Та така...нека ви разкрия моя проблем с едни мои приятелки. С най-добрата ми приятелка,сме фр още от 1 клас и винаги сме били само ние.Нямало е други с,които да сме били фр,само ние. Та сега станахме 5 клас и се появи едно друго момиче,с което аз страшно много си допаднах и станахме и с него фр.Но бфф-то ми мисли,че аз съм по-добра приятелка на новата ми фр и ревнува.Тоест:мисли си,че обръщам по-голямо внимание на нея и т.н,но това изобщо не е така!!!Не мога да си обясня защо мисли така,като тя значи много повече за мен,отколкото другата ми нова фр! Иначе ние трите сме си една малка групичка от фр,но нали разбирате,че едната малко ревнува...Просто,защото досега не е имало трети човек и не може да свикне(поне така предполагам!)Колкоооо пъти й обяснявах,че греши и,че винаги ще ми бъде най-добрата приятелка,колко пъти съм й говорела по тая тема,но тя все не вярва... Моля ви се,дайте ми съвет,как да й обясня така,че съмненията й да се изпарят?!Питах наште,следвах техните съвети,но все същата...Да се надявам,че тук ще ми помогнете,ако ли не...не знам...