.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    NяkuDЭэЭ

Проблем с приятелки :(

Та така...нека ви разкрия моя проблем с едни мои приятелки. С най-добрата ми приятелка,сме фр още от 1 клас и винаги сме били само ние.Нямало е други с,които да сме били фр,само ние. Та сега станахме 5 клас и се появи едно друго момиче,с което аз страшно много си допаднах и станахме и с него фр.Но бфф-то ми мисли,че аз съм по-добра приятелка на новата ми фр и ревнува.Тоест:мисли си,че обръщам по-голямо внимание на нея и т.н,но това изобщо не е така!!!Не мога да си обясня защо мисли така,като тя значи много повече за мен,отколкото другата ми нова фр! Иначе ние трите сме си една малка групичка от фр,но нали разбирате,че едната малко ревнува...Просто,защото досега не е имало трети човек и не може да свикне(поне така предполагам!)Колкоооо пъти й обяснявах,че греши и,че винаги ще ми бъде най-добрата приятелка,колко пъти съм й говорела по тая тема,но тя все не вярва... Моля ви се,дайте ми съвет,как да й обясня така,че съмненията й да се изпарят?!Питах наште,следвах техните съвети,но все същата...Да се надявам,че тук ще ми помогнете,ако ли не...не знам...
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Град
    Plovdiv майна
    Сигурно още не е съзряла

Немисля че някак може да и помогнеш
    Може проблема да е в теб !!!
    Помисли си !!!

Обръщай й повече внимание, не я изолирайте. Разбирам, че ти е добра приятелка, но за някои неща понякога идва време да пораснеш. Говори още с нея, знам ли. Явно просто си е наумила нещо, но съм сигурен, че скоро проблема ви ще изчезне.

Струваш ми се позната... От кой град си?

По темата:мисля, че тука трябва да избираш. Вие сте все пак три и е нормално едната да ревнува.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от Tihon4o
    Обръщай й повече внимание, не я изолирайте. Разбирам, че ти е добра приятелка, но за някои неща понякога идва време да пораснеш. Говори още с нея, знам ли. Явно просто си е наумила нещо, но съм сигурен, че скоро проблема ви ще изчезне.

Абе съберете се 3-те и решете проблема

Намерете си четвърта приятелка.

Нормално е да ревнува, била е едното момиче, на което споделяш и си прекарвала времето си с нея. Ако наистина я цениш повече стреми се да бъдете двете, само двете понякога. Така тя ще бъде отново сигурна в приятелството ви.
    И ако трябва да съм честна едва ли още дълго ще си останете приятелки, а за \"бфф\" е много рано да говориш.
    Бях нещастен, защото нямах обувки, докато не видях човек без крака.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Всички май сте прави....Но не мога да обърна гръб нито на едната,нито на другата... Пък и бфф-то ми е бфф,защото сме фр с нея от цели 5 години,няма как да не е такава. От Шумен съм.5 клас.
    П.П.Най-смахнатият клас от всички 5 класове
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Според мен трябва да й обръщаш повече внимание. Тоест да не клюкариш злобно зад гърба й, да не се възползваш от нея, при положение че някой е "заел" поста й. Опитай се да правиш същите неща с нея и да си говорите по същия начин, както преди. Новата ти приятелка пък може да си помисли нещо, но ако стане нещо и обясни, че ти е неудобно относно бфф-то ти... Абе както казаха просто не я изолирай. Ако се налага си поговорете даже.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Точно това и направих сега.И станаа!Тенккссс,хораа!Всич о се оправи благодарение на вас!!!Даже и разговора мога да пратя.Приятелките ми са туркини,бфф-то ми се казва Дилек,а другата едже.Затова не се чудете за имената.

[17:39:58] МъртвОо зайчЭэ ;( : само ми кажи
    [17:40:06] МъртвОо зайчЭэ ;( : защо си мисилш,че я ценя повече,едже де.
    [17:40:20] Моята КифлЪъЪ : de da znam
    [17:40:44] МъртвОо зайчЭэ ;( : еми
    [17:40:45] МъртвОо зайчЭэ ;( : как така
    [17:40:53] МъртвОо зайчЭэ ;( : знаеш ли,защо си ми най-добра приятелка
    [17:41:09] МъртвОо зайчЭэ ;( : по-добра от едже
    [17:42:06] Моята КифлЪъЪ : ne znam
    [17:42:13] МъртвОо зайчЭэ ;( : да ти кажа ли
    [17:43:43] Моята КифлЪъЪ : da
    [17:43:48] МъртвОо зайчЭэ ;( : ок
    [17:43:50] МъртвОо зайчЭэ ;( : значи
    [17:43:50] МъртвОо зайчЭэ ;( : първо
    [17:44:12] МъртвОо зайчЭэ ;( : защото с теб се познаваме от много повече време,с теб сме преживели много повече неща,с теб съм споделила много тайни и други,а с едже нито едно от тия работи
    [17:44:48] Моята КифлЪъЪ : razbrax siglasna sim s tova
    [17:44:54] МъртвОо зайчЭэ ;( : дилек
    [17:44:54] МъртвОо зайчЭэ ;( : просто
    [17:44:57] Моята КифлЪъЪ : :*
    [17:45:01] МъртвОо зайчЭэ ;( : няма смисъл да си мислиш,че едже ми е по-добра фр
    [17:45:03] МъртвОо зайчЭэ ;( : моля тее
    [17:45:16] Моята КифлЪъЪ : dobre dobre
    [17:45:18] МъртвОо зайчЭэ ;( : не мога да ти обясня повече..
    [17:45:21] МъртвОо зайчЭэ ;( : просто
    [17:45:25] МъртвОо зайчЭэ ;( : ти казах,каквото трябваше
    [17:45:27] МъртвОо зайчЭэ ;( : ако те е страх,че ще те изоставя
    [17:45:31] Моята КифлЪъЪ : nyama da mislaya vece takiva ne6ta
    [17:45:33] МъртвОо зайчЭэ ;( : знай,че никога няма да стане
    [17:45:37] МъртвОо зайчЭэ ;( : (wait)
    [17:45:39] МъртвОо зайчЭэ ;( : :*
    [17:45:56] Моята КифлЪъЪ : dobre tryaa da se maxam
    [17:46:04] Моята КифлЪъЪ : b
    [17:46:04] МъртвОо зайчЭэ ;( : (wave)
    [17:46:11] Моята КифлЪъЪ : (hug)
    [17:46:17] МъртвОо зайчЭэ ;( : :*
    [17:46:20] МъртвОо зайчЭэ ;( : радвам,се че изяснихме

Ето, казах ти, че всичко ще се оправи. Радвам се когато форумът помага за нещо съществено и важно, а не чрез пускане на съчинения за преписване.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Както казах-Благодаря на всички страшно много,без вас и без този як сайт щях да си съсипя живота!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си