свой начин, един го харесват едни, друг - други.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    има случаи в които като се запозная с някого и ми прави добро впечатление.. като му погледна дрехите и излъчването, но почне ли да говори и да се държи гадно с всички около него.. пада ми в очите.
    Държанието или постъпката към някого оставя много по-силно впечатление.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

променливите настроения ;хх
    нервните изблици
    и като ми каже няма да ходиме в Мак доналц ;ххххх
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    има случаи в които като се запозная с някого и ми прави добро впечатление.. като му погледна дрехите и излъчването, но почне ли да говори и да се държи гадно с всички около него.. пада ми в очите.
    Държанието или постъпката към някого оставя много по-силно впечатление.
    А какво разбирате под добро впечатление и как да го направи освен дрехите?Имам предвид с жест а у?
    Путките да мрът

Супер фен Аватара на kindergarden
    Малии, тая тема ми хареса много!

Не харесвам:
    надути, арогантни,правещи жалки опити да са сред "готини",напомпаните до безобразие или миришещи непрестанно на алкохол и цигари.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Миризливи, пъпчасали, с мустак и. . с плетени пуловерчета с полу
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    -Да ми философства без да е прочел Хегел или Фройд; - Фройд не е философ.

-да разчита на Мама и Тати; - 40 годишен чичо? до 25 години повечето хора зависят от родителите с в някаква степен.

If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Като цяло не харесвам момчета със самочувствие без покритие,такива,които незнаят как да живеят,които зависят от мама и тати,а си мислят,че са много порастнали,които нямат грам мозък в главата си и не можеш да си кажеш с тях две думи на кръст .. Ммм,не харесвам момчета,които не се поддържат като цяло,също така и тези,които си мислят,че всяка жена може да е тяхна.. ей на такива страшно много обичам да им натривам носовете. Абе общо взето има още доста неща,които биха ме отвратили и отблъснали.Хората преди мен са ги описали достатъчно добре.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    -да разчита на Мама и Тати; - 40 годишен чичо? до 25 години повечето хора зависят от родителите с в някаква степен.
    "до няква степен" ≠ да разчита още на родителите си да му плащат бензина, да му дават джобни, да му плащат целия живот един вид и т.н.
    Направо ми се повръща от такива разлигавени хора.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

неподдържан външен вид , прекалено самочуствие и гордоста на някои определено им е в повече .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си