.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Раздвоена ...

Здравейте! Ще ви помоля за съвет, не се надявам да ми кажете как да постъпя, а как вие бихте постъпили на мое място?! И така накратко:
    Преди няколко дни се запознах с едно момче, наистина много си допадаме и като характери и всичко точно. Проблема идва от там, че аз незнам дали искам нова връзка, а той определено се натиска да ме взема ... От една страна от доста време съм сама и малко или много искам приятел, но от друга губя доста: излизания, с който ми се иска, кафета, купони, дискотечки, без да се съобразявам с някои друг освен със себе си! Свикнала съм да правя каквото ми дойде отвътре, а ако има някои до мен малко или много трябва да се съобразявам, а най - важното нещо за мен е свободата ми, мразя ревнивци, постоянно проверки, часове изкарани на телефона в празни приказки и т.н., просто искам купон да става :P. До тук добре, проблема е такъв, че наистина много си допадаме и ако стане нещо, да се разделим и т.н., което е 100% сигурно на нашите години, ще го загубя и като човек .. и като цяло ми е голяма каша главата, мармалад както се казва .. Тааа вие какво бихте направили

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ти вече си го изгубила "като човек", макар изказването ти да е леко глупаво.
    Имам предвид, че щом веднъж те е харесал, той все ще се стреми да те докопа и отношенията ви вече няма да са човешки.

Аз на твое място бих си седнала на трибуквието и бих решила какво точно искам. Ако си държиш на свободата, стой свободна. Ако желаеш да си с него - бъди с него. Решението е съвсем елементарно, ако знаеш какво искаш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом обичаш толкова много свободата си,не се обвързвай.

да лесно е, но това АКО ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ е най - големия проблем при мен .. Във всяко едно отношение знам какво искам и следвам целите си, но забърка ли се някои мъж и нещата стават каша

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Значи по-добре стой настрана от мъжете.
    Ние няма как да те научим да взимаш решения
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Умно казано, но дори аз да стоя, те сами идват ...

Град
    Plovdiv майна
    Наистина ако толкова много обичаш свободата недей!!
    Ако неможеш да прецениш хвърляй ези-тура!!

Голям фен Аватара на CR0W
    Намери си някой който също мисли като теб.

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    И аз така мисля. Или пък ако толкова много искаш точно тва момче, му кажи от самото начало кви са твоите очаквания. Ако постигнете някво съгласие-супер. Само да не стане кофти накрая, ако той се влюби в теб...
    И имай в предвид, че ако се получи някъв филм с него, тва което си му казала, че очакваш, трябва да го изпълняваш също. А не, примерно да му кажеш "Искам неангажираща връзка", а в същото време да му държиш сметка за тая и оная... С две думи, не му давай смесени сигнали. Вземи едно решение и действай..

Аз поне така бих постъпила, ама ако видя че той почва да задълбочава и се чувства зле от нещо, ще прекратя всичко, за да не страда.

Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    И аз така мисля. Или пък ако толкова много искаш точно тва момче, му кажи от самото начало кви са твоите очаквания. Ако постигнете някво съгласие-супер. Само да не стане кофти накрая, ако той се влюби в теб...
    И имай в предвид, че ако се получи някъв филм с него, тва което си му казала, че очакваш, трябва да го изпълняваш също. А не, примерно да му кажеш "Искам неангажираща връзка", а в същото време да му държиш сметка за тая и оная... С две думи, не му давай смесени сигнали. Вземи едно решение и действай..

Аз поне така бих постъпила, ама ако видя че той почва да задълбочава и се чувства зле от нещо, ще прекратя всичко, за да не страда.
    Никога не съм държала сметка на приятелите си, защото очаквам същото от тях, а пък и да тръгна да забранявам, да правя сцени и такива неща .. просто няма смисъл, през едно влезе през другото излезе, полза никаква ... Снощи се видяхме и му обясних, че не знам точно какво искам, че наистина го харесвам, но просто ще се получи много грубо, ако започне да ме третира като собственост и че като цяло докато някои не ми сложи пръстен на пръста няма да има никакви права над мен .. Той почна да се хили и вика ем давай да се женим тогава ... к'во му се вика на т'ва ...

На колко години сте
    Мария

Аз съм на 17, той на 22 ..

Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    никакви права над мен .. Той почна да се хили и вика ем давай да се женим тогава ... к'во му се вика на т'ва ...
    празни приказки, колкото да не си мълчите.
    Прекалено си си самоповярвала, ми се струва. Не всички мъже ще ти припадат в краката, ще те ревнуват до безумие и ще ти прегряват телефона с обаждания и смс-и. Не е нужно да обясняваш на всяко момче, което иска да има връзка с теб и което на теб също ти харесва поне малко, колко независима си и искаш да бъдеш, как никой не можел да те притежава, освен ако не ти е законен съпруг и прочее филмарщини. Пусни се по течението, започни връзка с някой, виж как ще се развият нещата, ако не потръгнат - ще се разделиш с момчето, ще опиташ отново с друго и т.н. Красивите връзки се получават спонтанно, всичко започва от единия бъзик. Поставяйки хиляди условия още преди/в началото на връзката, ти натоварваш не само себе си, ами и момчето отсреща и го караш да се чувства така, все едно, че при най-малката грешка ще го зарежеш. И в тоя случай не изглеждаш никак независима, а по-скоро изискваща, педантична и обсебваща.

ако има пари-взимай го

anonymous708973
    Guest

Re: Раздвоена ...

Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    От една страна от доста време съм сама и малко или много искам приятел, но от друга губя доста: излизания, с който ми се иска, кафета, купони, дискотечки, без да се съобразявам с някои друг освен със себе си! Свикнала съм да правя каквото ми дойде отвътре, а ако има някои до мен малко или много трябва да се съобразявам, а най - важното нещо за мен е свободата ми, мразя ревнивци, постоянно проверки, часове изкарани на телефона в празни приказки и т.н., просто искам купон да става :P.
    Много просто. Излизай и ходи по дискотеки с него. Ако не, значи просто не си един за друг. Всеки по пътя си и опитваш със следващия. Мармаладка страхотно го каза - хубавите неща стават на бъзик.

С "ай да се женим тогава" момчето е искало да ти покаже колко безпочвени са страховете ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си