.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

КЛАСНО!!!HELP

Здравейте.Искам да ви помоля за интерпретативни съчинения за класно
    1.Потомка себепознанието
    2.Песен за човека човешката същност
    3.Дамата с ренгеновите очи глупостта
    моля ви трябва ми за утре
    Благодаря предварително

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре де,аз само не мога да разбера що им давате всичко наготово...Не че не могат,мързи ги ,ама да- ще искат като има кой да им дава...
    И аз съм на същото мнение. Малко трябва да си напрегнат мозъците, да се научат да мислят.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ма ня тях не им се мисли.Искат наготово всичко,да не се зорят и да имат високи оценки.Но после не били тъпи,неееее.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Остави ги. Като дойде време да правят матури с ЛИС ще видим какво ще правят, за да си изкара добри оценки. Та те още не могат да пишат правилно, да не говорим да АНАЛИЗИРАТ.

Естествено, по-лесно е наготово да имат всичко, за да не си напрягат мозъците.. те сами не могат да напишат и два реда. Дори когато дойде време за класно, където няма от къде, те са въоръжени с хиляда пищова или са назубрили всички теми. Обаче темите за матурите са 150. И всяка една ненаписана, неразбрана тема, може да им изиграе жесток номер. Представяте ли си точно тя да ви се падне на изпита? Няма ли да си кажете "По-добре беше да уча тогава"? Но изборът си е ваш в крайна сметка, сами отговаряте за действията си.

Не,че ме мързи,а просто не разбирах нищо от това съчинение ,но салва богу го схванах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си