- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момче?
Като цяло темата е много относителна и няма смисъл...![]()
Live now, this is your time!
Нежни и депресирани.
Хмм...Да не са:
*лъжци
*използвачи
*подмазвачи
*простаци
*гадняри
*лигави
*самовлюбени
*избухливи
*мрънкала
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Баси претенциите имате някои,честно.Мен ме дразни:
-да се държи лошо с хората
-да псува
-да се напива кат бъчва
Ама те тези неща ги мразя и в двата пола,тъй,че...
Мисля,че е това.Относно външния вид на човек,няма нещо,което мога да мразя.
Първоначално написано от Hilary_
безвкусни относно себе си ???
fail
Всеки си има вкус.
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.
Повърхностни, глупави, с ниска обща култура, но пък специалисти по всичко, неамбициозни, сприхави, мрънкащи, комплексирани, занемарени, без елементарни хигиенни навици и умения за общуване с околните, невъзпитани, няк'ви ей такива неща се сещам на прима виста, които дразнят всеки нормален човек, независимо дали човекът, който ги притежава, е мъж или жена.
- женчовци
- такива, които се държат различно с всеки...
- незрели
- безхарактерни
- интриганти, лицемери
- нерешителни, несигурни в себе си
- мрънкащи за щяло и нещяло ..
- мамини синове
Във външния вид всичко мога да приема освен кичури и розови тениски.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да сваля всички и да се хвали с бройките си.
Да има брада.
Женчо (да си изправя косата,прилепнали дрехи,много тънки вежди и т.н.).
Тревоман.
Прекалено сериозен,без чувство за хумор.
Космат.
Нацепен.
Надут.
Не мисля.Това,че не искам да има брада не го прави женчо.Първоначално написано от NambyPamby
-незрял
-невъзпитан
-безхарактерен,мекотело, тип "мнение като на чутото от онзи ей там преди малко"
-женкар
-женствен
-с ограничен брой теми за разговор
-лицемерен
сигурно има и още, ама сега - толкова.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
грозните според вкуса ми (к'во да направя,не мога да излъжа )
курварите!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
не искаш женчо ама и да е космат? ахухау начи да си бръсне краката ръцете гърдите и сяко место по тялото и да не е женствен? еми сори ама верно си противоречиш? а и тва нацепен? wtf?!? да е някав увиснал ли?Първоначално написано от againstyou
![]()
Като прочетох това се сетих за още едно нещоПървоначално написано от musicinmyveins
![]()
- ужасно ми е като видя гладки крака, гърди и т.н. *puke*
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
^ А т'ва кефи ли та?
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Ако беше с 20 килограма по - малко - да.
^ Това теб кефи ли те?
![]()
^Ако не бяха по гащи и нямаха такова гейско излъчване - да.
99,9% от нещата около външния вид са си по подразбиране и се чудя защо въобще момичетата ги споменават? А още повече защо момчетата се впрягат сякаш не си мият зъбите или не се къпят?
Никоя обаче не се сети да спомене, че безпаричието не се гледа с добро око от повечето представителки на женския пол
МРАЗЯ:
селски изцепки (плюне на път и под път и такива подобни работи)
нечистоплътни ( направо като усетя такова нещо и ми става лоши)
ниски (аз вярно, че не съм ниска ама ниските момчета са ми като някакви карикатури, малки къси ръце крака пръсти.. леле ужас.. гади ми се)
такива с обици по ушите
такива дето носят потници и джапанки (джапанките са приемливи на морето докато отидеш до плажа.. )
безвкусно облечени мъже
несъразмерни мъже и какво ли още нееее![]()
![]()
В скобите съм определила кво значи за мен женствен.И да,задължително е да си бръсне краката,както искаш го приемай.А колкото до другото .. всички слаби момчета,които не са нацепени са увиснали така ли ? Просто искам нормално тяло. Не си особено запозната ми се струва.Първоначално написано от musicinmyveins
Остай ги е, сигурно техните гаджета са покривали абсолютно всички критерииПървоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
![]()
Жалка история.
Право в 10-катаПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
МИ не съм жена да оточня.Чета темата както вие четете тая за момичетата.Просто аз никога няма да си посегна на краката или ръцете като няква мека китка... да не говорим,че да никъде не съм казал дебел...Nestlee
Пуснато на: Нед Ное 13, 2011 4:37 pm Заглавие:
^ А т'ва кефи ли та?Пак повтарям,че съм момче.Та те кефат тия хилавите дето ръчицата им е 25 санта?Ми не,че нещо ама тия + обръснати крака и ръце са абсулютни педали за мен.Без да се засягаш.Айде има някви дето се бръснат ама имат и телосложение.Ето ти един пример за това кво тяло гоня аз http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...60854499_n.jpgВ скобите съм определила кво значи за мен женствен.И да,задължително е да си бръсне краката,както искаш го приемай.А колкото до другото .. всички слаби момчета,които не са нацепени са увиснали така ли ? Просто искам нормално тяло. Не си особено запозната ми се струва.