- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за момичета
МОмичета пробвалили сте момчето да ви вкара обелен банан във влагалището и да го изяде от вас, а ако не сте пробвали бихте ли.
Би ли ви харесало това.
Че кое му е малоумното на въпроса .Ти не експериментирашли със своя/та приятел/ка.
Между експеримент и простотия има разлика.
Все едно той да свърши върху този банан , и ти да го изядеш.![]()
![]()
[img=http://fragfactory.info/forum//images/ranks/administrator.png]
Мойто момиче,жестоко си объркана…![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Мдаа,така е
а, такаПървоначално написано от PinkPan7her
Пуритани ..
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
What the fuck![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
~~~ :P Не четете това докато ядете! :P ~~~
Не мисля, че е добра идея. Разлигавен банан с потенциал да се счупи въре в теб и направо гарантирана вагинална инфекция. Да не ти скършвам хатъра, ама има други неща, с които може да се експериментира.
~ Luv ya!
КРАСТА (вица) ^Първоначално написано от TheAceOfLove
Ако искаш повече лолз - ПАТЛАкДЖАН
За най-много лоз - зелени тиквички.
Най-яко е като боцкат.
Първоначално написано от miminko
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Това ще е последното нещо в живота ми, което ще пробвам.. даже не.. никога.
Трагедията е пълна...
колко ще ти се смея яко се счупи докато е в теб![]()
![]()
Глеал съм едно клипче как една си навира банан в гъза, напъва, че да го изсере, а друга к*рва се опитва да го лапне докато лети. 20-30 неуспешни опита и се отказаха. аххахахахахаххахахха
А ти другия път пробвай да си отвориш бутилка с шампанско в шундряка.
Temet Nosce
벨야카